Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Fallout 3

Tittel: Fallout 3
Sjanger: RPG-Shooter.
Utgivere: Bethesda Softworks
Testet Versjon: Xbox 360.

Det er nok ikke bare meg som har falt pladask for dette spillet.
Det er noe mektig med det... Jeg mener det. Det er jeg nok ikke helt aleine om heller.

Første Inntrykk:
Det er en helt egen følelse når man starter et spill med en fødsel... Og spesielt siden det er DU som blir født. Slik følte jeg det da jeg trykket på ''New Game'' fra hovedmenyen til Fallout 3 og ble møtt med en mann stående foran meg på skjermen. Jeg kunne høre flere mennesker snakke, mest en kvinne som visstnok skulle være moren min. Ikke lenge ette kunne jeg høre barneskrik og "pappa" ble glad og jeg fikk en skjerm dyttet i fleisen. Denne lille skjermen skulle bestemme hvordan jeg, eller min karakter, skulle se ut seinere i spillet. Uansett... Ikke lenge etter jeg var ferdig med å bestemme mitt endelige utseende, en barsk asiatisk mann med blå øyne, bustete, halv langt hår og goaty, startet min "mor" å skrike og jeg ble blendet av et hvit lys.

Fast forward noen år og jeg er nå en baby inngjerdet i en, innheining. Inn av en automatisk dør kommer faren min og hjelper meg ut av innheininga. Nå får man en rask gjennomgang av de basice kontrollene får jeg velge ut hva slags person jeg skal være igjennom det geniale S.P.E.C.I.A. L systemet. Jeg ende opp med å være en Karismatisk(Charisma) fyr med uhyre god Flaks(Luck).
Ikke lenge etter kommer det enda mer blendende hvit lys og jeg blir forflyttet lengre inn i framtida.
-
Jeg har nå blitt ferdig med den første delen og har klart å overtale Overseeren i Vaultet til å slippe meg ut. Min karakter stå foran den store døra som leder ut til ingenmannsland.
Døra ruller opp og jeg vandrer nok en gang ut i et blendende hvitt lys, men denne gangen er jeg oppspilt over å vite hva som skjer etterpå.
Tenk deg synet av et ødelagt område preget av krig og elendighet, hold den tanken og så teng på Washington DC og du får det du ser med en gang du kommer ut av Vault-101 det hvor alt startet.
Etter ett par minutter har jeg drept min første fiende og fått min første smak på omverdenen.
Og jeg er avhengig.

Gameplay:
PÅ gamplay delen føles Fallout 3 ut som en videreutvikling av Bethesdas forrige RPG, Oblivion, men det er lagt til nye finneser og forbedret kontroll over karakteren.
Noe av det mest morsomme og nyskapende er VATS muligheten i kamp. Det er uhyre gøy å bruke den når man har Bloody Mess Perken på og se motstanderen din bli sprengt i filler.
Karma er også e viktig del av spillet og er hele tiden en aktiv faktor. Som for eksempel, hvis du stjeler noe vil du få dårlig karma eller hvis du gir vann til en som tørster får du god.
Alt i alt er gameplayet godt, men det har noen små feil... Som alle spill har.

Alt i alt:
Fallout 3 er et godt spill som vil gi deg mye moro og kos i et øde, men ugjestmildt DC.
Jeg har brukt mange timer på spillet og går aldri lei av det.
Det er noe spesielt med å vandre rundt i et atomherjet Washington med kun en bikkje som kompanjong, time på time og bare se på de gjennomførte omgivelsene.
Dette er et spill jeg vil anbefale for alle som elsket Oblivion og til de som vil ha noe til å drepe en del dødtimer.

Medlemsanmeldelser35
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10