Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Fallout 3

Fra "Bethesda softworks" skaperne av elder scrolls spillene kom fallout 3 den 28. oktober, 2008 som et av de beste post apocalyptiske RPG spillene noensinne.

Historie: "The great war" startet i 2077 når verden brøt ut i en eneste stor atomkrig. de største nasjonene i verden, inkludert Kina, Russland og usa sendte alle sine atomvåpen mot hverandre. Etter at bombene falt ble verden til et eneste stort "nuclear holocaust". før bombene falt hadde folk forberedt seg ved å stenge seg inne i underjordiske bombe-ly som kaltes for "vaults". Spillet tar sted i år 2277 på Østkysten i det som pleide å være USA, i byen washington DC.

Spillet åpner med at du blir født og får muligheten til å velge kjønn, navn og du får adgang til "character creator". Starten av spillet går ut på oppveksten til karakteren din i "vault 101" som fungerer som en tutorial. Når karakteren din er 19 år går noe gat og du tvinges til å forlate hvelvet for å følge etter faren din, det er nå spillet begynner. Når du for første gang går ut av hvelvet, blir du møtt med en utsikt av ødelagte bygg og en helt død ødemark. Det er nå du forstår at du har en hel verden foran deg og at spille nettop har begynt.

spillet er enten i 3rd person eller 1st person, allt ettersom hva som passer deg best. spillet har 20 levler (30 med "broken steel" tilleggspakken), for hver level får du 25 poeng som du kan sette på forskjellige "tag skills", for eksempel: small guns, melee, lockpick, science osv. I tillegg får du velge en "perk". For hver eneste handling du gjør vil du få enten god, eller dårlig karma. Karma spiller stor rolle for spillet ettersom karmaen din bestemmer om du får ta visse oppdrag. I combat vil du ha tilgang til noe som kalles "V.A.T.S.", eller "Vault-Tec Assisted Targeting System" som lar deg stoppe tiden og velge hvilken fiende du skal skyte, og hvor du skal skyte den. VATS bruker attack power, og kan derfor ikke brukes hele tiden.

GECK: bare fordi Bethesda softworks er den mest awesome spillprodusenten i historien har de ikke latt innholdet i spillet vere begrenset. I tillegg til de 5 fantastiske tilleggspakkene til fallout 3 har bethesda laget det mest geniale noensinne. GECK er et software som lar deg lage dine egne "mods", mods er ganske enkelt ekstra ting til spillet. En mod kan være alt fra et nytt våpen i spillet, til nye questlines til helt nye områder eller graphic improvements. den eneste grensen til hva du kan lage med GECK er fantasien (og dine egne ferdigheter). GECK får du bare til PC men mods kan overføres til xbox ved hlelp av riktig kabel. Esksempler på mods finner du på www.fallout3nexus.com og mange andre.

Medlemsanmeldelser35
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10