Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Vel, min første anmeldelse av et spill:P
I The Elder Scrolls IV Oblivion starter man i fengslet i Imperial City, som er hovedbyen i landet Cyodiil.
I dette fengslet skaper man sin karakter, de forskjellige rasene man kan være er Argonians, som er reptil liknende skapinger.
Bretons, som er omtrent vanlige mennesker bare at de er best som magikere.
Dark Elfs, som er alver, slik navnet tilsier.
Imperials, vanlige mennesker, mest sett i Imperial city.
Khajit, katteliknende skapninger.
Nords, mennesker, tenk viking så har du den typiske Nord.
High Elfs, stygge alver med en gave for magi.
Wood elfs, stygge alver med en gave for buskyting.
Det tror jeg var alle rasene man kan være.
Etter du har skapt karakteren starter du som sagt i fengslet. Der blir du snakket til av en irriterende Dark Elf, ved navn Valen Dreth, han vil si noe til deg, dette varierer av rase valg men han vil alltid fortelle deg at du skal dø.
Rett etter samtalen vil keiseren, Uriel Septim, med sine tre livvakter komme ned for å gå ut gjennom en hemmelig gang som tilfeldigvis er i din celle.
Livvaktene lurer på hvorfor det er noen i denne cellen, men keiseren bryr seg ikke og forteller deg at han har hatt drømmer om deg.
Nå åpnes en vei og du kan starte ditt eventyr.
Helt i slutten av den hemmlige gangen møter du på keiseren med kun to av sine livvaker igjen.
Du for vite at noen er ute etter å drepe keiseren, derfor rømmer de. Du for nå slå følge med disse karene i en liten stund før keiseren gir deg amuleten sin, som er et tegn på lederskap. Han ber deg finne hans ekte sønn og den ekte arvingen til tronen. Rett etter samtalen blir keiseren drept og du får velge en class. Det er 21 ferdiglagde classer, men man kan skape sin egen class også. Etter en liten tur i kloakken er man ute i det fri. Nå starter eventyret for fullt.
Spillet handler som sagt om å finne arvingen og deretter hjelpe han i hans quest etter tronen.
Graffiken i spillet er vedig bra ettersom det kom i 2006, man blir rett og slett bergtatt når man for første gang kommer ut av kloakken for så å se ut på den vakre verdenen.
Lyden er også veldig bra, lyder endrer seg hvis man havner i kamp, noe som er bra hvis man ikke ser fiendene men likevel så vet du at noen er der. Et lite problem er at når du snakker med en karakter i spillet, er lyden relativt lav i forhold til kamplydene, så hvis man skrur lyden opp i en samtale for så å gå rett i kamp kan lyden bli litt høy, men dette er noen man overser etterhvert.
Min mening om spillet er at det er veldig bra.
Hoved quest linja er veldig god og langvarig og det er massevis av sidequest som man kan gjøre og med de to utvidelsene som kom kan man se omtrent litt over hundre timer spilletid, noe som gjør spillets levealder mye lengre. Vel, det var det. Håper dere liker min første anmeldelse av et spill.

Medlemsanmeldelser40
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10