Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty DS

Call Of Duty World At War(DS)

«OK, Call of duty til nintendo ds» tenker jeg å stapper spillet inn.
Menyen er helt ok, options som f.eks invert y axsis, senitivity med stylus osv. Dette ser jo helt greit ut. Campain, challenges og mulitplayer. (fikk ikke testet multiplayer. Sies å være bra online med tilgang ifra nettsia dems.)
Fyrer opp story kampen. Musikken er der, folka prater med voice(heldigvis) Får en trening hvordan alt virker, må si at jeg ikke likte denne kontrollen. Etter 30 min spilling kjennes det ut som jeg har sitti på sløyden og pusset med sandpapir og blokk for harde livet, hånda er skada.

Jeg tar meg til mot, det må da være en bedre måte å spille på.
Jeg tester kontrollen ut i varioasjoner på oppdrag for å prøve å finne en som virker for meg. Til slutt fant jeg ut at hvis jeg støtter Ds'n med sofa armlene virker det ganske bra. Smertene blir mindre ettet ca 100 nazier.
Plutslig sitter kontrollen som ett skudd. Bare å løpe på. Omgivelsene er ganske bra grafikk og bra lyd. Det føles ekte COD som på de andre formater.

Jeg drar opp maskingeveret og plaffer løs. Alle detter, dette er jo morro. Oppdragene har litt variosjon, noen er ganske paffe, litt for lette etter min smak. Men turen går mot Berlin med de russiske heltene og diverse ymse oppdrag med de andre. Oppdragene er ikke like som i det originale world at war men det gjør jo ingenting, overraskende bra COD FPS.
Blir plutselig mye sniping, jeg som ellers hater sniper rifla finner denne kontrollen litt mere kjapp dermed veldig gøyal å kunne være presis med.

AI'n her er litt feig, Jeg syns ikke den angriper nok, taktikken dems går uten noen effort, som om de stiller seg opp for bli skutt eller vimser i helt feil retning som ett dophue på live. Teamets AI kan være litt mye, de plaffer løs altfor bra, hvis jeg ikke skynder meg har de jo drept alle. Ikke noe gjør meg mere deppa enn å se en fiende som jeg har fininnstilt i sikte bli skutt av noen andre.
Jeg vil si at COD:WaW til DS egentlig gikk langt over forventningene mine. Det er sikkert masse plass til forbedring i fremtidens FPS til DS. Jeg regna med noe kornete møkk av noe grafikk, men dette er smooth. Elskede DS, du fortjener en plass i hjertet mitt. Nå skal jeg bare spise taco så skal vi banke Hitler igjen. Ja rolig nå..

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10