Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Pure

Med Pure kombinerer Blackrock Studios ATV kjøring og heftige triks som på ingen måte kan være realistiske. Pure ble utgitt i 2008, men med Blackrock, som er kjente for ATV spill, holder Pure seg fortsatt som et utrolig bra spill den dag i dag.

Hoveddelen av Pure er World Tour modusen. Her må du kommer deg gjennom 7 "cuper" med et varierende nummer med løp. I Pure er det 3 typer løp; Race, som sier seg selv. Sprint, som er førstemann som klarer fem runder på en superkort versjon av en bane. Og til slutt Freestyle, som er om å klare å få flest poeng, med triks, før bensintanken din renner ut.
Alle av disse 3 er veldig forskjellige og gjør at du må mestre mange forskjellige deler av ATVen din, og banene.

Før du starter ut i World Tour blir du vist en av spillets definitive sterke sider, nemlig å lage din egen ATV. Alle delene er ekte deler fra ekte produsenter. ATVen du lager sine egenskaper deles inn i 5 kategorier. Fart, akselerasjon, triksing, boost og handling. Du kan virkelig kjenne forskjellen når du kjører en ATV bygd for fart, fra en ATV bygd for å trikse.
Etterhvert som du går videre i World Tour låser du opp nye deler, farger og oppgraderinger som du kan bruke på ATVen din.
Hvis du ikke vil bruke tid på å lage en ATV finnes det også "quickbuild" valg for de som vil gjøre det raskt.

I begynnelsen er World Tour veldig lett og du kan lett klare å plassere deg selv nr. 1 på mange av de første cupene. De to siste er litt vanskelige, men sammenlagt er World Tour veldig lett, og det finnes ingen vanskelighetsgrader som du kan skifte.

Det finnes 12 baner i Pure, og dette kan kanskje høres lite ut, men du må gange det med 3, fordi banene forandrer seg med de 3 forskjellige løpstypene. Du kommer til å kjøre på mange forskjellige overflater. Du tenker deg at ATV spill er mest om gjørme, men her blir det masse gjørme også, men det finnes også is, snø, og sand. De forskjellige typene overflater føles forskjellige nok og veldig varierte.
Banedesignet er også utrolig bra. Det er store hopp, masse å se og mange steder for diskre snarveier.

Trikssystemet i Pure er lett å forstå. Det finnes 3 nivåer med triks. På 360 er de satt til A,B og Y knappene. Klarer du nok A triks får du B triks og klarer du dem får du Y. Klarer du nok Y triks får du tilgang til et Super-triks, som er fullstendig urealistisk. Å hoppe og ta dobbel backflip? Ikke helt ekte. Men triksene dine fungerer også som boost. Å vite når du skal bruke det opp eller spare blir nødvendig å vite i de vanskeligste banene.
Som alt det andre i spillet er trikssystemet lett å forstå, men vanskelig å mestre.

Etter at du er ferdig med World Tour finnes det moduser hvor du kan velge hvilken som helst bane og kjøre den med andre folk eller uten. Det finnes også en god online modus hvor du kan kjøre mot opptil 15 andre spillere. Du får alle modusene og kartene Pure har, og du kan bruke dine egne ATVer online.
Online funksjonene er gode, og gir Pure masse mer holdbarhet. Den kommer til å holde på deg lenge nok til at du føler at du får verdi for pengene dine.

Det er litt rart å tenke seg et ATV spill med fler farger enn brun, men Pure får med seg mange varme farger, og veldig varierte omgivelser. Du kommer til å kjøre på isbreer, ørkenlandskap og tredekte gjørmebaner. Grafikken på disse stedene er utrolig bra. Følelsen av fart er briljant, og hver gang du hopper ser du de fantastiske omgivelsene fare bort og bakken kommer rett mot deg.
Animasjonene for triksene du tar er utrolige. Triksene er ikke noe realistiske i det hele tatt, men disse dødsstuntene ser virkelige ut, selv om du vet innerst inne at det aldri går an.

Musikkvalget i Pure holder seg til rock, og har et par kjente låter. Lydene fra de motorene er en av de eneste lydene i spillet, og de høres ganske realistiske ut. Du hører noe snakking fra den du er noen ganger. De er ikke mer en skrik, og blir litt irriterende ettersom de roper ut etter at du har klart et superhopp.

Pure er en fantastisk racer. Banedesignet er utrolig og gir deg god mulighet for å hoppe høyt og å ta snarveier for å forbikjøre de andre. Det er masse å gjøre i Pure, men at det ikke er lokal multiplayer er litt rart. Grafikken er litt fantastisk og gir deg utrolig fartsfølelse. Trikssystemet er dypt og godt, og gir god mulighet for å få overtaket over de du kjører mot.

Grafikk: Omgivelsene er varierte og ser fantastiske ut. Animasjonene til triksene er også bra og gir realisme til de eller urealistiske stuntene. 9/10

Lyd; Musikkvalget er bra, og motorbrølet du konstant hører, er bra nok. Den mangler prikken over i-en, men sammenlagt er den fantastisk. 9/10

Gameplay: Spillet er lett å spille, men vanskelig å mestre. 9/10

Holdbarhet: World Tour modusen er litt lett, og online mulighetene er dritgode og gir spilleren masse å gjøre etter at du er ferdig. 9/10

+ Bra banedesign, bra musikkvalg, og masse å gjøre.

- Lett World Tour modus, ingen splitscreen

JoEy_Odd

Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10