Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Fallout 3

Skrevet av: Gitar   2009-11-09

Fallout 3 er et fantastisk spill! Det er veldig lenge siden jeg begynte å spille Fallout 3. Allikevel ser jeg det ikke slik at jeg er ferdig med det enda.

Du spiller som en såkalt "Vault Dweller" som har vokst opp i et hvelv under jorden mens det herjer atomkrig i verden. Etter hvert flykter faren din fra hvelvet og i det pågående kaoset flykter du selv. På utsiden av vault 101 lurer det mange farer, men heldigvis finnes det små byer og samfunn der du kan søke tilflukt. Det finnes en god del quests og kule våpen som faller enhver i smak.

Friheten er enorm og det finnes nesten ikke grenser for hva du kan gjøre. Selve landet er bombet sønder og sammen, men allikevel har Bethesda klart å få fram en slags skjønnhet. Hovedhistorien er godt satt sammen og alle sidequests holder deg garantert i sofaen en god stund. I tillegg er det bare så sinnsykt morsomt å utforske hele denne bisarre verdenen. Alt fra det hvite hus til Washington monument kan du finne og utforske.

Uheldigvis finnes det også mange andre som har klart å overleve atomkrigen og mange av disse var ikke like heldige. Ved å bli utsatt for altfor mye stråling har en god del mennesker blitt enten til super mutants eller ghouls. Noen ghouls er snille, mens det bare finnes en snill super mutant i hele spillet.

Fallout 3 er et spill jeg anbefaler til absolutt alle hvis du er gammel nok. Det er ganske mye blod og gørr til tider og 18-årsgrensen er vel fortjent. Uansett, er Fallout 3 et dritrått spill som alle burde ha i samlingen sin. Nå har det også kommet tilleggspakker og disse kommer til å hekte meg fast til playstationen i en lang stund til.

Det eneste som kan være plagsomt med Fallout er at det har en tendens til å henge seg. Siden dette ikke skjer med andre spill på konsollen min regner jeg med at det er noe feil med spillet og ikke maskinen. I tillegg kan du også komme over en del bugs, men det går ikke an å lage et så stort spill uten en del feil. Alt i alt er Fallout 3 et supert spill og terningkast 6 er fortjent !

Medlemsanmeldelser35
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10