LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Runes of Magic

      Runes of Magic er et ganske bra Free to Play MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game). UIet er enkelt og greit, og menyene er enkle og navigere. Verdnen spillet utspiller seg i kalles "Taborea" og er relativt stor. Det er mange dungeons i dette og jeg må helt ærlig få lov til å si at noen av dem får meg til å stoppe opp og rett og slett til å si "Wow...tøøøøft..." noen ganger! (For eksempel i Cavern of Trials, hele området er "krystall"!)

      Questene i Runes of Magic er også mange og varierte, de fleste Free to Play MMORPG har fått et rykte på seg at det er "grind fests" men RoM er et godt unntak, her finner du masse varierte quests. RoM har alt fra de gode gamle "drep X og skaff Y item" og "lever X item til Y NPC".

      RoM har også en unik dual class funksjon som lar deg kombinere 2 classer, for eksepel kan du lage en Warrior og på level 10 velge Rogue som second class og så kan du veksle mellom dem, når du er Warrior får du noen Rogue skills og vica versa. RoM har forløpig også 2 raser du kan spille som (det forventes fler i nye utvidelser) Humans og Elves, disse har hver sin bakgrunnshistorie som du kan lese på runesofmagic.com

      Musikken i spillet er helt grei, selv om man lett kan bli litt lei for så å sette "Music Volume" på 0 og sette på Spotify lista istedet :) Lydeffektene er ikke helt bra egentlig, for eksempel finnes det lydeffekter når du når et mål i en quest som virker helt malplasert...Det høres rett og slett ut som...Noe helt annent enn et MMORPG i hvertfall! (Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det...) Mens noen av lydeffektene er helt greie (For eksempel lydeffektene når du bruker skills).

      Kampsystemet i RoM er noe upolert, og dette trekker egentlig helhetsinntrykket ned, selv om det for meg bare er bagateller, som feks at lydeffekter/animasjoner er upresise, du fortsetter og angripe en mob som allerede er død i 1 sek etter den er død etc.

      PvE'en (Player vs Enviroment, instancer, raids etc) I RoM er en av de beste jeg har sett i et gratis MMORPG til nå, det finnes minst én instance i hver sone på kartet (Kanskje 1-2 soner som ikke har det) og de er som regel av middels vanskelighetsgrad (I Chapter 3 som kommer i mai vil de introdusere fritt valg av dungeon vanskelighetsgrader)

      PvP'en (Player vs Player) i RoM er som kampsystemet rimelig upolert, de fleste battlegrounds er bare for high levels forløpig siden alle som står i kø havner i samme battleground uavhengig av level (men jeg tror de jobber med et system for å fikse dette) De har også nylig introdusert Siege Wars som er Guild vs Guild rett og slett (Alle guilds i RoM har egne guild slott! Disse blir "satt sammen" på en "øy" i Siege Wars). Målet i siege wars er å innfilterere motstanderenes slott og ødelegge "hjertet" av guild castlet.

      Alt i alt er RoM verdt å prøve, liker du det ikke så liker du det ikke, enkelt og greit! Det koster jo ingenting, så hvorfor ikke? Det kommer også stadig nye utvidelser!

      Samlet karakter: 8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10