Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Grand Theft Auto: San Andreas

Skrevet av: iDream   2010-06-06

Grand Theft Auto: San Andreas

Vel ... Vil du bli begeistret når du hører ordene Vold, driving og drama? Hvis det er så, så du må bare kjøpe spillet. La oss få inn det første.

INNLEDNING

Velkommen til Liberty City, USA, 1992. Den virkelige betydningen av navnet er langt, langt borte fra ordene kombinerte "frihet" og "by" - et grusom sted, full av kriminalitet, blod sølt på gater, det hjelpeløse politiet, skremte borgere og så videre. Midt på dagen, da ingen ville ta et skritt ut i gatene, er det en svart mann som går til innsjekkingen på flyplassen LC. Hans navn er Carl Johnson, bedre kjent som CJ, en moden amerikaner som kommer til å gjøre comeback til Los Santos, som ligger i San Andreas området. Etter fem år forbrytelser gjort med Joey Leone, sønn av Leone Family's Don Salvatore. I mellomtiden, i LS, Carl bror Sean "Sweet" J. prøver å foreta et nødanrop til sin bror - Beverly Johnson, familien hodet etter fars dissapearence, ble cruely myrdet av et team av Ballas-gangmembers.

I 1987 flyttet CJ til Liberty City på grunn av de mange presset pågår i Los Santos, en enda verre situasjon enn i LC, drugdealing, gangwars, ran til "ikke-så-dårlige" carjacking med alle de andre forbrytelser på østkysten . En annen grunn var at Brian, den lille broren døde dramatisk eller annen måte, og det resulterte i å Sweet skylde på Carl. Nå når bare igjen broren Sweet, søster og mor Kendl Beverly, var det lettere for Ballas gjengen til å angripe. Hvorfor skulle de Ballas gjøre noe slikt? Se, det er flere gjenger i hele regionen, dette er de Los Santos gjenger:

Los Santos Vagos, en hispanic streetgang kjent for drugdealing. De er i teamarbeid et tidspunkt med Ballas.

Varrios Los Aztecas, en meksikansk gjeng som har en sterkere vennskap til Grove Street Familier på grunn av at lederen Cesar Vialpando er forelsket i Kendl.

Ballas, hodet fienden til GSF og den mest innflytelsesrike gjengen. Arbeide med Vagos, er de taktikk er å utslette Grove Street med å selge mengder kokain.

Grove Street Familier, det assiocation som har fire ledere: Sweet, CJ, Ryder og Big Smoke. GFS hodet fiende er Ballas. CJ er på plass når de fleste i nød.

Der. Disse gjengene oppført var bare Los Santos, det er mange i både Las Venturas og San Fierro, også. La oss komme tilbake i showet. Du oppdaget "hodet fienden"-delen? Vel, det er grunnen, ja. GFS og Ballas hadde konflikter i flere år før CJ kom tilbake, men nå er det tid for å avgjøre ting, en gang for alle! Carl ankommer LC flyplass etter en slitsom flytur. Han tar en taxi til Ganton, hvor Johnson hus ligger. Plutselig begynner en politimann Syren å lage bråk. CJ er tvunget til å gå inn i bilen. "Dette er narkopenger", en kjent stemme sier. Offiser Frank Tenpenny, leder for C.H.R.A.S.H. (Community Ressurser Against Street Hoodlums), kjører Carl til Ballas territorium og forlater ham der med ingenting å tape.

Når du har kommet til Johnsons hus, vises en mann med et balltre ikke registrerer deg. Han beklager du og introduserer seg selv som Melvin "Big Smoke" Harris, en av lederne for GSF selv. Han tar deg med bilen sin til kirkegården, der Beverly Johnson grav er. Søt og Kendl stoppet av, CJ og Sweet tilnærminger hverandre klare til å kjempe. Plutselig skyter et maskingevær Smoke bil ned. Ingen tid til å være sint, familien rømmer tilbake til Ganton. Hvis du har en pistol, kan du ødelegge fienden Ballas bilen. Tilbake i panseret, Sweet declairs du som den fjerde lederen i Grove Street Familier virksomhet.

SPILL

Woah, det var en intro! GTA: San Andreas er kategorisert som Driving / Skyting. Meningen med spillet er å følge historien fylt med sorger, action og kriminalitet blandet opp med oppdrag fra å kapre til amok og assasinating som er spilt i den frie San Andreas området. Sa jeg gratis? Ja jeg gjorde! San Andreas er satt i tre byer; Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) og Las Venturas (Las Vegas). Stedene er levende også. Mennesker som går på gata, politifolk passer på de områder (selv DU kan bli fanget), tusenvis av biler og sånn. Du kan stjele dem, men pass deg for politiet! Den "Wanted"-liste i spillet er forklart som stjerner, en stjerne, og du vil få en offiser bak deg. Det høyeste beløpet, seks stjerner, betyr trøbbel. Yup, er at hæren.

Nysgjerrig på oppdragene? Ikke bekymre deg, jeg skal fortelle deg. I panseret, vil du arbeide med Lance "Ryder" Wilson, den før-ikke-nevnt GSF-leder og resten av gjengen. Din rumores vil likevel spre seg, og flere gangstere vil ha deg som en lagkamerat eller ønsker deg død, eller begge deler. The Thruth, Mike Toreno, Wu Zi Mu, Zero ... Disse mennene kommer sammen med historien. Hvis du kan fullføre nok oppdrag, kan du unock Las Venturas og San Fierro. Hva med våpen, da? Rampage og assasinating er ikke til å fungere hvis du ikke har noen kuler. Med bedrager eller uten dem, våpnene er flere børsnoterte, fra Desert Eagle til et varmesøkende Rocket Launcher. Ammu-Nation er en butikk for å praktisere "skyte målet" og for å kjøpe våpen pluss rustninger.

Den tilstandsmåleren vises sammen med rustninger. Hvis det kommer ned til null, vil du finne deg selv på sykehuset i nærheten. Det samme skjer hvis du blir arrestert, men på politistasjonen. Du må betale kontanter som bestikkelse, og de vil alltid stripe deg om våpen pluss rustninger. Dette vil ikke skje hvis du låser opp et par ting ...

TING DU GJØRE langs oppdrag

Å, jeg glemte. San Andreas er veldig ekstraordinær i forhold til de andre, fjell, skog, landskap, ørken og byen. Hvis du vil endre CJ's utseende, hvorfor ikke gå over til en butikk? Du kan handle klær på Binco for pengene. Når du har tatt skritt videre i spillet, vil andre butikker vises. ZIP, Sub Urban og dyre Didier Sachs. Frisyre kan også bli endret. I San Andreas, må du spise noen ganger. Cluckin'Bell, The Well Stablet Pizza Co og Burger Shot er availavble.

I PC-versjonen av GTA: San Andreas, kan du bruke mods. Den mest kjente er Bigfoot. Du må drepe Sasquatch for The Thruth og du vil tjene litt penger. Det er tonnevis av ulike typer som dette. Bedrager koder, du ikke kan telle dem! For PC og PS2, er det rundt 100 koder som uendelig ammunisjon, flyvende biler og mange, mange flere!

Sluttakten: sette karakterer

Jeg fortelle deg at dette er etav de største spillene for PlayStation 2. Jeg håper at min vurdering ga dere alle et bilde, hvorfor jeg liker GTA. Så jeg kan anbefale dette varmt for alle mennesker, 18 og over! .... eller du kan gjøre som jeg gjorde, jeg er bare 12! :P Her er noen pluss og minus:

Pluss
- Historien er fantastisk
- San Andreas er interessant å oppdage
- Alle oppdragene
- Også alt
- De andre ting du kan gjøre
- Grafikk
- Humoren


Minus
- Noen ganger kontrollene er sta
- Oppdragene er ikke så lang tid å fullføre
- Kan ikke finne noe annet


GR-stil

Grafikk: 8
Gameplay: 9
Lyd: 8
Varig anke: 9

Med vennlig hilsen
~ iDream

Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10