Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Modern Warfare 2

Etter 2 år så er de tilbake med nye våpen,ny histiorie,og nye personer,var spillet en suksess eller en tragedie her får dere et svar

Etter 5 år i deres verden er de ute på oppdrag igjen,de jakter på den onde Makarow,som truer med å ødelegge USA.Det hele starter med en fort ,men forvirende oppsumering fra det første spillet.
Du starter som Private First Class Joseph Allen en man fra USArmy Rangers som er en av de store guttene som er plassert i Afghanistan å du gjennom går the pitt som er en hinder løype ganske lik den som var i det første Modern Warfare,den viser hvordan vansklihets grad du burde spille på,jeg fikk regular som er det nest dårlige vansklihets graden,men gå igjenom den minst 3 ganger tell hva du får så starter du spillet med en liten krig i en liten by.
Det er en ting USArmy Rangers gir deg beskjed om at du ikke skal skyte civile og om du gjør det så blir det oppdrag tapt.
Det er en del hovedpersoner som er med i spillet du har Sersjant Gary *Roach* Sanderson som jobber for Task 141,og en av de andre er Ramirez(husker ikke hele navnet)
Animasjonen i spillet er helt fantastisk,og det må være noe av det beste jeg har sett.

Grafikk motoren ser ut som det er noe av det nyeste som er kommet på markede.
Først da jeg la merke til at det var så bra animasjoner var helt i begynnelsen med de to som spilte basket,jeg ble helt stum for at det var så bra.Lyden er også veldig bra som sier litt om spillet ,jeg ble helt stum når jeg hørte de jagerflyene i Cliffhanger.
Kontrollene sitter som et skudd fra begynnelse til slutt,og det er også ganske god variasjon i våpnene som blir spred utover hele spillet alt fra RpD til Rocketluncher,og det er forskjelige sikter og forskjelige ting på våpne så det er bare å finne seg en favoritt.
Det eneste minuset i denne delen er de Russiske stemmene de har de samme stemmene hele tiden kan tenke meg at det er 3 forskjelige stemmer til russerne og araberene i hele spillet.

Spsial Ops er det nyeste spille modusen i hele cod serien den går ut på å gjøre spesielle oppdrag på 3 forskjelige vansklihets grader,du blir belønnet med stjerner som du får like mange som hvor vanskelig du velgte.
Det er 23 oppdrag i spesial ops .og som jeg husker var det 2 oppdrag du må være 2 stykk på enten online med en venn eller splitt-Screen,som betyr at dere er to stykk på samme ps3 ,som tvn er delt på to skjermer for dem som ikke viste det. det er totalt 69 stjerner i hele modusen,og du må igjennom både ild og soldater for å få dem,det er itilleg en type soldater som er det værste du kan møte på denne modusen dem kalles Juggernauts de er en type superroboter som tåler 3 headshots med en 50 calibers sniper,så pass på de er litt vanskelig.

Yes jeg har gledet meg til å skrive denne delen Multiplayer.
Jeg er akkurat nå i rank 30 av 70 sånn vil si at jeg har mye igjen,alle husker online delen i det første spillet,som ble en suksess,og nå er den delen forbedret med 100%.
Det er ca 15 maps på hele delen,og det blir å kommer flere...
Det er over 50 våpen å velge imellom med side armen som er side våpnet ditt som du kan velge mellom pistol,mini maskingivær ,hagle, og forskjelige bazookaer,men Primary weaponds er hoved våpnet ditt som er alt fra maskingivær til sniper,og til og med et riot shield som politiet bruker mot store folkemengder.
Det er kommet en ny tøff ting som er Tittles og Emblem eller på norsk tittler og avatarer det står på skjermen til dem som dreper deg,eller blir drept av deg,og det er over 500 forskjelige tittler,og over 150 forskjelige avatarer,og det er ikke engang det siste som er nytt det tøffeste er at når du når rank 70,er det noe som kalles prestige som gjør sånn at du går tilbake til lvl 1,go får nye tittler og avatarer,men du mister alle ting du har oppnåd i løpte av multiplayeren,og det er i tillegg den gode gamle killstreak bonusen bare at du kan velge mellom 15 forskjelige typer.

+:Bra online del og spesial ops,kul historie,gode animasjoner

-:litt svakt stemmeskuespill på fienden,og litt kort historie.

Grafikk 10/10
Lyd 9/10
Gameplay 9/10
Historie 8/10
Multiplayer 10/10
Holdbarhet 10/10

Min karakter 9,5/10

Beste øyeblikk:Når du får din første gode tittel i multiplayer.

Verste øyeblikk:når du går lei av å hoppe i historien.

Anbefaler alle som liker skytespill å skaffe seg dette.

Medlemsanmeldelser33
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10