Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Damnation

Jeg setter meg ned foran PC`en min og gleder meg til å spille Damnation. Når jeg kom til menyen så alt greit ut, men etter jeg startet et nytt spill og skulle rive meg løs på enspillerdelen ble jeg møtt av dårlig grafikk, torturerende stemmeskuespill og et katastrofalt kontrollsystem. Det første som poppet opp inn i hodet mitt var: "Er dette et spill?".


Historie

Historien i spillet er ikke spennende eller engasjerende og tas mot med stein. Historien er en gang i fremtiden og Amerikanerne har tatt over det meste av Jorden vår. Du spiller som en cowboy som leder andre cowboyer bare i en sci-fi måte. Oppdraget til cowboyene er å ta over og ødelegge alt som eies av Amerikanerne. Eller for å si det enklere:

Damnation = Et futurisk sci-fi spill der du spiller som cowboy.

Katastrofalt gameplay

Gameplayet er en av de verste tingene i spillet. Gameplayet er tregt og vi har sett veldig mye, egentlig alt fra før av. Hovedtingen i gameplayet er hoppingen. Hoppingen er i likhet med Assassin`s Creed bare på en mye, mye dårligere måte og stil. Både når du løper, hopper og kjører bil i spillet er katastrofalt og det ser og høres nesten ut som noe helt annet enn hva du kan tenke deg.

En annen ting i gameplayet er alle animasjonene i spillet ser ut som at ut som de aldri ble ferdige eller ingen ble ferdige. Og det ser også ut slik at de trykker bare inn CTRL + C og CTRL + V når de må bruke animasjoner andre steder i spillet.

Lyd

Første gang jeg skjøt med maskingeværet man har i spillet som er standard våpenet holdte ørene mine å falle av. Lyden når man skyter med våpenene lan sammenlignes når man knekker sprøe knekkebrød i biter. Og det er ikke bare det! Lyden på våpenene varier aldri nesten det er kun sniper som har annen lyd enn de andre våpenene.

Stemmeskuespillet høres også helt uferdig ut. Det høres ut som at utviklerne har bedt en full man som kun rett fra puben om å lese det opp i en mikrofon. Stemmeskuespillet går både fort og sakte og mange av ordene som sies i spillet er veldig utydelig sakt.

Grafikk

Det er ikke så mye å si om grafikken annet enn at det ser ut som de fleste steder i spillet som f.eks: vegger og sanden i spillet er tegnet og er nettopp kommet fra en amatør tegner (som meg). Man skulle enkelt tro at grafikken og teksturene er nydelige detaljerte og at spillet har Direct X 11 (høhø), men det har det ikke.

Konklusjon

Fra start til slutt er Damnation et mareritt å spille. Damnation er som sukker og salt som blandes i lag til et spill med ingredienser som CTRL + C og CTRL + V. Og har du tenkt til å kjøpe dette så ikke gjør det! Du kommer mest sannsynlig til å bruke et par hundrelapper som i steden kunne brukes på spill eller andre gosaker som faktisk er noe!

NB! Spillet har også en online-del som jeg desverre ikke har testet.

+ Hmm?

- Dårlig grafikk, ensformig, linært, katastrofalt gameplay, torturerende lyd, alt!

Grafikk: 3/10.
Lyd: 2/10.
Gameplay:3/10.
Holdbarhet: 2/10

Samlet karakter: 6.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10