Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Modern Warfare 2

Hva skal man si: Etter den store suksessen i Call of Duty 4 Modern Warfare vil jeg si at noen var litt spent på om de fikk til et like bra spill I MW2, de sa at de skulle begynne helt fra grunnen av og ta med en del av det samme, men altså prøve å forbedre fra MW til MW2, mange sa at det ble vanskelig, men de skuffet ikke vil jeg si. Modern Warfare 2 fyller alle ønsker. I story mode begynner alt fra hvor det slutta, det har gått 5 år og man skulle tro alle terroristene var døde etter at du drepte Zakhaev i COD 4, men de har funnet en ny Leder som er enda verre, hans navn er Makarov. Price er borte, og du er igjen en nybegynner. Soap har blitt sjefen din, en annen viktig medspiller er Ghost. Nå kjemper du deg gjennom kalde vinter dager med en sniper på ryggen og du sniker deg bortover med full stillhet og tar ned en etter en med silencer. Så er det full krig i de fulle trange smugene i den brasilianske byen. Smugene er fulle av sivile mennesker og brasilianske gangstere. her gjelder det å holde tunga rett i munnen. grafiken er nydelig, både vinterlandet, USA og brasil er som du kjenner det fra nyhetene. lyden av våpnene er heller ikke dårlig, du føler virkelig når du treffer noen. og vist du selv blir truffet vil skjermen bli full av blod, nesten umulig å se gjenom. story'n er ganske kort, men jeg føler de får fylt den ganske bra, selv om mange håper på en lengre story. men man kan ikke si at det er for lite action, det er stappfult av action. Du sitter ikke mye rolig, enten så ligger du å gjemmer deg så du ikke skal bli sett av en patrulje, enten er det full krig. En sjokkerende slutt som faktisk gjorde så jeg ble litt forbanna sånn at jeg gleder meg til neste spill. for det kommer en ny en i serien. for du har noe uoppgjort du må gjøre kan jeg si!

ONLINE:

Her synes jeg de har gjort store forbedringer, nå kan du ikke bare velge en clan tag, men også mye mer, der du får vist hvor god du er. du finner mange kjente baner fra story'n og perks og killstreak er en stor overraskelse med mye valg. Det er en del nye våpen, men de skuffer ikke. jeg vil bare si at her er det forbedringer og en siste lille ting: " End the game with a big boom, and you are the hero!"

SPEC OPS

spec ops er en annen modus i spillet som er et veldig spennende og bra tidsfordriv, spill med en venn eller solo og tjen deg respekt og stjerner. Det er mange oppdrag så det er bare å starte igang, du er ikke ferdig på 1 time for å si det sånn.

Konklusjon: Minus:

story'n er litt kort, men veldig action fylt, Online delen er det ikke mye å si, bare at den er fantastisk bra! og veldig mye nytt stoff. dette blir nok også i år det beste skyte spillet.

Det jeg savner er kanskje litt mørke baner og nightvision, ellers er det ikke så mye minus. så kjøp det å bli en kriger på nett og i story mode!

John Ivar

Medlemsanmeldelser33
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10