Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Uncharted 2: Among Thieves

Anmeldelse UNCHARTED 2:AMONG THIEVES

Uncharted 2 har akkurat kommet i butikken og jeg har satt meg ned for og spille Oppfølgeren til et av årest beste spill.

Uncharted:Drake's Fortune var et av de beste spillene som jeg noen gang har spilt,det hadde den humoren,action,og komisk romanse.Og alt i alt var det et fantastisk spill.Men det var nedturer også,små nedturer feks.hele storyen satt plass i jungelen.Men i oppfølgeren er alt dette forbedret.

Story:
I Uncharted 2:Among Thieves spiller Du Nathan Drake,som tror på seg selv som en etterkommer Sir Francis Drake.Handlingen tar plass 1 år(etter hva jeg har hørt)etter orginalen.Isteden for og lete etter «El Derado» ,leter Nathan denne gangen etter Mystisk stein som Marco Polos menn(600 menn)skulle ha funnet.Storyen utvikler seg utrolig bra,og gir deg Flashbacks hvor du ser hvordan Nate har kommet trøbbel og videre.....
Akkurat som Magnus sa fra GR er historien utrolig sterk og kunne båret hele spillet selv.
Magnus Tellefsen:
Jeg fikk konstant assosiasjoner til Indiana Jones-filmene, både når det kom til humoren, referansene til faktisk historie, reisingen mellom en rekke velkjente områder i verden - og ikke minst på hvor enormt vår helt får gjennomgå fra begynnelse til slutt.
Noe jeg er 100 Prosent enig i,og som jeg tror du og er.
Historie: 10/10(min mening)


Gameplay:
Uncharted 2:Among thieves er et 3D persons skyte/utforske/klatre spill,og det er faktisk det meste du gjør gjennom spillet.Styringen er nesten akkurat det samme som forgjengeren:
X=Hoppe
Firkant=Slå
O=Rulle/slippe
Trekant=Hold L1 og trykk på Trekant,da skifter du våpen fortere.
Jeg synes det er veldig bra,men «Push the button» greiea,du kommer til et vist sted der feks.noe henger seg på deg og du trykker på R1 og skyter(som i en cutscene der du har kontroll over hovedpersonen.
Gameplay: 9/10


Lyd:

Lyden i Uncharted er fantastisk og stemme skuespillet er utrolig bra.(alle Cutscenene er lag med Motion Capture).Lyden når du afyrer et våpen varierer og det er en veldig positiv ting spør du meg.

I en tidlig del av spillet må du klatre opp et tog og lydeffektene da stemmer akkurat som et virkelig Tog ville ha gjort.

Lyd:
9/10
Grafikk:
Om ikke et av de beste stående spill med grafikk detter det ikke noe veldig langt ned på lista egentlig(eneste spillet jeg har stett bedre grafikk på er MGS4).Denne gangen bruker « Naughty Dog « Cell-Prosseroren noe som gjør til at de kan få inn mer(ti ganger mer)polygyner(ikke skrevet rett).
Også grafikken på miljøet,spesielt Snøen holder seg veldig sterkt og gjør verdenen mye mer ekte!
Grafikk:
10/10


Det beste Action/utforske spillet jeg har noen gang spilt!
¨
DOM:
9/10

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10