Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Golden Eye: Rogue Agent

Når verden trenger hjelp, sender man bud på Bond. James Bond, men hva har skjedd? Når verden venter på hevn, åpner man spillehyllen sin og finner man fram Golden Eye: Rouge Agent?

Bond serien har vært en av mine største gleder fram til nå, men dette er en skam for Bond elskere.


Alt starter i Fort Knox fra den annerkjente filmen "Goldfinger" når alt går galt. Bond dør og du er den eneste på ditt lag igjen.
Når alt slår feil, blir simulatoren slått av og du blir kastet ut av MI6.

Du blir etterhvert koblet opp til Goldfinger("Goldfinger") og Scaramanga("The Man With The Golden Gun"), to av de største fiendene til bond i Connery sin tid. Dette her kunne ha blitt noe mer enn et vanlig skytespill, men neida.
Jeg ble rett og slett skuffet. Ikke for grafikken for den er bra, men rett og slett konseptet med to døde skurker som har "stått opp fra de døde" for å ta hevn på Dr.No og MI6. Men hvordan er dette mulig når Dr.No var den første skurken som ble drept?

Er hele konseptet EA Games måte å vise en mørk side av James Bond? Et spill som går imot alle lover rundt dette konseptet? Et hevn spill mot Bond? Dette har de gjort med Ringenes Herre: Kampen om Midgard serien allerede. Evnen til å skifte side og ødelegge alt i stedenfor å redde alt.


Multiplayer derimot

Jeg liker derimot multiplayer konseptet i Rouge Agent. Det er enkelt, greit og ganske straight on. Siste man som står, lever.
Og valget av personer, våpen, arenaer og feller er genialt.

Dette er vell det EA Games har gjort bra på dette spillet.


Positivt:
- Godt idé grunnlag.
- Grei grafikk.
- Våpen muligheter og bruken av det gylne øye.
-Bra multiplayer.

Negativt:
- Dårlig utført.
- Litt dårlig fremlagt storyline gjennom spillet.
- Kunne ha vært bedre konsept.

Samlet karakter: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10