Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Call of Duty: Modern Warfare 2

Skrevet av: NoSerpent   2010-03-14

Modern warfare er beste spillet jeg har på ps3. Det er det beste spillet jeg har prøvd. Modern warfare er kjempebra fordi du kan drepe folk med våpen som er kule. Jeg spiller ikke online fordi jeg ikke har online, men det er kult på singel player!!! Jeg synser det er mye bedre en battelfield og alle andre skyttespill og alle andre spill. Jeg liker at du kan slåsse med mange våpen og sånt. Jeg synser at modern warfare er det beste man kan kjøpe så du må kjøpe det nå" Løp ut til butikken din og kjøp cod modern warfare. Call of duty modern warfare heter det egentlig men jeg kaller det bare cod modern warfare.

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: nintendodude
    2010-03-14 22:31
    Kødder du eller noe sånt? Denne anmeldelsen ble liksom litt for dum.
     
  • Skrevet av: nikker123
    2010-03-14 22:36
    denne anmeldelsen var ikke bra. les andre medlemsanmeldelser før du skriver din neste.
     
  • Skrevet av: sicktrick
    2010-03-14 22:37
    Wow, her har vi materiale as!
     
  • Skrevet av: NoSerpent
    2010-03-14 22:39
    Takk til siktrick, men ikke til nintendodude og nikker123
     
  • Skrevet av: nintendodude
    2010-03-14 22:49
    Tror kanskje Sicktrick var ironisk. ( trodde ikke at jeg skulle få bruk for den smilyen)

    Om du vil bli bedre så må du ta til deg råd, for eksempel det gode rådet Nikker123 ga deg.
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-03-14 23:08
    Er det trullis som er ute å tuller med ny Ip-adresse?

    Vist ikke: dette var ganske tullete. Prøv å skriv HVORFOR spillet er bra. Du burde også teste alle aspekter med spillet (inkludert den veldig viktige onlinedelen) før du anmelder.

    Prøv å les bloggen min om hvordan skrive anmeldelser for flere tips: http://www.gamereactor.no/blog/dead+gamer/22892/
     
  • Skrevet av: mobil123
    2010-03-14 23:28
    Jeg har ikke prøvd dette spillet og lurer på hvordan det er. Jeg vil veldig gjerne kjøpe det hvis det virklig er så bra som duer sier. MEN kan du si meg hva som er så sjukt bra med det? Det at det er kule våpen og at man kan drepe folk er ingen grunn, for det kan man i tusenvis av andre spill også. Såh, vær så snill si meg hva som er bra med det. Hva gjør våpnene kule? Hvordan er grafikken osvosvosv. Og ikke bare si at alt er herlig, men forklar det på en god og beskrivende måte.
     
  • Skrevet av: P-Dude
    2010-03-15 13:01
    Jeg liker også å slåsse og sånt
     
  • Skrevet av: Manli
    2010-03-15 15:57
    @Dead Gamer Jeg Syntes da denne anmeldelsen var bedre enn noen av trullis (trulius?) sine^^
     
  • Skrevet av: K_R_I_S
    2010-03-15 16:05
    Veldig bra anmeldelse, men en smule kort, men bare en smule!
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-03-15 16:38
    What the f***? Nå kommer jeg med et informerende skjema om hva du gjør galt:

    - Mange skrivefeil.
    - VELDIG lite flyt i språket
    - Dårlig oppbygning
    - Ikke informerende
    - Altfor kort
    - Spillet som du sier er så awesome, hvorfor?
    - Spillet er i allefall bedre enn BF, men du sier ikke hvorfor?
    - Du sammenligner lite med BF
    - Du henviser ikke til historien
    - Du forteller ikke om den fantastiske bruken av musikk i Singleplayer.


    Så her må du se på andre anmeldelser før du skriver. Ikke noe positivt her gitt
     
  • Skrevet av: ShinyBlade
    2010-03-16 20:32
    Her var det mange skrivefeil.
     
  • Skrevet av: Ine
    2010-03-16 21:25
    MW2 er desidert det mest overvurderte spillet i historien. Etter min mening kan det ikke måle seg med forgjengeren innen flerspillerdelene, og historien er svært tynn og kort. Karakterene har ingen personlighet, manuset er så godt som ikke-eksisterende og spillet gir ingen følelse av "krig" i den forstand at karakterene verken ser ut til å tenke på familien sin, ei være overhode redd for å dø.

    På en annen side er lydeffektene noe av det beste jeg har hørt, flerspillerdelen er utrolig bra (men topper fortsatt ikke MW1 for min del!) og spillbarheten er noe av det beste jeg har opplevd i et krigsspill.

    7/10 fra min side.

    Nå har jeg bare påpekt min mening om spillet, og jeg står nok ganske alene om å synes dette om spillet som alle - både hardcore - og casual-gamers - elsker.

    Du må lære deg å argumentere for påstandene dine - uansett hvor subjektive de er. Er det et bra spill - ja, da synes du det. Men du har enda ikke forklart hvorfor.
     
  • Skrevet av: McStudios
    2010-03-16 21:42
    fra mobilen\n \n Måååå jeg kjøpe det? Hva om jeg har det?\r\n\r\nDu skrev Modern Warfare isteden for Modern Warfare 2, noe som en ukjent til serien kan missforstå, spesielt i en anmeldelse.
     
  • Skrevet av: AcH Clawed
    2010-03-17 17:25
    Unnskyld at jeg spør, men har du noen gang lest noe annet enn Donald?
     
  • Skrevet av: kvidogbleg
    2010-03-17 21:43
    Fantastisk anmeldelse som fikk meg til å trekke på smilebåndene

    Ikke bry deg om de andre, de skjønner ingenting
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-03-18 09:47
    kvidogbleg: Du vet at ikke alle skjønner ironi?
     
  • Skrevet av: NoSerpent
    2010-03-18 19:19
    kvidogbleg: Takk! Du er ikke så værst!
     
  • Skrevet av: gunmenator
    2010-03-19 15:22
    Modern warfare er kjempebra fordi du kan drepe folk med våpen som er kule. Jeg synser det er mye bedre en battelfield og alle andre skyttespill og alle andre spill.

    Tenkte du litt før du la ut anmeldelsen? Har du prøvd battlefield bad company 2? og single player er ikke så god og bad company 2 singleplayer er nok heller ikke topp (har det ikke enda) Men multiplayeren til bad company 2 er bedre en modern warfare 2. De som sier at bad company 2 suger er ofte cod geeks som ikke klarer å gjøre en drid og vet ikke va teamwork er...
    Når du skriver en anmeldelse skal du være mer saklig og ikke partisk. vist du gjør det får du fram det gode uten å skryte så veldig.

    ok eg fekk vist svar på alt jeg lurte på når jeg så at du var 12. Vist du ikke har spilt noe særlig skytespill før så virker alt med våpen og blod epic.
     
  • Skrevet av: maximillian
    2010-03-20 19:44
    cod er drit fett nerder hele tiden
     
  • Skrevet av: Onkel Gerda
    2010-04-18 15:23
    Vell... Her var det MYE å ta tak i... Men fortvil ikke ikke så ulik min første annmeldelse.

    Ting du må jobbe med:
    Les andre annmeldelser

    Ha saklige argumenter (ikke bare: det var så fett ass)

    Prøv å skrive MYE mer

    Ha et avsnitt til: Historie/Handling, Gameplay, Grafikk, Lyd, og Holdbarhet (Hvis spillet har multiplayer så nevn det også, og hva som var bra og dårlig med den)

    Viktig at du prøver å skrive ned spesifikke ting som er bra eller dårlig med spillet innenfor de kategoriene jjeg nevnte over.

    Lykke til!

    Lagt til 2010-04-18 15:27:
    BTW Hvor gammel er han a.... "Takk til sicktrick, men ikke til nintendodude og nikker123".... Beklager men hvis du ikke er autistisk eller 6 år så burde du jobbe med hvordan du takler andre mennesker skrivtelig og sansynligvis muntelig.
     
  • Skrevet av: tshjup
    2010-05-10 15:08
    OOOOOOOOIIIIIIIIIIII det var en CRAP anmeldelse
     
  • Skrevet av: DZROBINDZ
    2010-06-03 17:50
    jeg synser at anmeldelsen var drit bra og den var kul.
     
 
Min karakter:10/10
33 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:8.8/10
Info
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
  • 0% Grafikken og lyden
  • 45% Holdbarheten
  • 23% Historien
  • 0% Flerspilleren
  • 32% Enspilleren
  • 0% Kontrollene
  • 0% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
DGF søger folk

DGF søger folk

av DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk



0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.







0
Surprise!

Surprise!

av Imperial scout

After having been harassed by a certain alien for two missions in a row, I thought I was going to be safe. I was wrong.