Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Modern Warfare 2

Ja så kom endelig Modern Warfare 2 (mw2) ut i butikkene da. MW2 er et utrolig flott skytespill.

Grafikken er på topp og gameplay er behagelig. Hva mer ønsker mann seg i et brukbart skytespill. Singleplayeren er litt kort, men intenst og bra. Dypere inn i spillet blir det en del kaos og da begynner ting å bli veldig spennende.

Ja vi vet alle at MW2 er morsomt med
en bra story og alt, men det som gjør at de fleste kjøper det er nok den utrolige flotte Multiplayer delen. Den overgår alt og alle.

Det er nye våpen, nye maps, nye perks og mer moro. Det som mange dessverre opplever med MW2 i forhold til forgjengeren er at det er veldig mange "campers". Ja, de som spiller som sniper nå jo sitte på sine egne steder seff. Men det er en del av de spillerne som sitter og camper egne rom med en assault rifle osv..

Dette irriterer mange, og fler velger heller å spille CoD4. Personlig synes jeg banene på CoD4 var bedre og det var mindre Campere på de banene. Men jeg er ikke en av de som tenker veldig på dette med campers.

Det kan være en del problemer med å koble seg til servere av å til, men utenom det så synes jeg det går fint å spille uten problemer over nette. Det hender at man Spawner, Altså etter du er blitt drept og skal starte på nytt når tiden er inne, så havner mann av å til ved siden av fienden plutselig. (dette kunne vært gjort litt bedre).


Alt i alt så er Modern warfare 2 et utrolig bra spill og som tar online spillingen til topps.

Jeg gir MW2 9/10 siden det ikke var like perfekt som CoD4, Men det er klart et flott spill som man MÅ ha. Kjempe moro å spille det.

Medlemsanmeldelser33
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10