Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo: Combat Evolved

Det var sommeren 2003 og vi hadde fått oss vår første spillmaskin, en xbox,det var 2 spill som fulgte med. Det var midtown madness 3 og halo combat evolved. Jeg var altså 6 år på den tiden og fikk ikke lov til å spille halo, men en dag måtte jeg bare prøve.

Jeg satt spillet i xboxen og startet. Det første som slo meg var denne vakre verden, selvom jeg ikke skjønte helt hva den runde tingen i himmelen var, men jeg fortsatte å spille. Handligen i spillet går ut på at du som masterchief, en spartan altså skal jage vekk såkalte covenants som vil utrydde menneskeheten. Det er til sammen 10 spennende nivåer til sammen i spillet som man kan springe kjøre eller fly på. Grafikken i spillet (2002) er rett og slett helt fantastisk. Lyden er totalt episk flotte symfonier. Kontrollen er bra og presis.

kampanjen:Det store høydepunktet i halo combat evolved er absolutt kampanjen.Den er delt opp i to store kapitler, med fine og detaljerte omgivelser. Jeg spilte på det enkleste og brukte ca 3 dager. I kampanjen møter du på to forskjellige fiender; the covenants og the flood. The covenats har flere typer soldater i hæren, noen såkalte grunts,elites,jackals og huntere.Den andre type fienden er den fryktede flooden. Det er zombie lingnende skapninger. De er enkle og drepe, men du kan fort bli overfalt, pass deg for de. Det er også flere typer kjøretøy i kampanjen:det er scorpions(store tankser)warhogs(store biler men maskinturret på toppen)ghosts(flygende dødsmaskin)banshee (et lilla fly). Kampanjen starter med at du en skikkelig badass kalt master chief er på en romstasjon som blir angrepet av the covenats. Etter ti minutter med slakting av covenats setter du deg inni en emergency pod som slepper deg ned på halo, en rund planet.

Grafikk og lyd:Grafikken og lyden i halo var ganske så god på den tiden. Lyden er som oftest fine og episke symfonier lagd av martin o`donnel. AI i spillet er ganske så bra på fiendene, men lagkameratene oppfører seg som aper og dør som oftest alltid etter noen minutter.: Den er ganske så god bortsett fra litt for store baner for maks 4 spillere. og det er heller ingen rank-system og det er noe som forkorter holdbarheten betraktelig.

konklusjon:Dette er et flott spill som virkielig satte fps`n i gang med et bra konsept, flott graffik, episk musikk, kule fiender og detaljerte områder å krige i.
Spennende kampanje, anbefales sterkt hvis du liker sci-fi eller fps.


Holdbarhet: Dette er et spill som kommer til å holde deg fanget lenge. Med en god kamanje og kul multiplayer. Absolutt god holdbarhet.


Grafikk:10

Gameplay:10

Lyd:10

holdbarhet:9


+Kampanjen,fiendene,kjøretøyene.,

-Har ikke støtte for xbox live

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10