Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Modern Warfare 2

Skrevet av: jonskja   2010-06-12

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Call of duty har alltid vært en populær serie fra 2. verdenskrig. Men med Call of duty 4, gikk Infinty Ward i en annen retning og laget et krigsspill i moderne tid. Spillet blir regnet som et av de beste krigsspillene noensinne og tusenvis av fans håper at modern warfare 2 blir en verdig oppfølger.

Enspillermodus
Historien begynner der hvor det forrige spillet slapp. Den begynner fem år etterpå og du skal fortsatt jakte på terroristen Makarov. Du styrer forskjellige personer i forskjellige team fra forskjellige land. Handlingen foregår både i Russland, midtøsten og USA. Du starter historien i et islagt sted ute i Kazakhstan. Du og "Roach" skal sprenge noe i en fiendlig base. Her gjelder det å være på vakt og ha hodet klart! Vanskelighetsgradene er gode og varierte og alle vil sikkert finne seg en som passer til akkurat dem. Dette er noe du får hjelp til i en øvningsbane kalt "The Pit".

Special Ops
Special Ops er en ny vri fra Infinity Ward. Special ops spiller du gjennom etter at du har spilt gjennom historien. Den inneholder oppdrag som du gjorde fra historien, og du kan velge å spille alene, split screen sammen med en venn eller over nett med en ukjent person eller en venn. Poenget med dette er å samle stjerner for å låse opp nye special ops oppdrag.

Multiplayer(flerspiller)
Multiplayer-delen er forbedret fra 4-ern. De har lagt til og endret perksene, kommet opp med nye ting i equipments og lagt til deathstreaks. Level systemet går nå opp til 70 istedenfor 55 som det var i det forrige. En liten overaskelse, er at du får Ak-47 i level 70. Killstreaks har blitt forbedret fra eneren. Nå kan du velge dine egne, som kan gi deg fordeler eller ulemper. Care package er en av killstreakene. Det er en kasse som du får fra et helikopter som gir deg en random killstreak
eller ammo. Tactical Nuke er den beste killstreaken. Det er en atombombe som avslutter kampen, det laget som får nuke, vinner.

Lyd
Lyden er en stor fryd. Du kan høre alt fra granater til skudd med lyddemper. Du kan også høre hvis en fiende prøver å knive deg eller bare er i nærheten.

Så alt i alt gir jeg spillet:

9/10 i grafikk.
Dette er fordi at det er et spill med masse detaljer og du kan noen ganger fryde deg over scener mellom oppdragene.

7/10 i gameplay.
Dette er fordi at det er nye oppdrag, men minner fortsatt om at du spiller COD:4 i en oppusset versjon.

10/10 i lyd.
Dette er fordi at du hører alt, hele tiden!

9/10 i holdbarhet.
Dette er fordi at den nye modusen, special ops, gir deg attskillige timer med ny moro, spesielt hvis du spille med en kompis. Og at du kan gå i Prestige gir en konkurranseaktig følelse når du ser at du ligger i et hakk over kompisen din.

Dette er et spill som er godkjent, men du kan heller går for CoD:4 på PC. Etter min mening er COD:4 best på PC, og COD:6 best på konsoll.

Medlemsanmeldelser33
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10