Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Modern Warfare 2

Skrevet av: reodor9   2009-11-28

Jeg er på en flykirkegård, jeg holder en invertion, det kommer en juggernaut løpende mot meg mens den plaffer med m240en sin.
Jeg sikter inn og skyter, men skuddet mitt treffer langt oppi himmelen, jeg kaster en flashbang og sikter inn på hodet hans, jeg treffer.
Hetta hans glir ned og han blir plutselig borte.
Jeg ser meg rundt og han kommer ikke opp på sidene, men plutselig er han bare 20 meter foran meg. Jeg kaster enda en flashbang og treffer han i hodet igjen, han faller.
Modern warfare 2 er et vakkert spill, områdene du er i føles så ekte at det skremmer deg. Det ligger søppel og skrot på bakken overalt som betyr at det er slutt på helt blanke og fine slagmarker. Singleplayer delen er ikke mye å skryte av, men jeg gledet meg veldig til å fortsette historien med Soap og Captain Price. Etter jeg ble ferdig med act 1 og halve act 2 så sitter jeg selvfølgelig med online-delen.
Det er så utrolig mange våpen å velge mellom og fysikk motoren har aldri vært bedre. Første gang jeg brukte m4a1, skjente jeg ikke igjen våpenet. Det var så vakkert at jeg holdt på å kysse med tv-skjermen!
Men når jeg var ferdig med single player delen og hadde kommet opp i level 20 online, så tenkte jeg at jeg skulle sjekke ut spec ops.
Jeg prøvde en bane som het Sniper fi, den var ikke spesielt vanskelig og det overrasket meg, Siden jeg suger på regular, etter å ha tatt den på regular prøvde jeg hardended og merket at alt var mye mer realistisk.
Jeg tålte rundt 5-6 skudd før jeg døde, noe som førte til mange nervepirrende timer foran skjermen på spec ops. Spillet virker litt tamt når vi snakker om recruit og regular, så prøv å runn det på hardended med engang.
Jeg prøvde det og det var en mye større spillopplevelse, men fortsatt tiltrakk online meg mer, siden spec ops og enspiller hjalp meg bare med å bli bedre, og jeg oppdaget at levlene gikk dobbelt så fort etter å ha runnet spillet på veteran.

Konklusjon: Enspillerdelen er litt tamt før du har på høy vanskelighetsgrad, men online delen er det lekreste jeg noen gang har spilt.
jeg anbefaler sterkt å kjøpe dette!.

Derfor fortjener dette 9/10

Medlemsanmeldelser33
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10