Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Sly 2: Band of Thieves

Skrevet av: Q4G2   2010-01-23

Tyv,Sniking og listihet.

Dette er et spill hvor man er tyv og driver og kjemper mot motstandere.

Histore:

Historien i spill er veldig god fordi de prater norsk og det er veldig lett og forstå,men historien i spillet er viktig fordi du skal prøve og finne clockwork delene før en bande som heter Klaww-banden finner dem og bygger dem sammen eller bruker den til og få penger som sånn Clockwork hale fjærene bruker en slags salamander dem til og trykke falske pengesedler.

Gamplay:

Gamplayen i sly 2 er fantastisk den er helt genial ingen feil med det og jeg liker best og være en flodhest som heter Murray og at man kan skaffe extra utstyr per person det er fantasik det er derfor liker jeg dette spillet veldig godt.Og spillet har fantastisk men noen ganger kan det være kjedlig vis du har rundet det 5 ganger men fortsatt liker morsomt.

Lyd:

Lyden i spillet er helt fantastisk og det er mega bra at de snakker norsk og det er nesten som om du er i spillet,og vis du ikke har spilt det synes jeg veldig synd på deg du burde prøve spillet det er helt bra.

Grafikk: Grafikken i spillet er veldig bra til playstation og jeg synes dette er det beste playstation 2 spillet jeg har spilt.


Lyd: 10/10
Gameplay: 10/10
Holdbarhet: 10/10
Grafikk: 9/10

Beste øyeblikk: Det er da man skal prøve og ned kjempe Clockwork,mens en kvinne styrer henne med navn Neyla.

Verste øyeblikk: Da du danser er så kjedlig

Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10