Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Dissidia: Final Fantasy

Skrevet av: Kazzi   2009-10-21

Dine favoritt Final Fantasy karakterer har returnert og denne gangen i et helaftens Actionspill.

Final Fantasy serien har vokst og vokst siden første utgivelse i 1987 har Final fantasy serien blitt hele 14 spill.Her er min bedømmelse av
Dissidia: Final Fantasy.

Story

Historien handler om to guder Cosmos, gudinnen av harmoni og Chaos, guden for Død og ødeleggelse De har vært låst i en evig konflikt, så de tilkaller sine beste krigere til kamp Bla: Cloud, Bart, Cecil, Ultimecia, Tidus og mange flere. Og nå må de dine favoritt helter slå tilbake mot Kaos's undersåtter og gjenopprette harmonien.

Kontroll

Banene er store og du kan bevege deg fritt men du kan ogsåløpe fort og bruke angrep på langavstand.Kontrollen fungerer som den skal men jeg skulle ønke det var litt mer varisjon mellom angrepene på en figur men dette irriterte jeg meg sjeldent over spillet's kontroll er suveren og flyten i spillet er bra.

Lyd og bildekvalitet

Soundtracket er fantastisk all sangene er hentet fra Square enix sine spill Bla: One winged angel, Battle, Fight on, Pluss noen nye orginale. Lyden er av ok kvalitet lydeffektene er midt på treet og høres ikke like godt som jeg ønsker at de skal men til gjengjeld er spillets grafikk bra: Bildekvaliteten inponerer dette må være det beste Psp spillet når det gjelder grafikk alt skinner og det er utrolig hvor fort det går når det er så mange ting som foregår på engang.

Innhold

Spillet er spekket med Videoer, Bilder og Alternative ting som vil få enhver Final fantasy fan til å bli motivert til å spille videre, Spillet bare forsetter å gi du får nye ting for nesten hver bidige kamp du gjør. Men, hvis ikke du har eller har hatt et forhold til Final fantasy serien kommer du nok ikke til å glede deg like mye over dette spillet, mange av elementene i spillet er kun morsomme og mestre hvis du har et forhold til serien, men dette spillet kan nytes uansett om du er fan eller ikke, men jeg tror nok at de som vet mye om Final fantasy vil nyte spillet mer en andre.

Konklusjon

Dissidia er en liten genistrek av et spill det er et spill som bare fortsetter å gi så lenge du er villig til å ta imot. Et spill du kan kose deg med i timevis med.

Karakter:9

-Kazzi

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10