Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Uncharted: Drake's Fortune

Skrevet av: SWRT91   2009-12-27

Jaja, jeg hadde hatt et lite øye på dette spillet. Eller lettere sagt uncharted 2. Men siden det var så lenge til tenkte jeg at jeg ville gå gjennom dette før jeg kjøpte uncharted 2. Jeg gjorde det, og jeg angrer ikke et sekund.

Når jeg startet opp spillet var det som å sette på en film. Grafikken var utrolig vakker å se på og skuespillerne og motion capture var helt utrolig. Jeg ble liksom sugd inn i historien selv om det ikke er så bra story som i dragon age, men ikke så dårlig som i mario galaxy.

Så var det tid for å skyte og sloss, dette var ikke det sterkeste spillet hadde å by på. Det var helt greit, men ikke noe man kunne gjort hele tiden gjennom spillet. Slik som i cod. Men det som var det sterkeste var klartringen og gå rundt i verden å kikke. Liksom bli sugd inn i verden rundt seg og vente på den neste cutscene. Her kommer også lyden utrolig inn. Det mest minneverdige er når du står over en ubåt mitt i jungelen og hører den fantastiske lyden og ser solen skinne foran deg. Det er helt sykt å se og høre.

Men hvis det er noe jeg skal sette fingeren på i dette spillet som virkelig gjør at det ikke trekker helt opp er kortheten. Det er altfor kort selv om man kan dra tilbake og lete etter skatter. Det drar det opp noe, men ikke nok!

Jeg anbefaler dette spillet til alle som liker Tomb raider eller en skikkelig bra action spill/film.

Medlemsanmeldelser25
Samlet karakter: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10