Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Motorstorm: Arctic Edge

Du kjører med svære kjøretøyer dundrende rundt deg, du føler deg liten og alene.
Du tar en krapp sving, du slædder nesten utfor stupet. Du trekker pusten og gasser på. Men bak deg hører du motordur, du snur hodet og velter nesten av sykkelen; en rasende brøytebil dundrer mot deg, sjåføren gliser. Du prøver å komme unna, men greier det ikke. Du blir slengt høyt opp i luften, mens sykkelen din blir knust til pinneved. Du er ca 5 meter oppe før du faller ned. Du faller nedover mens vinden suser rundt deg, flaks, du landet i en snøhaug og puster lettet ut. Men uflasken er ikke over enda. Mot deg kjører det en buggy og en terrengbil, og du blir kjørt over og most. Nå taper du sannsynligvis løpet.

Det er sånn det føles, ingen bryr seg om deg. De feier deg utfor kanten av et stup eller moser deg. Og det er derfor Motorsorm serien er så herlig. Du kommer til å kjenne deg i igjen, selv om det er nye baner og kjøretøyer. Noe av det nyeste er at du kan skape stein eller snøskredd, og lignende.
Det er fortsatt hektisk, og alle banene er farlige.
De nye kjøretøyklassene er Snøscooter, og Brøytebil. Disse er morsomme og kjøre, og har helt forskjellige kjørestiler. Snøscooter skal holde seg høyt i terrenget, mens brøytebiler holder seg lavt, og gjør jobben sin. Men de brøyter ikke mot snø, men mot mennesker.
Det er 12 baner, og alle kan kjøres begge veier, De fleste har stup og farlige fjellsider, som er nervepinnende og kjøre ved siden av, spesielt hvis du kjører motorsykkel.

Det er dessverre ikke så altfor stor forskjell på kjøretøyene, for det føles nesten helt likt ut å kjøre brøytebil som buggy. De tunge kjøretøyene hopper også (nesten) like langt, men har dårligere svinger. Det beste med de tunge bilene er at du meier lett ned de andre, så det er den største fordelen. Men hvis du kjører med små kjøretøyer ved siden av store, så føler du deg veldig truet, og i faresonen.
Kræsene ser fortsatt helt spetakulært ut, men ragdollen er en del hakket ned på realismen, den er faktisk elendig i forhold til de forrige.
Men fysikken er bra. Dette er ikke et simulator spill, tvert i mot. Men rotasjonene i kræsene er utrolige, hvis du hopper og lander litt feil og får litt for mye spinn på det ene hjulet så snurrer du rundt og deiser i bakken. Men noen ganger har føreren helt unaturlig balanse også.

Grafikken er fantastisk, atmosfæren er på topp. Du kan lett forveksle den med PS2 grafikken, for den har utrolig mange detaljer, som er en fryd og se når du er noen 100 meter over bakken.

Lyden er bra den og, du hører at motoren kan slite, og varmes opp, og tilslutt "ka-boom". Og de andre bilene durer flott også.

Holdbarheten er noe varierende, du startet med Crosser, Buggy og Lastebil, men låser fort opp nye. Banene byr på spennende utfordringer, spesielt hvis du kjører online!


Du kommer nesten uansett til å elske spillet, garantert ikke hatet det!!

Grafikk: 10/10
Lyd: 9/10
Gameplay: 9/10
Holdbarhet: 8/10

Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10