Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Mario Bros. 3: Super Mario Advance 4

Skrevet av: lossar   2009-12-02

Hvis du har lett etter det perfekte Mariospillet, så har du kommet til riktig sted! Jeg har hørt mange synes at dette er et av de aller beste mariospillene EVAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grafikken:
Grafikken ser fantastisk ut på GBA. Enkelt og greit, trenger ikke å si mere!


GAmeplay:
Som vanlig er du Super Mario som må få tak i noen staver ved å banke koopalings, for å gjøre forskjellige konger normale igjen (Kongene har blitt forandret til dyr). På Veien så for du som vanlig en god del fine, kraftfulle power-ups! Som vanlig har du fluesoppen, stjernen og den dere fireplant tingersten greia... Men som nye leketøy har vi en liten liste. Jeg kan ta noen av dem hver for seg. Power-upene alene er mere enn nok til å gi spillet 9/10 alene!!

Blad:
Bladet gir deg ganske kule krefter. Du får en Hale og du ser ut som et slags forspist ekorn. Du kan så klart slå med halen, men du kan også fly! Du har en liten måler som viser farten på Super Mario. Og når han har nok fart, kan han fly et liten distanse, og sveve litt oppi lufta ved å flakse med halen i lufta.

Rustning:
Jeg kaller det bare rustning, siden jeg ikke husker navnet på fiendene som har de. Men det gjør ihvertfall slik at du kan dukke ned og være uskadelig mot det aller meste og du kan kaste hammer!

P Wing:
En slags forbederedt versjon av bladet. Du får dem vanligvis av prinsesse Peach etter å ha skaffet en stav. P-Wingen kan fly over et helt nivå, men etter at den har gjrt det en gang, vil den bare gi samme effekt som bladet. Det er flere også, men må bruke tid på resten av anmeldelsen.

Sky.
Kan hjelpe deg å fly over et nivå, uten at du må fysisk gå inn i nivået.

Nivå valg:
I Super Mario Bros 3, har du 8 verdener (Worlds) og i en verden er det flere nivåer. Du velger nivå ved å få på stien på kartet og trykke A for å gå inn i nivået. Nå skal det sies at det bare ikke er løpe gjennom nivåer heller. Noen steder er det mini spill. Som F.e.ks Kan du bli satt inn i et rom med 3 bokser og velge en og ta innholdet. En annen er et slags Enarmet bandit aktig spill, hvor du kan vinne ekstra liv (ups), og et slags kortspill som kommer opp av og til.

Boss kamper.
Når du skal møte en boss, må du gjennom en båt. Her snakker vi en båt som er heltforjævelig etterhvert! Det kommer kanonkuler fra overalt, syke hopp, og noen jævlige marsvin-aktige ting som kaster noe som ligner på bein. Ihvertfall, Når du kommer til bossen,må du hoppe 3 ganger i hodet på den. Greia er det, at staven de har stjålett kan gjøre forskjellige ting for å F'e ting opp for deg. Foreksemple kan de skyte badeballer som tar livet av deg (?!) eller noen slags rokkerin g aktige ting (dobbel?!?). Du har også noen små idioter i små borger spredd utover. jeg aner ikke hva de heter, og de har heldigvis ikke staver heller, men de kan etterhvert fly. Sistenevnte bruker ikke å være spesielt vanskelige da.

Nivå design:
Nivå designe er (som i mariospill) Side-scrolling goodies!!!! Det er en god del ting å prøve å finne, og man får ikke så ofte følelesen av å ha spilt samme nivå tidligere i spillet. Kort fortalt: god variasjon.

Multiplayer:
Du kan velge å spille med en venn i Super Mario Bros. 3. Du kan gjøre med eller uten link kabel. Er ikke sikker på hvordan det funker med Link-kabel, Men på en GBA er det så simpelt som at hver spiller (Mario og Luigi) Tar hver sin tur. Dør du, går turen over til den andre spilleren. Ganske morsomt, bare for å se hvem som får flest poeng, elller hvis du sitter fast et sted og lurer noen andre til å gjøre nivået med å lokke med konkuranse spilling.

Lyd:
Lyden er ganske god! Herlig Super-Mario feeling musikk gjennom spillet, og en skikkelig sånn dadararata tatata-trompet greie når du overvinner en boss!

Vanskelighetsgrad:
Vanskelighetsgraden er vel som man vil forvente av et Mario spill. Stiger gradvis etterhvert. Noen utfordringstopper er det, men ikke mange. Den siste verdenen ble i litt overkant vanskelig for min del, men det er ikke spillets skyld.

Konklusjon:
Hvis du vil ha en perfekt platformer, så for guds skyld SKAFF DETTE SPILLET

+ God musikk

+ God historie (Godt å gjøre annet enn å redde rævva til Pewach i et Mario spill)

+ Power-ups i fleng

+ ALT ANNET

- Kan bli litt vanskelig på de siste nivåene, men slik er Mario, vanskelighetsgraden skal stige.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10