Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Flat Out

Jepp, det er gammelt, men det er så inn i granskauen fett å spille (boktstavelitalt, "granskauen" altså)!!

Du får en sum til å velge bil i starten av spillet, når du har kjøpt den kan du velge deg et race, enten bane, skog, snø eller byggeplass ... (nesten) hel banen kan ødelegges, spillet minner om Motorstorm, eller omvendt.
Noe som er gøy er å skape kjedekolisjon så du havner på første og de andre folka flyr ut av frontrutene på bilen sin. Ja man flyr virkelig ut av frontruta; ragdollen er ganske bra, men har vanligvis en stiv fasong i lufta, men når han treffer bakken så blir det mer liv. Det er mange minispill, for eksempel: det gjelder å få mannen til å hoppe høyeset, kræsjekonkuransse, bowling og mye mer.

Og selve gameplayet er hovedelen.
Når du kjører må du nesten være dønn konsentrert, ellers så ender du med trynet i asfalten/grusen. Nesten som i Dirt 2. Og de andre bilene bryr seg ikke om din sikkerhet, så når de har sjansen så meier de deg ut av banen.
Hvis det skjer, eller du skrenser ut av deg selv så må du trykke på Trekant. Men du kan nesten kjøre Free Roam, hvis du ikke vil vinne løpet så kan du kjøre hvor du enn vil i et stort området, helt til du kræsjer eller trykker på Trekant.

Grafikken er også bra, med masse detailjer og hemmeligheter. Hvis du kjører ut av banen kan du finne snarveier, eller hopp osv.

Lyden er helt okai, ikke noe spesielt bra, eller dårlig. Men hvis mannen skriker etter et kræsj, så er det det samme skriket hver eneste gang.

Holdbarheten er litt varierende, det er en høy vanskelighets grad. Bronze, Silver og Gold er de forskjelige, og du gir nok opp på Silver. Men du merker også forskjell på bilene, og du kan oppgradere dem som du vill, eller kjøpe nye biler.

Musikken er flott, fine rockesanger, og hardrock, passer perfekt til gameplayet.

Spillet er veldig kult, og det er mange baner og velge imellom, den leteste er Asfalt bane.

Alt i alt er dette et flott spill.
Ikke akkuratt simulator, selvom bilene føles tunge å realistiske. Det er blanding av Arkade og simulater.
Jeg anbefaler det høyt!!

Grafikk: 9/10
Gameplay: 10/10
Lyd: 7/10
Holdbarhet: 8/10

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10