Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

FIFA 10

Skrevet av: solbakk   2009-11-02

Nå har både EA SPORTS og KONAMI levert sitt bidrag slik at fotballnerder og andre nerder som måtte komme over enten FIFA 10 eller PES2010 kan sitte inne å lede laget sitt til titler.

FIFA 10 leverer også i år ett spill som folk i hytt og pine raser ned på butikken for å kjøpe. Nå har jeg byttet ut fotballskoene med helt vanlige sko og byttet ut lærkula som jeg tidliger brukte som motivasjon, til å springe med FIFA 10.

Da jeg fikk FIFA10 penetrert inn i min vakre PS3 var det verdt alt bryet med å løpe ned til butikken. FIFA 10 leverer. Det ser ut til at den kunstige intelligensen på spillerne har økt drastisk i år, det er vakkert å se at medspillerne dine skjønner at du har tenkt å sende en pasning inn i bakrommet. De starter løpet inn mot bakrommet, men pasningen blir stoppet av en forsvarer som har plassert seg godt. FIFA 10 har i år et mye bedre balansert forhold mellom angripere og forsvarere. Er du riktig plassert med forsvareren tar du ballen. Tar du fintene i riktig tidspunkt kommer du deg forbi. 360 graders driblingen hjelper også på. Du kan nå bevege deg fritt rundt om kring på banen med ballen i bena.

Det er rett og slett mange småting som har forbedret seg mye. Men FIFA 10 mangler desverre de store nyhetene og når derfor ikke helt opp.


+ Kunstig intelligens, 360grader dribling, deilig flyt i spillet.

- for lite nytt og spennende. Litt monotomt i lengden.

Grafikk: 7/10
Gameplay: 9/10
Lyd: 7/10
Holdbarhet: 7/10

Er du fotballidiot og vurderer om du skal kjøpe spillet? kjøp det!

Er du idretsidiot og vurderer om du skal kjøpe spillet? kjøp det.

Er du under middels interessert kan du godt holde deg unna. Det gir ikke mye hvis du ikke er interessert, men er du interresert gir det mer enn nok!

Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10