Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Trials 2: Second Edition

Trials 2, et veldig enkelt konstruert, men samtidig et ganske komplisert spill.

Spillet går (oftest) ut på å komme seg fra venstre til høyre i en bane så raskt som mulig, over og under forskjellige hindere. Grunnen til at jeg skriver "oftest" er at enkelte baner kan gå ut på å få til flest flips/lengst wheelie (steile på ett hjul) i løpet av banen.

Man kan sammenligne sine rekorder med venner, andre fra hele verden, og andre fra Norge. Systemet funker fint, det skaper ofte en avhengighetsaktig følelse av at man bare må slå rekorden til kameraten sin.

Grafikken skal man ikke klage på, spillet kjører kjapt og enkelt, og ser bra ut imens man kjører. Lyden er også grei, men det kan bli et litt repetivt soundtrack i bakgrunnen etterhvert, derfor foretrekker jeg å slå av musikken til spillet, og sette på egen musikk isteden.

Kontrollene sitter også som støpt fra første stund man spiller det, helt enkle kontroller med at man skal lene seg fram, tilbake, gasse og bremse.

Alt i alt så er det et moro, avhengighetsskapende racingspill med grafikk som passer bra til spillet, et helt ok soundtrack, og solide kontroller.

Grafikk: 8/10

Lyd: 6/10

Gameplay: 8/10

Holdbarhet: 8/10

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10