LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Colin McRae: Dirt 2

      Og så var det på tide å anmelde DiRT 2, ja! Spillet er en direkte etterfølger av Colin McRae: DiRT, og kom etter et av tidenes beste racingspill; Racedriver: GRID. Uansett, uten noe mer og si her om introduksjon, får jeg bare si "her er min anmeldelse av DiRT 2:"

      Spillet gjør deg om til enten en mann eller kvinne. På begynnelsen kan man velge kjønn og navn og til og med ta med et navn som folkene i selve spillet kaller deg, noe som først kom ut i GRID. Jeg som heter Daniel måtte nå nøye meg med "Dan" siden Daniel ikke fulgte med (Noe det gjorde i GRID av en eller annen grunn...). Uansett, så fortsetter spillet med at spilleren gjør mange forskjellige race i flere kontinenter for å nå toppen. Og så fortsetter man sånn rett og slett.

      Områdene man kan være i er:
      Kina, Tokyo i Japan, Marokko, Los Angeles, Baja og Utah i USA, London i England, Malaysia og Kroatia.
      Spille inneholder også hele 9 forskjellige typer gamemodes som er:
      Rally, Rallycross, Trailblazer, Raid, Landrush, Gatecrasher, Domination og Last Man Standing. Man kan også spille alle disse gamemodene over Xbox Live, noe som er supert.

      Som offisiel sponsor av Subaru Rally USA, har spillet med ordentlige rallylegender som Ken Block, Tanner Foust, Dave Mirra, Travis Pastrana og mange flere. Alle folkene har sine egne biler, sponsorer og kjørestiler også. Spillet referer også til Colin McRae som sammen med sønnen sin kom i en fatal helikopterulykke i 2007. Det er flere achievements og special events laget for å hedre rallylegenden, noe som er bra gjort av Codemasters å putte inn.

      Og så var det over til karakteren:

      - Grafikken er helt rå! Med den forbedrette grafikkmotoren fra GRID (Som allerede hadde super grafikk), er jeg noen ganger helt måløs ovenfor spillet. Bilene, visualene, ja, ALT er rett og slett råbra, og på nattracene er lyseffektene og refleksjonene fra bilene helt råe! Menyen er også stilig designet og som prikken over i - en har spillet en god dose motion blur, noe jeg er en STOR fan av! Helt plettfritt.

      - Gameplayet er overvelvende rett og slett! Spillet har som sagt hele 9 forskjellige gamemodes, hvor alle er helt unike. Multiplayerdelen er også morsom og det at man har alle tingene fra singleplayer delen av spillet på multiplayeren får meg til å lage et glis rundt munnen. Kjørefølelsen på de forskjellige kjøretøyene er også perfekt balansert mellom realisme og arkade. Bilene har alle en overbevisende følelse og vekt til seg og alt er egentlig feilfritt. Det kan nå bli litte grann repeterende etterhvert.

      - Lyden er da like bra som grafikken. Med nesten uendelig forskjellige lyder blir det å gi en tier nesten for lite! Spillet inneholder også et av de beste musikklistene jeg noen sinne har hørt, så her er det ikke noe negativt.

      - Spillet holder seg langt og lenge med en lang singleplayer - OG multiplayerdel. Det har også achievements som det fakisk går ann å få også, så man kan også sikkert sitte litt lengre foran sjermen for å få dem. Men som sagt på gameplay delen så blir spillet fortsatt litt repeterende etter hvert.

      Og så litt pluss - minus ting her:

      +: Nydelig Grafikk, Supert Gameplay og lyd, og nesten alt annet!

      -: Kan bli repeterende, Og (jeg vet det ikke har noe med spillet å gjøre) Colin McRae er død - RIP.

      Uansett, her er Scoren:

      Grafikk: 10
      Gameplay: 9
      Lyd: 10
      Holdbarhet: 8

      - Et av tidenes desidert beste racingspill!

      PS: Sorry for eventuelle skrivefeil og lignende. føl deg fri til å gi konstruktiv kritikk (Selv om fullt positive kommentarer er best, da!)

      Samlet karakter: 8.7/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10