Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed: Bloodlines

1st Creed:
Never hurt an innocent person
2nd Creed:
Allways be discreet
3rd Creed:
Do not compromise the clan

Har vært en stund siden man hørte disse ordene nå, og jeg må si at jeg ser fram til og nok en gang inta rollen som snikmorderen Altair.

HISTORIEN:
Det hele begynner ca en måned etter det første spillet, som betyr at du bør ha spillt AC1 for og forstå noe av det som skjer.
Hvis du har spilt det første så husker du sikkert den kvinnelige templer ridderen som Altair lot leve. Hun kommer igjen som en av nøkkelpersonene i spillet.
Oppdraget ditt går hovedsaklig ut på og jage ned de siste gjenværende templer ridderene fra den første. Det blir ikke noen scener utenfor animusen denne gang, hele spillet foregår som Altair.

FREMFØRING:
Det hele virker veldig kjent hvis man har spilt eneren.Siden den er lagt på håndholdt så er det selfølgelig blitt en del forandring på kontroll oppsettet. Den største som er kamera kontrollen. For se seg om må man holde inne L og så velge vilken vei man vil se ved og trykke x for og styre kamera ned, firkant for venstre, runding for høyre og trekant for opp.
Er en veldig klomsete måte for og bruke kameraet på og det blir mer plagsomt enn hjeplsomt.
Styringen består av kontroll stikken mens valg av våpen styres med d-paden.
Høyrisiko bevegelser utføres ved og holde inne R knappen.
Det er tydelig at det ikke er like enkelt og styre Altair som på konsoll versjonen og det merkes med en gang man begynner og spiller.
Oppdrags måten er den samme repeterende framgangsmåten man godt kjenner igjen fra AC1. Gå til et utkikks punkt synkronisere, banke opp noen stykker for innformasjon og gjenta.Av og til hender det at man må til sjule stedet sitt og for å skaffe extra innformasjon eller snakke med en informant om målene man skal drepe.

GRAFIKK:
For og være en håndholdt spill så er det relativt god grafikk selv om byene man beveger seg i ser kjedelige og tomme ut.
Det er et par NPC figuere som beveger seg rundt om kring men det er en stor forskjell på antall fra eneren.
Husene og bygningene ser ut som lego klosser som er bygd oppå hverandre med veldig liten sans for detaljer.
hvis man vill beskue byen ved og klatrer på toppen av et utkikks tårn, så er det en tjukk hvit tåke som dekker det meste man kan se.
På Altair kan man se de fleste av våpnet han bruker ser du bort i fra dolken som han hadde på ryggen i eneren. Den er blitt usynlig og dukker opp fra ingen sted når du velger den fra våpen menyen. Skjønner ikke at utviklerne ikke bare kunne lagt den til.

SPILLEBARHET:
En ting man kommer til og gjøre mye i dette spillet er sloss. Hvert oppdrag man tar er det tempel riddere eller pirater og slakte.
Det er framdeles like underholdende og sloss som før og utføre kill teknikker er like tøft og se på.Selv om du har sett de flere ganger før, så er det interessant og se det igjen på en håndholdt maskin.
Slossingen fungerer på den samme måten som AC1. Firkant slå, runding holde, x dukke unna, eneste som er forandret er trekant, som istedet for eagle visjon nå er en knapp man trykker for og låse seg på en fiende.
Det hele virker fint med en mot en, men med en gang flere fiender dukker opp så oppdager man at det og låse seg på fiender er et ulidelig helvete. Den klarer aldri og sikte inn på den rette fienden og hvis noen skulle angripe deg mens du er låst på en person så klarer ikke spillet og låse seg på fienden som angriper deg. Det er også alt for lett og drepe folk i dette spillet, man behøver bare trykke firkant fire ganger til man til slutt dreper fienden og så gjenta det samme mønsteret neste gang.Counter kills kan man også gjøre fra begynnelsen, så man slipper og måtte låse opp triks sånn som den første gjorde.
Den idiotiske AI fra den første er tilbake og fiendene er like ignorante her kansje til og med verre.
De venter på tur mens du sakte men sikkert kan slakte ned den ene etter den andre.

NYE FIENDER:
Assassins Creed Bloodlines har også et par nye fiender som tempel riddere med sjold og fransk menn med korder. Pirater er også lagt til denne gang. Men framgangen med og drepe de er det samme firkantX4 repeat.
Utviklerne har ikke engang tenkt og bruke fantasien for og kanskje gjøre det annerledes og håndtere enkelte av fiendene. For eksempel tempel ridderne med skjoldene, men heller bare latt de håndteres på samme måte som resten av fiendene i Bloodlines.
Fransk mennene har nye og litt vanskeligere måte og forutsi angrep på, men ellers er de helt like som resten av fiendene du møter i spillet.

USYNLIG NOK EN GANG:
Husker du fra den første, måten og bli usynlig? Ikke? Da skal jeg opplyse deg. Trykk og hold inne a(eller x hvis det er ps3) og innta munk rollen. Så kan du drepe hvem som helst og fiendene rundt kommer aldri til og kjenne deg igjen, idotisk ja. Vel den samme funksjonen er lagt til i Bloodlines.

SOLDATER MED SPIDERSENSE:
En ting man uansett ikke må gjøre i Bloodlines er løpe, gjør man det skvetter templer ridderne til med gang.
Alle fiendene er over oppmerksomme med en gang du enten så vidt dunker borti en forbipasserende, eller hvis du bare ser stygt på de.Gjør du det så kommer de løpende etter deg med alt av skarpe gjenstander.

USYNLIGE VEGGER:
Grøss og gru trodde vi var kommet over det stadiet på spill. Men nei det gjentar seg her og. Har opplevd flere ganger og løpe opp en vegg som ikke fins. Og hindret meg fra og komme videre. Og dette var i midten av byen, ikke på enden av banene som spill vannlighvis har for og hindre spilleren fra og gå utenfor et hvis område, men smack down inn the middle!
Har vært et par unnødvendige glitcher som virkelig ødelagte spillet.

UFERDIG:
Den verste tingen jeg opplevde var i et fengsel som jeg skulle infiltrere hvor jeg oppdaget at fengsels betjenten snakket med noen insatte.
Men da jeg gikk bort for se hvem de insatte var så var cellene tom. Skulle ikke tro det var så vanskelig og ligge til en NPC i et par celler.

LYD:
Altair i eneren hadde ikke den beste stemmen, mest fordi han hørtes altfor amerikans ut, Istedet for og høres ut som en innfødt araber.Stemmen til Altair i Bloodlines er en ny person, og ikke den samme fra eneren som er bra på en måte fordi han først og fremst høres ut som en innfødt.
I eneren hadde samtlige personer man møtte en slags gebrokken arabisk tale, bortsett fra hoved personen.
I Bloodlines er det omvendt. Altair snakker som en innfødt mens resten snakker amerikansk og engelsk.
Alle tempel ridderne deler også den samme stemmen som er meget dårlig.
Musikken som er i spillet er noe av det verste jeg har hørt til nå.Til slut måtte jeg bare slå av pågrunn at den var så bråkete og repeterende. Selv ikke i jakt scenene skiftet muskikken til noe med fart i, men bare holdt seg til den samme musikken som når man går rundt i byen. Kamp scenene bruker den samme musikken som eneren.
Lyd effektene er heldigvis ganske bra, sverd som slår sverd hørers autentisk, lydeffekter på bevegelse av personen og lyden av havet fra havnene by byene høres vellført ut.
Alt i alt høres det bra ut.

BRUK KOMPASS:
Kartet på Bloodlines er noe av det mest ubrukelige med spillet. Siden man vanligvis følger kartet for og komme til riktig sted så skulle man tro at det var korrekt. Det er det langt i fra.Kartet man bruker nede i høyre hjørne er riktig, men det store man bruker ved og trykke select er fullstendig feil. Som i seg selv gjør det vanskelig og fastslå hvor neste oppdrag er eller hvor du er.Virker som utviklerne ikke har brydd seg med og bruke tid nok med kartets funksjonalitet. Som er helt på trynet.

ØDELAGT PARKOUR:
Det var et adrenalin rush og hoppe over hustak på AC1 mens man hadde fiender i helene.Bloodlines har prøvd og få til det samme her,men uheldigvis så er kontrollen så dårlig at Altair er blitt mer klomsete enn noen gang. Har gjentatte ganger opplevd og falle ned fra et sted og blitt oppdaget fordi kontrollen ikke ville lystre.
Den gode feelingen man hadde på AC1 er fullstendig blitt fraværende i bloodlines og heller blitt en kamp mot kontrollen for og gjøre som man vill.

ET PAR NYE TRIKS:
Bloodlines har lagt til et par nye drepe metoder som er ganske så brutale men ikke noe som kommer til og sjokkere deg.
Man har nå også fått mulighet for og kaste ned fiender fra tak og avsatser som er en grei ny metode som AC1 manglet.
Men heller ikke noe og rope hurra for.

SAMLER:
Istedet for levels så har Bloodlines lagt til et oppgraderings system som man fyller på slutten av hvert oppdrag. Den gir deg tilgang til enten sterkere angrep, flere kaste kniver, mulighet for og bli annonym fortere osv.
Disse får du ved og finne penger i form av templer merke som ligger spredt på banene man er på. Det fins gull og sølv hvor gull gir deg mer poeng, men er vannskeligere og finne og sølv som er mer vannlig men gir deg mindre poeng. Samle disse myntene er egentlig bare en måte for og forlenge spillets leve tid og ikke en nødvendighet. Jeg klarte meg fint gjennom ved og bare samle de jeg tilfeldigvis så på veien.

ACHIEVEMENTS:
Bloodlines har lagt sin egen trophies aktig funksjon for og belønne spilleren for flest mulig kills eller løpt lengst osv.
Igjen ser jeg ikke noen vits med det bortsett fra og forlenge spillet.

EXKLUSIVT FOR PS3:
Ps3 brukere kan glede seg med at de kan få eksklusive våpen og stæsj til AC2, ved og koble seg til spillet. Jeg har ikke fått mulighet til og gjøre det siden jeg kjøpte den til Xbox360 så jeg har ikke anelse hvordan den funker, eller at det funker i det hele tatt.
Hørte det var mulig på E3 traileren som de viste en stund tilbake.

KONKLUSJON:
Alt som AC1 var bra med har de desverre ikke utført like bra her.
Får nesten den samme feelingen som AC1 ga som er bra når vi snakker om et håndholdt spill.
Tok ikke lang tid for meg og gjennomføre heller ca 6 timer, og jeg ser ikke noen grunn til og spille det om igjen.
Kan ikke se det er så altfor mye positivt og si om dette spillet som gjør opp for det dårlige.
Men Hvis du er en Assassins Creed fan og har lyst og vite litt mer om historien så for all del kjøp dette, men forvent ikke så altfor mye.
For dere andre så er det bedre og velge Tenchu Shadow assassins hvis man vill ha et bra gjennomført snikmorder spill til PSP.

Assassin`s Creed Bloodlines er et greit spill til psp, med grei grafikk, tøffe kamper ok stemme skuespill, mulighet for og få ekstra ting til ps3 og en historie som binder alle de tre spillene. Men med en historie som er lett og glemme uinteresante karakterer, ødelagt parkour, en del glitcher og kart som ikke funker.
Så er dette en Creed man gått kan velge og ta eller overse.

Grafikk:7
Lyd:5
Holdbarhet:3
spillebarhet:7


Min Karakter: 6/10

Kan kjøpes på playstation store for 249kr

Samlet karakter: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10