Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Modern Warfare 2

Skrevet av: Gitar   2009-11-13

Call of duty: Modern warfare 2!!! Et av årets mest etterlengtede spill har endelig kommet og akkurat i dette øyeblikk blir flere og flere spill revet ut av butikkhyller over hele verden.

Jeg har ennå ikke runna singeplayerdelen av spillet, men så langt synes jeg det er utrolig. Til å begynne med er historien litt treg, men den kommer seg etter hvert. Du hopper en del mellom rollen som amerikansk soldat, James Ramirez og en soldat i task force 141. Man blir så sendt rundt i verden, fra russiske flyplasser til Rios slum. Den såkalte flyplasscenen vil jeg ikke uttale meg om, men personlig synes jeg ikke den var så fryktelig ille. Såklart er det fæle greier, men jeg synes allikevel at man må klare å skille mellom spill og virkeligheten.

Om Co-op delen vil jeg rett og slett bare si en ting. Jeg digger den! Jeg synes det er rart at utviklerne til spillserien ikke har kommet på dette før. Personlig synes jeg snikeoppdragene er best. Her får man full uttelling for godt samarbeid, og man må prøve å koordinere ting best mulig. De andre oppdragene er også skikkelig heftige.

Grafikken er bygd opp på den samme motoren som er brukt i modern warfare 1, men allikevel kan man se små forbedringer her og der. For eksempel vil jeg påpeke at Frame Raten har økt ganske mye, dvs at det hele går veldig mye mer smooth.

Online delen er nok den som kommer til å henge flest folk opp i dette spillet for de neste månedene, eller hvertfall fram til AC2. Det er morsomt at man kan en egen slags tittel og emblem ettersom hvilken rank man er i. Killstreak sakene synes jeg er utrolige. Du blir virkelig belønnet med noe når du først klarer deg godt, og det er en fryd å bruke predator missile.

Klassene du starter med online er gjør det ikke umulig å lykkes mot de som allerede har spilt en del. Personlig synes jeg UMP 45 var det beste startvåpenet og etter hvert gikk jeg videre til M4. Perks systemet fungerer også veldig godt og det er bra at hele onlinedelen er gjort mer organisert.

Alt i alt synes jeg Modern Warfare totalt sett fortjener en 10er. Litt irriterende når du først kommer over en bug, men jeg har bare sett en. Totalinntrykket av dette spillet er at det er fantastisk. Sannsynligvis årets spill, hvis ikke AC2 viser seg å være helt utrolig.

Medlemsanmeldelser33
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10