Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Battlefield: Bad Company 2

Skrevet av: Parkour Gamer   2010-06-05

Jeg spurter bortover slagmarken mens skuddene dundrer rundt meg og en tanks sprenger veggen jeg hadde tenkt å bruke som dekning. Støvet virvler rundt meg og gjør det vanskelig for fiendene å se meg. Jeg snurrer rundt, og sprenger tanksen med en RPG så alle i den, og 4 andre spillere rundt bli blåst i fillebiter. En stor eksplosjon lyser opp den tørre bakken rundt meg, og det piper i ørene mine. Jeg snurrer meg rundt, og avfyrer flere skudd med det kraftige maskingeværet mitt, og blodet fra de døende fiendene spruter opp i luften. Rundt meg ligger svære krater i bakken, raste bygninger, og lik etter døde soldater. Jeg er tilfreds.

Akkurat sånn er det å spille Battlefield Bad Company 2 online (BFBC2).
Noe som er nytt er att blodet spruter når man treffer fiendene, og fiendene reagerer realistisk på treffene. Om en fyr detter oppå en annen, detter han ikke igjennom den, men bli liggende oppå. Og hvis en fyr blir drept på toppen av en bakke, så ruller han realistisk ned, ikke glir.

Våpnene har tyngde, og rekylen gjør det vanskelig å treffe en fyr å bevegelse når du bruker et tungt maskingevær.
Det er flere typer soldater og våpen, og alle sammen har særegenskaper, men er like gode til å slåss.

En Enginer har et lite maskingevær, pistol, og enten tanks-miner eller forskjellige typer racketskytere.
En Medic har et stort maskingevær, pistol, og de bærer første hjelp til seg selv og andre. I tillegg har de muligheten til å gjenopplive døde soldater, noe som er svært viktig når onlinedelen er på sitt mest intense.
Recon soldatene har en kraftig sniper, pistol, og/eller C4 og et type kikkert som man sikter med og påkaller flysprengning.
Assault klassen har et middels stort maskingevær, (eller hagle, men det kan også de fleste av soldatene ha også), pistol, og forskjellige typer granatkastere. Noe som er et problem er at denne typen soldater, kan ikke, i likhet med Medic-soldater, sprenge et annet kjøretøy en firehjuling.

Noe som er flott er at alle klassen kan moderniseres, som for eksempel bære flere granater, mer ammo osv.
Alle våpnene kan også moderniseres, og det er veldig mange forskjellige typer våpen til enhver soldat-klasse.

Noe av det aller beste med flerspiller-delen er at det handler om samarbeid. Selv den mest egoistiske spilleren blir nødt til å samarbeide. Et lag uten teamplay, er at dårlig lag som garantert taper. Et lag som kommuniserer, og tenker taktisk, vinner!
Online delen kan anbefales på det høyeste, og Call of Duty er barnemat i forhold!

Singelplayeren er også av meget underholdende. Singelplayeren er morsom, men dessverre ganske kort. Men Battlefield er jo et online spill. Historien handler om B-klasse soldatene Preston Marlow, Sweetwater, en liten sinnatagg ved navn Haggard, og Redford, lederen deres.
Disse folka er egentlig forbrytere som fikk velge mellom å komme i fengsel, eller jobbe for militæret, og de er veldig sære og morsomme. Historien er ikke helt på topp, og er noe av det dårligste med spillet, men det er vel gankse normalt i et skytespill.
Det handler om at de fire soldatene skal finne en veldig spesiell atombombe før den utsletter verdenen. Og dette er mye mer alvorlig enn det humoristiske eventyret om gulljakten i eneren!
Stemmeskuespillet er helt på topp, og filmsekvensene kan måle seg med en ekte film! Men dessverre er det ikke like mye humor som i det første Bad Company spillet, men når det først er morsomt, så får du ofte latterkrampe. Og de uvanlige soldatene kommer ofte med morsomme kommentarer når ikke det er på det mest intense, altså i det få rolige øyeblikkene. Lyden i spillet er fryktelig livaktig, og alt høres ut som om det er tatt opp på en ekte slagmark! Ofte får jeg vondt i ørene av alle krigslydene, og må ta av meg høretelefonene for å ikke bli helt susete. Det er den beste lydkvaliteten jeg noen gang har hørt i et spill!

Grafikken er nydelig. Den er vanvittig detaljert og livaktig. Støvpartiklene og snøfnuggene ser helt ekte ut når de fly igjennom lufta, og de skaper realistisk dårlig sikt. Eksplosjonene er flotte, og støv, flammer, og jord spruter opp i været og etterlater seg et dypt krater i bakken. Noen av eksplosjonene ser helt ekte ut.
Folkene er også vanvittig detaljert, og bevegelsene er flotte og livaktige.
Alle bygninger kan sprenges, og eksplosjonene er livaktige, og murstein, støv og partikler spruter. Men dessverre er bygningene helt tomme for møbler og lignende. Man hadde ikke trodd at det hadde bodd noen der.

Jeg vil si at dette spillet er veldig bra, enten du er CoD fan eller en herdet Battlefield veteran. Bare løp og kjøp!

Grafikk: 10/10
Gameplay: 9/10
Lyd: 10/10
Holdbarhet: 10/10
Fysikk: 9/10
Historie: 7/10
AI: 7/10

+ Flott grafikk, herlig onlinedel, enormt våpenutvalg, stor samarbeidsglede, realistisk lyd.

- Litt ensformig singelplayer, ikke veldig interesant historie, litt dårlig AI, ganske kort singelplayer, men den er som i de fleste andre krigspill bare en oppvarming til flerspillerdelen.

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: Parkour Gamer
    2010-06-05 21:04
    Hvordan kan man ha flere bilder på en gang?
     
  • Skrevet av: shotgunrain12
    2010-06-05 21:43
    Du tar og klipper og limer dem in i paint!. Først finner du bilde også åpner du det i paint. også finner du Klipp ut i paints toolbar. så åpner du et annet bilde og limer det in. reppeter!
    også er det bare og legge det in på en GR blogg/anmeldelse.

    helt grei anmeldelse.

    Du kunne ha skrivd litt lengre, vis du skrev litt mer om singleplayer delen. eks om hvor man drar, findenes AI og hvordan oppdragene er.

    Mvh "shotgun"
     
  • Skrevet av: Parkour Gamer
    2010-06-05 21:56
    Takk!

    Lagt til 2010-06-05 22:01:
    Huh? Det funka ikke helt!

    Lagt til 2010-06-05 22:21:
    Det funker ikke!! Og den greier ikke å laste bilde(ne) opp! Den bare klikker da!
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-06-05 23:55
    Ta å last ned Paint.net først og fremst, MYE bedre en Paint. Deretter ganger du bildets størrelse med eks. 5 nedover, limer inn blidene du skal ha i nye layere og lagrer som JPEG. Enkelt og greit.
     
  • Skrevet av: AcH Clawed
    2010-06-05 23:56
    Kan ikke helt si meg enig at singleplayeren er av beste kvalitet. Den er egentlig ganske laber etter min mening. Men hva så! Det er multiplayeren dette spillet vil bli husket for!
     
  • Skrevet av: Spreeky
    2010-06-06 00:27
    Var skuffet over singleplayeren. Humoren var jo nesten helt borte!
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-06-06 00:40
    Hei, hei! A to the H er her!

    Jeg vil bare si at hvis du lurer på hva som er det beste skytespillet, så vet jeg svaret. LØP OG KJØP BATTLEFIELD BAD COMPANY 2!!
    (Beklager for kort anmeldelse, jeg brukte ikke lang tid på den, kanskje den endres senere)

    Du skriver godt, men disse setningene fikk meg til å like anmeldelsen litt mindre. Det du gjør er å skrive veldig useriøst og poengtere at anmeldelsen var litt liten. Da burde du lagre den i Word før du legger den ut.

    Du skriver reelt godt, men har såpass mange avsnitt i et avsnitt:

    Eksempel:

    Singelplayeren er også av høyeste kvalitet. Singelplayeren er morsom, men dessverre ganske kort. Men Battlefield er jo et online spill. (Ikke avsnitt her!)
    Historien handler om B-klasse soldatene Preston Marlow, Sweetwater, en liten sinnatagg som jeg ikke husker navnet på, og Redford, lederen deres. (Jeg husker ikke helt)
    Disse folka er egentlig forbrytere som fikk velge mellom å komme i fengsel, eller jobbe for militæret, og de er veldig sære og morsomme. (Ikke avsnitt her!)
    Historien er herlig.

    For meg, tynner dette litt av den briljante flyten du har.

    Man merker at du koser deg når du skriver anmeldelser. Det har anmeldelsen et stort preg av.

    Du har en del skrivefeil som strødd over i anmeldelse, samme med tegnsetting og ordelingsfeil og ikke minst å/og feil

    Du har gjort fremskritt siden forrige anmeldelse.
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-06-06 00:40
    En siste ting om anmeldelsen! Den er godt skrevet, men det virker som du elsket spillet. Selvom det er et elskverdig spill, betyr ikke at du skal være ukritisk. Du roser bare spillet til himmels, og rakker ikke ned på noe av det mest negative med spillet, den elendige singleplayeren!

    Sure, you liked it, men se litt på det negative med singleplayeren. Den har ingen kvalitetpreget manus, historie eller lengde. Derfor er du litt vel raus med singleplayeren.

    Men fortsett slik. Du begynner og skrive bedre og bedre for hver anmeldelse, og denne var ingen unntak!

    Min mening om spillet

    Helt elendig singleplayer. Den hadde ingen historie og var ikke utspekulert.
    Jeg likte ikke multiplayeren noe mer enn CoD sin. Jeg ville gitt spillet 7/10, siden det lacker story, dårlige dialoger og en akseptabel multiplayer!
     
  • Skrevet av: Venom140
    2010-06-06 02:34
    Haggard heter han

    Bra anmeldelse
     
  • Skrevet av: Parkour Gamer
    2010-06-06 08:34
    Jeg har Paint.net Dead Gamer, men hva mener du med layere?
     
  • Skrevet av: shotgunrain12
    2010-06-06 10:58
    Hm, det funker for meg
     
  • Skrevet av: bEICHMANN
    2010-06-06 11:38
    Noe som er flott er at alle klassen kan moderniseres, som for eksempel bære flere granater, mer ammo osv.
    Alle våpnene kan også moderniseres, og det er veldig mange forskjellige typer våpen til enhver soldat-klasse.


    Jeg tror ordet du er ute etter er modifiseres ikke moderniseres. Ellers fin anmeldelse. Keep it up!
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-06-06 12:38
    Layere er de forskjellige lagene i bildet. Du kan ha flere lag oppå hverandre for å skape igjennomsiktighetseffekter eller redigere flere bilder samtidig og lagre dem som 1.
     
  • Skrevet av: swætt
    2010-06-09 23:25
    Jeg syns det var en litt "rotete" anmeldelse

    Enig i at dette spillet er heftig med 10/10 er vell ganske drøyt...
     
  • Skrevet av: Vf Spawner
    2012-02-25 14:03
    Syns du det møkkaspillet var så bra ? LOL

    Lagt til 2012-02-25 14:10:
    LOL din karakter: 10
    Samlet karakter: 8.5
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA!
     
  • Skrevet av: Parkour Gamer
    2012-02-25 21:42
    VF spawner, skrev denne anmeldelsen for lenge siden. Er blitt mer kritisk.
     
 
Min karakter:10/10
14 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:8.5/10
Info
  • Format:
    PS3, Xbox 360, PC, iOS
  • Sjanger:
    Action
  • Utvikler:
    DICE
  • Utgiver:
    EA
  • Antall spillere:
    1
  • Utgis:
    04 mars 2010
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 0% Risen 3: Titan Lords
  • 0% Tales of Xillia 2
  • 6% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 0% Hyrule Warriors
  • 6% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 0% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 0% Alien: Isolation
  • 29% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 0% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 6% Driveclub
  • 12% Dragon Age: Inquisition
  • 0% The Evil Within
  • 6% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 0% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 12% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 6% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 0% Halo: The Master Chief Collection
  • 12% Far Cry 4
  • 6% Project CARS
  • 0% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 0% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy


0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy


BETA +