Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty

Skrevet av: alebre   2010-01-10

Andre verdenskrig er født på nytt! Du blir kastet ut i opplæring, og lærer fort. Når du har spilt første delen blir du satt på oppdrag mot tyskerne. Jeg skal ikke si noe mer, fordi da ødelegger jeg spillopplevelsen.

Nok om historien, selv om det ikke var så mye historie. Så er det multiplayer; Alt er ganske greit. Jeg trodde det skulle være verre, men alt sitter NESTEN som det skal. Jeg vil si at utviklerne burde endre gameplayet. F. eks. når du skyter, bruker du R2 og sikter med L2, og du skifter våpen enten med R1, L1 eller med trekant.

Så er det grafikken. Noen ting på grafikken er bra, i hvert fall er det spillbart. Jeg ble allikevel skuffet av noe. For eksempel er noen av omgivelsene ganske flotte. Noen er bra, mens noen er enkelt sagt ræva.

Så er det menneskene her på spillet. Der MÅ jeg slå hardt ned på Infinity Ward. Hva er det de tenker på? Dette ser ut som PS2 sitt grafikknivå, og hvordan menneskene går er helt på trynet. De ser helt retard ut. Men noe positivt er det; banene er morsomme, selv om mange baner er tatt fra cod4. Noen av dem er bare forandra til sitt, og det liker jeg. Grafikken på hendene er ganske bra, og det samme er det med våpnene. Men jeg skal si at det er oppgradert. Hvis IW tar seg tid til å oppgradere LITT mer, da hadde jeg blitt overlykkelig.

Det er ikke bare negativt, men mye positivt i spillet også. Du vil få flere timer med veldig mye moro, så derfor er spillet absolutt verdt de ca. 100 kronene spillet koster. Hvis du er den type person som bare er ute etter trofeer, så er det nok av dette. Så alt i alt er spillet supert, men det kunne ha vært laget bedre. Ta dere bedre tid neste gang, Infinity Ward!

Konklusjon:
Gameplay: 7/10
Lyd: 9/10
Grafikk: 7/10
Holdbarhet: 6/10

Til sammen: 7/10

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10