Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield: Bad Company 2

Skrevet av: reodor9   2010-03-26

singleplayeren:

BC2 har en meget bra singleplayer del som først og fremst frisker opp sånn at du er bedre når du kommer online. får de som ikke har spilt BC før altså. Storyen er ganske bra , men jeg skjønner ikke helt hvilken tid det er på. Eller hva som har skjedd siden eneren. Men ihvertfall er det litt vanskelig, spørs hvilken vanskeligsgrad.
Jeg spilte det på hard og det var nesten umulig, men jeg skjønner ikke hvorfor GR har gitt det 8/10 og ikke 9.


Online: online delen har blitt bedre en i BC 1 og har fått squad team deathmatch og squad rush, og noe nytt som heter hardcore mode.
hardcore kan du sette på alle moduser og det er bra hvis du vil ha det realistisk.
det er også forskjellig, siden det er noen som bare spiller qonquest og noen som bare spiller rush, jeg Fks: spiller aldri noe annet en rush, siden jeg elsker rush<3
når jeg begynte å spille BC2 online, trodde jeg først at det ikke var red dot sight og AGOC. Så når jeg hadde spilt det i en stund ble det mye heftigere, siden jeg syntes det var litt boring når jeg ikke hadde fått red dot.


Nå skal jeg forklare litt om den nye modusen team deathmatch: det er altså 4 squads som kjemper mot hverandre på et lite område av en rush eller qonquest bane. Jeg liker det ikke så godt siden jeg har aldri ligt å spille online i små lag. Men får de som fks: spiller call of duty mye, anbefaler jeg dette til dere, hvis dere spiller dette også.

Det er også en modus som heter squad rush som er ny, det er nesten det samme som rush, bare at det er delt opp i 2 squads og det er bare 2 mcon stations.


For de som lurer på hvorfor jeg synes BC2 er bedre online en BC1 er siden det er litt mindre muligheter for perks og attachments, men jeg var ikke så god i det heller da:/

Jeg anbefaler dette til de som liker spill med bra lydeffekter, og skytespill og ikke tar selvmord når en sniper som du ikke klarer å finne headshoter deg får 20 gang.
Har skjedd med meg mange ganger:s

Medlemsanmeldelser14
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10