Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Green Day: Rock Band

Etter en veldig god konsert for bare noen få dager siden i Oslo, til et spill, dette omtrendt alt jeg har hatt interesse for innen Green Day. Som den Rock Band entusiasten jeg er hadde jeg ikke store forventninger til dette, selv om jeg tenkte det ville bli noe i nærheten av Beatles Rock Band. Jeg er ikke langt unna.

Det er nå kommet en god del band baserte musikkspill, hvorav de beste er Metallica og Beatles, og jeg syntes dette også imponerer ganske bra. For dere som bor under en stein et sted og aldri har hørt om Green Day, så er det greit nok, men dere går glipp av noe. Green Day er et amerikansk punk-rock band, og fra Metallica som er metall og til Beatles som er pop-rock, er det en god forskjell i musikken. Nå som det er oppklart er på tide å gå videre til selve spillet.

For du/dere som har spilt et Rock Band eller Guitar Hero spill vil dere føle dere rett hjemme, layouten er nesten totalt identisk til den som vises i Rock Band 2, den eneste forskjellen jeg har funnet er at når du går i Overdrive lyser det litt nær notene, ellers er det prikk likt. Jeg er fortsatt litt usikker på om det er bra eller dårlig om det er så likt, men det jeg kan si er at det ikke ødelegger for opplevelsen. Grafisk sett er det ganske fint, men setter ingen ny standar i det hele tatt, det er fint å se på og det ryddig, akkurat som jeg er vandt med det, alt som skjer i bakgrunnen er mer eller mindre mange gode konsert opptak. Det som derimot imponerer litt er hvordan band-medlemene ser ut. Utifra hvilken sang du spiller ser de enten andreledes ut fra ellers. En fin liten detalj.

Dette er et musikk-spill, og derfor er musikk veldig viktlig. Tro på meg når jeg sier at musikken er topp kvalitet. Skulle bare ønske publikum kunne skrike litt høyere...

En av de mest kuleste tingene i spillet er antall ting du kan låse opp og gjøre. Det er ikke allverdens sanger, men det holder, og det er MANGE trophies/achivement, og de er vanskelige. Er du en trophie/achivement samler, får du virkelig en god del å gjøre her.

En av de tingene som skuffet meg litt med Beatles Rock Band var at det var for lett. Jeg trodde dette kom til å bli lignende, men nei, dette spillet er faktisk ganske vanskelig. En annen ting er hvor godt gjennomført Career-moden er. Liker du å spille alene eller sammen med venner er det likevel ganske heftig og gøy.

Alt i alt er dette et godt gjennomført band-basert musikk spill. Er du fans av bandet vil du virkelig ikke bli skuffet, og selv om du ikke er kommer du sikkert til bli underholdt av vanskelighetsgraden.
Nevnte jeg også at du kan overføre sangene til harddisken og spille sangene på Rock Band 2?

Grafikk: 8
Ganeplay: 9
Lyd: 10
Holdbarhet: 8

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10