Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Prince of Persia

Skrevet av: the Zelda guy   2010-04-18

Prince of Persia:

Utvikler: Ubisoft.
Utgiver: Ubisoft.
Plattform(er): Xbox 360, Playstation 3, PC.
Ant. Spillere: 1.
Anb. Alder: 12+
Live: Nei.
Testet versjon: Xbox 360.

En mann går gjennom ørkenen på jakt etter eslet sitt som er forsvunnet.
Han klatrer ned en liten fjellvegg, og står der litt. Plutselig faller det en dame ned fra den lille klippen. Hun er på rømmen fra faren sin... Damen viser seg å være en prinsesse som heter Elika. De drar til et tempel der The Tree of Light er. The Tree of Light er det som gjør at verdenen er grønn og frodig med fine farger. Men faren til Elika har fulgt etter dem. Han hugger ned The Tree of Light. Og da slipper han Arühman fri og verden blir korrupt og skitten. Nå må Prinsen og Elika bekjempe de onde kreftene og få tilbake verden slik den var...

Slik tror jeg i hvertfall historien var. Den var veldig innviklet og litt vanskelig å forstå i begynnelsen, men etter hvert er det lett å forstå hva du skal gjøre.

Jeg skal begynne med å si at spillet er epic! For en grafikk.
Det er den såkalte Cel-Shade grafikken, og den fungerer perfekt! Superfine animasjoner og alt. Det er bare en fryd å klatre ned en fjellvegg og se på de realistiske og veldig fine bevegelsene til Prinsen. Det er det samme med å stå på en tynn planke og se utover den ufattelig fine verdenen. Det er detaljert og godt animert.

Du har ikke et helsesystem i spillet, hvis du blir hardt skadet under kamp redder Elika deg, men det er noe som resulterer i at fienden fyller opp livene sine igjen. Hvis du er uheldig å falle utfor et stup ( som skjer veldig ofte ) redder hun deg, og Prinsen kommer med en småvittig komentar.

Det er masse stemmeskuespill i spillet også. Det er ikke et slikt dårlig stemme sukespill, neida. Dette er virkelig veldig bra stemmeskuespill. Det er faktisk to egne knapper som bare er for snakkingen. Det er masse info som blir sagt og masse humor også!

Kontrollene er enkle. Gå, snakk, hopp. Du kan bare bruke sverdet når du er i en kamp. Noe jeg synes er helt greit. Det er masse komboer i spillet. For eksempel kan du: Slå med sverdet, gå bak fineden, få Elika til å hoppe oppå han, få Elika til å bruke magi, deretter hoppe oppå han selv og slå med sverdet, for så å slenge han opp i luften, og slå han ned igjen. Når du klatrer trykker du som en vind på B. Mange synes det er irriterende med slik knappemosing, men jeg digger det.

Spillet har en mer «romantisk» stil enn f.eks Warrior Within. Du ser at det helt klart er noe på gang mellom Prinsen og Elika. Jeg liker at spill har slike ting i seg...

Musikken er kjempekul! Masse fine melodier og fete soundtracks. Lydeffektene er også veldig bra. Sverdfekting og klatring. De gir begge fra seg perfekte lydefekter.

Du kan skifte kostymer på Prinsen og Elika i tilegg! Du kan være Prinsen fra Sands og Time, og Farah. Hvis du har Limited Edition får du enda flere kostymer.

I Limited Edition får du også med en tegneseriebok, noen bilder, et kort der det står en kode til nye kostymer, og en CD du kan sette inn i PC'en for å få widgets, Messenger bilder, Wallpapers og masse mer.

Det er også nedlastbart innhold. En bildepakke og Epilougen, som er en DLC. Men den skal jeg ikke røpe så mye om.

Spillet er også veldig langt, jeg brukte en god stund på å runde det. Pluss at når du har rundet det er det masse Achivements og Throfies som bare venter på å bli oppdaget. Verden er stor og det er gøy å bare hoppe rundt som en gærning, kaste seg utfor stup, løpe på vegger og klatre. Slike ting forlenger spillet.

Konklusjon: Er du fan av Prince of Persia? Eller er du nybegynner? Spillet passer for alle som liker action og advernture.

Beste øyeblikk: Når du står på det høyeste punktet i hele verden og skuer utover den...

Værste øyeblikk: Når du ikke skjønner handlingen i begynnelsen av spillet.

+ Super grafikk, stort område, humor og storslagen musikk.

- Litt dårlig forklart historie.

Lyd: 8/10

Grafikk: 9/10

Holdbarhet: 9/10

Historie: 7/10

Gameplay: 8/10

TOTALT: 9/10

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: nintendodude
    2010-04-18 13:21
    God anmeldelse dette. Jeg synst du burde snakke mer om gameplayet, og prøvd å forklart det litt bedre. I tillegg så er avsnittene veldig spinkle, og jeg savner mer tekst på dem. Du nevner ikke så mye negativt om spillet, og utifra hva jeg leser så virker det som om det fortjener en 9er, ikke en 8er. Så du må argumentere litt bedre for karakteren.

    Ellers kjempebra jobba. Og jeg må si det igjen; du skriver veldig bra til å være så ung.
     
  • Skrevet av: the Zelda guy
    2010-04-18 13:25
    Jeg ga spillet en 9'er
     
  • Skrevet av: nintendodude
    2010-04-18 13:33
    What??? Stod det ikke 8 der i sted?
     
  • Skrevet av: the Zelda guy
    2010-04-18 13:34
    Nei...
     
  • Skrevet av: Lykkedragen
    2010-04-18 14:43
    Looking goooood!
    Jeg storkoste meg med dette spillet og er så enig i det mste du skriver om det.

    Veldig god anmeldelse synes jeg. Kort, grei og hadde de viktigste punktene godt forklart.

    Dette spillet anbefales på det meste!!
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-04-18 18:57
    Del en

    God anmeldelse. Skal gå igjennom anmeldelsen din slik jeg pleier å gjøre

    En mann går gjennom ørkenen på jakt etter eslet sitt som er forsvunnet.
    Han klatrer ned en liten fjellvegg, og står der litt. Plutselig faller det en dame ned fra den lille klippen. Hun er på rømmen fra faren sin... Damen viser seg å være en prinsesse som heter Elika. De drar til et tempel der The Tree of Light er. The Tree of Light (Ikke repeter deg selv, skriv heller treet) er det som gjør at verdenen er grønn og frodig med fine farger. Men f (F)aren til Elika har fulgt etter dem. Han hugger ned The Tree of Light. Og da slipper han Arühman fri og verden blir korrupt og skitten. Nå må Prinsen og Elika bekjempe de onde kreftene og få tilbake verden slik den var...

    Godt språk og flyt, du er også god på tegnsetting.

    Slik tror jeg i hvertfall historien var. Den var veldig innviklet og litt vanskelig å forstå i begynnelsen, men etter hvert er det lett å forstå hva du skal gjøre.

    Grei nok, men er ikke noe fan av ''jeg''.
    Skriv det i en endelig konklusjon.
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-04-18 19:04
    Del to!

    Jeg skal begynne med å si at spillet er epic! For en grafikk. (Fortell og beskriv litt mer her)
    Det er den såkalte Cel-Shade grafikken (fortell litt mer om C-S grafikken), og den fungerer perfekt! Superfine animasjoner og alt<b> (Hvorfor?). Det er bare en fryd å klatre ned en fjellvegg og se på de realistiske og veldig fine bevegelsene til Prinsen. Det er det samme med å stå på en tynn planke og se utover den ufattelig fine verdenen. Det er detaljert og godt animert.(Igjen, beskriv litt mer)

    Du har ikke et helsesystem i spillet, hvis du blir hardt skadet under kamp(,) redder Elika deg(.) men d(D, altså bytt ut den lille d'en)et er noe som resulterer i at fienden fyller opp livene sine igjen. Hvis du er uheldig å falle utfor et stup ( som skjer veldig ofte ) redder hun deg, og Prinsen kommer med en småvittig kom(m)entar.

    Spillet har en mer «romantisk» stil enn f.eks Warrior Within. Du ser at det helt klart er noe på gang mellom Prinsen og Elika. Jeg liker at spill har slike ting i seg...

    Litt lite avsnitt, du kunne ha plassert den sammen med noe annet!

    Ellers, dropp ''jeg'', man skal fokusere på spillet ikke anmelderen.
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-04-18 19:07
    Del tre!

    Det er masse stemmeskuespill i spillet også. Det er ikke et slikt dårlig stemme sukespill (Denne vet jeg at du ikke trengs å rette på), neida. Dette er virkelig veldig bra stemmeskuespill. Det er faktisk to egne knapper som bare er for snakkingen. Det er masse info som blir sagt og masse humor også! (Nevn ett eksempel)

    Kontrollene er enkle. Gå, snakk, hopp. Du kan bare bruke sverdet når du er i en kamp. Noe jeg synes er helt greit. Det er masse komboer i spillet. For eksempel kan du: Slå med sverdet, gå bak fineden, få Elika til å hoppe oppå han, få Elika til å bruke magi, deretter hoppe oppå han selv og slå med sverdet, for så å slenge han opp i luften, og slå han ned igjen. Når du klatrer trykker du som en vind på B. Mange synes det er irriterende med slik knappemosing, men jeg digger det.

    Den siste kan du vurdere om du vil bruke eller ikke. Det er litt din egen mening, som burde være i konklusjonen.

    Litt mye oppramsing på slutten, kutt den ned litt.
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-04-18 19:11
    Del fire!

    Musikken er kjempekul! Masse fine melodier og fete soundtracks. Lydeffektene er også veldig bra. Sverdfekting og klatring. De gir begge fra seg perfekte lydefekter.

    Aaaaaaltfor lite om musikk! Du skal ha like mye på alle punkter! Dette var litt nedtur, i forhold til resten av anmeldelsen.

    Du kan skifte kostymer på Prinsen og Elika i til(l)egg! Du kan være Prinsen fra Sands og Time, og Farah (Hvem er disse karakterene? Fortell og beskriv!). Hvis du har Limited Edition får du enda flere kostymer.

    I Limited Edition får du også med en tegneseriebok, noen bilder, et kort der det står en kode til nye kostymer, og en CD du kan sette inn i PC'en for å få widgets, Messenger bilder, Wallpapers og masse mer.

    Greie linjer, men skulle likt at du sammensatte de slik at det ikke blir like småe avsnitt.

    Det er også nedlastbart innhold. En bildepakke og Epilougen, som er en DLC. Men den skal jeg ikke røpe så mye om.

    Altfor lite avsnitt, Prøv å blande det med andre avsnitt.

    Spillet er også veldig langt, jeg brukte en god stund på å runde det. Pluss at når du har rundet det er det masse Achivements og Throfies (Trophies) som bare venter på å bli oppdaget. Verden er stor og det er gøy å bare hoppe rundt som en gærning, kaste seg utfor stup, løpe på vegger og klatre. Slike ting forlenger spillet.

    Bra! Her er det god info!
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-04-18 19:14
    Del fem!

    Min konklusjon!

    Dette er en veldig god anmeldelse! Som du bør være stolt av
    Dog litt mange avsnitt, følg mine råd igjennom hele. Som f. eks oppramsing, og repeterende ord.

    Du vil bli en høyt respektert anmelder hvis du fortsetter slik!

    Lykke til!

    Anders!
     
  • Skrevet av: the Zelda guy
    2010-04-18 20:07
    Takker for konstruktiv kritikk!
     
  • Skrevet av: Espectro
    2010-04-19 18:03
    En grei anmeldelse dette her, og jeg ser at du har fått mye konstruktiv kritikk allerede, men jeg må punktere at noe av det som blir sagt er pirk og at du ikke må ta alt for seriøst. Jeg har faktisk mer kritikk å komme med mot A to the H enn på anmeldelsen din.

    Jeg finner det komisk A to the H, at du klager på feil som the Zelda guy gjør som du ikke er noe bedre på selv. I tillegg klager du også på mye unødvendige ting.

    Det at han skriver mye om egne erfaringer og bruker "jeg" er ikke en feil. Det er smak og behag, og for at anmeldelsen skal ha personlighet er dette viktig. Man må begrense bruken av jeg, men her ser jeg ikke noe problem med overbruk av dette. Bare fortsett å skrive "jeg" i anmeldelsen om du vil, the Zelda guy.

    "De drar til et tempel der The Tree of Light er. The Tree of Light er det som gjør at verdenen er grønn og frodig med fine farger. (Ikke repeter deg selv, skriv heller treet)" Her gjør det da ikke noe å gjenta seg selv. Selvfølgelig kan han skrivet treet, men det han skriver fra før der er ikke noe problem for noen. Nok en gang konsentrerer du deg om uviktige ting.

    "Du kan skifte kostymer på Prinsen og Elika i til(l)egg! Du kan være Prinsen fra Sands og Time, og Farah (Hvem er disse karakterene? Fortell og beskriv!). Hvis du har Limited Edition får du enda flere kostymer." Om han hadde skrevet om disse personene ville anmeldelsen blitt fylt med unødvendig og uinteressant informasjon. Det holder at han skriver som han har gjort.
     
  • Skrevet av: Espectro
    2010-04-19 18:04
    Ellers er mye av det du skriver veldig hjelpende og bra. Fortsett å hjelpe folk med konstruktive kommentarer, men husk og ikke pirke for mye på små ting som ikke er viktig, og husk at mye du kommer med bare er dine egne meninger (du liker ikke "jeg-delen" i anmeldelser, men det betyr ikke at det er feil å ha det med). Husk også å komme med mer positivt når du sier anmeldelsen er bra.

    Men nok om kommentarene til A to the H, la meg si hva jeg mener om anmeldelsen din;

    Anmeldelsen din er god siden du ikke har skrevet mange, og den holder et greit nivå. Men det er ingen god anmeldelse sånn sett. Den er ikke dårlig, og det er greit å lese den, men du mangler litt bredere og mer spennende språk og skildringer i anmeldelsen din. Det blir en A4-anmeldelse. Alt går på skinner og som jeg har sagt til andre før, virker det som om den er skrivet av en maskin til tider. Anmeldelse er en subjektiv sjanger og da kan man bruke hvilket språk man vil og sine egne meninger. Du burde dra på enda mer og bruke noen fansy ord en gang i blant. Men dette er opp til deg selv, og det er det som teller.

    Du må også forklare mye mer om de ulike elementene i spillet. Skriv mer om hvorfor gameplayet er bra, hvordan det fungerer, litt om hvordan det er i forhold til andre lignende spill osv. Beskriv grafikken bedre og skildre så det renner. Men mitt sterkeste tips er nok å lese mange gode anmeldelser og gode medlemsanmeldelser.
     
  • Skrevet av: jonsen98
    2010-04-19 19:54
    Bra andmeldelse
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-04-20 13:17
    Grei nok anmeldelse, men du har en del å gå på. En ting du må huske på er å ikke gjenta deg, da du eks. bruker ordet "bra" veldig mye.

    Husk også å skriv mer i hvert avsnitt. Ha færre avsnitt og mer skrift sier nå jeg.

    Forklar mer hva spillet går ut på, for jeg har ikke den fjerne anelse utenom at du klatrer og slår med sverdet en gang iblandt.

    Husk å fortelle hvem personer i spillet er under historie-delen. Hvem er denne Arhüman? Og det at du har et avsnitt under som sier "Slik tror jeg ivertfall den var" får det til å virke som om du ikke har fulgt med under spillets gang.

    Så ja, legg litt mer skrift inn, sjekk for slurve feil og forklar bedre hva spillet går ut på. Utenom det en ganske god anmeldelse! Lykke til videre!

    ANMELDELSE: 5/10
     
  • Skrevet av: The Alexander
    2010-04-21 20:20
    Mindre Avsnitt.
    Og det er ikke Microsoft som utga det for at da ville ikke PS3 ha hatt det Det er Ubisoft som ga det ut .

    Kanskje du skulle ha hatt en ingress i denne anmeldelsen.
    Du Skriver Bra.
    Ikke repiter deg Selv.

    Setter ikke karakter for at det har Dead Gamer Gjort allerede
     
 
Min karakter:9/10
10 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:7.5/10
Info
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
  • 2% Grafikken og lyden
  • 23% Holdbarheten
  • 38% Historien
  • 5% Flerspilleren
  • 27% Enspilleren
  • 1% Kontrollene
  • 4% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte




0
Sniper-Island

Sniper-Island

av Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.




0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

av AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!





0
DGF søger folk

DGF søger folk

av DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk



0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.







0
Surprise!

Surprise!

av Imperial scout

After having been harassed by a certain alien for two missions in a row, I thought I was going to be safe. I was wrong.