LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      World of Goo

      Ja, World of Goo ja... Hvor skal jeg begynne? Jeg må vel bare inrømme en ting, jeg kjøpte dette for en krone, på sånn bursdagsgreier til 2D boy. Jeg er forsåvidt glad for at det var til en krone, ellers hadde jeg nok ikke kjøpt det. For jeg viste rett og slett ikke hvor fantastisk det var.

      Hele spillet går ut på å få ett vist antall slimballer inni et rør som er på en annen del av banen. Og du trenger å være smart, samtidig som du må være kreativ og selvfølgelig tolmodig. For du må etterhvert vende deg til å begynne på nytt endel, men du lærer fort og det er ikke så bratt læringskurve. Det finnes mange forskjellige typer slim, og du må bruke flere forskjellige for å komme deg til mål.

      Grafikken er herlig, du blir glad bare av å se på den. Å se på de nydelig designede miljøene og slimballene er befriende. Lyden hjelper også veldig for å skape den stemnigen. Det er fem forskjellige nivåer og alle har forskjellige miljøer og farger.

      World of Goo er herlig og avhengighetskapende. Jeg elsker det og er så heldig å ha en smart lillebror som gjør det samme så han kan videre med noen vanskelige baner. Jeg har ikke spilt spillet så mye så jeg har ikke prøvd ut alt, men dette er nok et av de beste hjernetrimspillene jeg har prøvd.

      Lyd 8/10
      Grafikk 9/10
      Holdbarhet 8/10
      Gameplay 9/10

      World of Goo finnes til PC, Mac og Linux.

      Samlet karakter: 9/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10