Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Soul Nomad

Verden blir rammet av store kjemper som kan ødelegge hele landet. Det opp til deg å gjøre noe med det. Hvordan du vil gjøre det er opp til deg. La oss bare håpe du gjør det rette.

Soul Nomad er et RPG og strategi spill som handler om å banke skitten ut av store skumle monstre kalt world eaters. Hører kult ut, ikke sant?

Hvis du får et sverd med en sjel på kjøpet som viser seg å være "THE MASTER OF DESTRUCTION" med navnet Gig. Hva hadde du gjort da, utnyttet kraften til å redde verden eller ta over den? Det er opp til deg, Soul Nomad lar deg spille akkurat som du vil.
Du bygger opp squads med forskjellige karakterer som du bruker for å slå ut dine motstandere. Det eksisterer mange forskjellige måter å skaffe seg rekrutter. Du kan for eksempel kjøpe de, men du har også alternativet å kidnappe forskjellige folk du har banket opp fra før av. Du låser også opp forskjellige story spillere som blir med på reisen.

Når du har squads du er fornøyd med er det på tide å gå i kamp. Du kan alltids trene før kampene men trening eller ikke, hvis du taper så er det "GAMEOVER" noe som kan være irriterende. Tenk deg hvis du kommer opp i en skit høy level og taper. Alt i dass. Hvordan hadde du følt da. Kanskje du skrur av maskinen og lar være å spille i mange måneder, eller slår kontrollen i gulve og spiller videre hvis kontrollen fremdeles funker. Men det er ikke det værste...
Personlig syns jeg at problemet med dette spillet er at noen av de sterkeste spillere du får kan bare brukes i så så lang tid, men når du får sjansen til å få tak i ultimate spillere (secret characters) som kan brukes gjennom hele spillet, da rocker du spillet. Det bare synd at den siste secret characteren du får er i level 1000.

Til folk som elsker RPG-spill er Soul Nomad et flott spill, selv om storylinen kan være vanskelig å forstå. Den har alt jeg syns en RPG og strategi spill skal ha og mer til.
Jeg gir Soul Nomad 9/10 (Story linen er litt rar)

Soul Nomad til playstation 2. Hvis du ikke har maskinen, så synd for deg

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10