Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Prince of Persia

Prince of Persia:

Utvikler: Ubisoft.
Utgiver: Ubisoft.
Plattform(er): Xbox 360, Playstation 3, PC.
Ant. Spillere: 1.
Anb. Alder: 12+
Live: Nei.
Testet versjon: Xbox 360.

En mann går gjennom ørkenen på jakt etter eslet sitt som er forsvunnet.
Han klatrer ned en liten fjellvegg, og står der litt. Plutselig faller det en dame ned fra den lille klippen. Hun er på rømmen fra faren sin... Damen viser seg å være en prinsesse som heter Elika. De drar til et tempel der The Tree of Light er. The Tree of Light er det som gjør at verdenen er grønn og frodig med fine farger. Men faren til Elika har fulgt etter dem. Han hugger ned The Tree of Light. Og da slipper han Arühman fri og verden blir korrupt og skitten. Nå må Prinsen og Elika bekjempe de onde kreftene og få tilbake verden slik den var...

Slik tror jeg i hvertfall historien var. Den var veldig innviklet og litt vanskelig å forstå i begynnelsen, men etter hvert er det lett å forstå hva du skal gjøre.

Jeg skal begynne med å si at spillet er epic! For en grafikk.
Det er den såkalte Cel-Shade grafikken, og den fungerer perfekt! Superfine animasjoner og alt. Det er bare en fryd å klatre ned en fjellvegg og se på de realistiske og veldig fine bevegelsene til Prinsen. Det er det samme med å stå på en tynn planke og se utover den ufattelig fine verdenen. Det er detaljert og godt animert.

Du har ikke et helsesystem i spillet, hvis du blir hardt skadet under kamp redder Elika deg, men det er noe som resulterer i at fienden fyller opp livene sine igjen. Hvis du er uheldig å falle utfor et stup ( som skjer veldig ofte ) redder hun deg, og Prinsen kommer med en småvittig komentar.

Det er masse stemmeskuespill i spillet også. Det er ikke et slikt dårlig stemme sukespill, neida. Dette er virkelig veldig bra stemmeskuespill. Det er faktisk to egne knapper som bare er for snakkingen. Det er masse info som blir sagt og masse humor også!

Kontrollene er enkle. Gå, snakk, hopp. Du kan bare bruke sverdet når du er i en kamp. Noe jeg synes er helt greit. Det er masse komboer i spillet. For eksempel kan du: Slå med sverdet, gå bak fineden, få Elika til å hoppe oppå han, få Elika til å bruke magi, deretter hoppe oppå han selv og slå med sverdet, for så å slenge han opp i luften, og slå han ned igjen. Når du klatrer trykker du som en vind på B. Mange synes det er irriterende med slik knappemosing, men jeg digger det.

Spillet har en mer «romantisk» stil enn f.eks Warrior Within. Du ser at det helt klart er noe på gang mellom Prinsen og Elika. Jeg liker at spill har slike ting i seg...

Musikken er kjempekul! Masse fine melodier og fete soundtracks. Lydeffektene er også veldig bra. Sverdfekting og klatring. De gir begge fra seg perfekte lydefekter.

Du kan skifte kostymer på Prinsen og Elika i tilegg! Du kan være Prinsen fra Sands og Time, og Farah. Hvis du har Limited Edition får du enda flere kostymer.

I Limited Edition får du også med en tegneseriebok, noen bilder, et kort der det står en kode til nye kostymer, og en CD du kan sette inn i PC'en for å få widgets, Messenger bilder, Wallpapers og masse mer.

Det er også nedlastbart innhold. En bildepakke og Epilougen, som er en DLC. Men den skal jeg ikke røpe så mye om.

Spillet er også veldig langt, jeg brukte en god stund på å runde det. Pluss at når du har rundet det er det masse Achivements og Throfies som bare venter på å bli oppdaget. Verden er stor og det er gøy å bare hoppe rundt som en gærning, kaste seg utfor stup, løpe på vegger og klatre. Slike ting forlenger spillet.

Konklusjon: Er du fan av Prince of Persia? Eller er du nybegynner? Spillet passer for alle som liker action og advernture.

Beste øyeblikk: Når du står på det høyeste punktet i hele verden og skuer utover den...

Værste øyeblikk: Når du ikke skjønner handlingen i begynnelsen av spillet.

+ Super grafikk, stort område, humor og storslagen musikk.

- Litt dårlig forklart historie.

Lyd: 8/10

Grafikk: 9/10

Holdbarhet: 9/10

Historie: 7/10

Gameplay: 8/10

TOTALT: 9/10

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 7.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10