Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Alan Wake

Da jeg forhåndsbestilte Alan Wake visste jeg ikke hva jeg skulle forvente. Og som sikkert mange ville gjort, sjekket jeg sider som gamreactor og spillmagasinet for å se anmeldelser om dette spillet.

Jeg så noen anmeldelser og de fleste hadde en karakter rundy 6 og 7 noe jeg i ettertid ikke forstår i det tele tatt. Da jeg satt meg ned og begynte å spillet var det litt "spooky" i starten til man blir vant til det. Og når man blir vant til det er det ikke kjedelig, ja, kanskje fiendene er så og si de samme, men de dukker opp mer og mer overraskende og i større mengder utover i spillet.

Grafikken sitter som et skudd, jeg må si at jeg er overrasket over den fantastiske grafikken. Spesielt når du går gjennom skogen og ser lys og skygge når lynet slår ned er bare ekstremt.

Våpnene er også bra, du har de våpnene du muligens kunne funnet i en liten by, hadde blitt litt overrasket om jeg hadde funnet en ak eller m16 i Bright Falls. Så det satt også som et skudd, mener jeg iallefall.

Lommelykten er ekstremt viktig i dette spillet, det at man må sette inn nye batterier er kult og realistisk, også bra at man finner større og kraftigere lommelykter utover i spillet :)

Historien er fantastisk morsom, etter å ha spilt en time eller to begynner du å leve deg inn i storyen og vil bare fortsette.

Dette er et spill for de som setter pris på god grafikk og skumle folk som spretter ut av mørket uten forvarsel for å drepe deg vil du digge dette. Alan Wake kan du gjerne spille over flere dager, eller sitte oppe hele natta om du vil ...

Med Vennlig Hilsen
Altakraaka

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10