Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story

dette spillet handler om at bowser sluker peach og mario og luigi + noen toads, så må mario og luigi finne peach inni bobster for så å komme seg ut av bowser.
det jeg skrev oppe der var bare tull :) nå skal jeg (prøve)å skrive en ordentlig anmeldese men jeg er 10 år så slapp av og ikke si at jeg suger å bør bli banna pliis.it hurts my feelings hehe.

dette spillet er ment får å være for 3 åringer åsånn men det har en sinnsyk vanskeligshet grad på siste boss. jeg burde ikke si mer om det. først skal jeg starte med grafikken.

den er da ganske bra men den trenger ikke være så bra da fordi 7åringer er ikke så opptatt av sånt men jeg synes den er sånn passe til å være ds.
nå til gameplay/historien.

den handler som vanlig om at mario og luigi må redde peach, men denne gangen inne i bowser. på grunn av att bowser får en sopp av en mystisk fyr som heter fawful og at det har kommet en sykdom som heter blorbs i mushroom kingdom så de blir dritfeite og rund som en ball. så holder de ett møte med mario luigi og peach pluss et par toads pga av at blorbsene har blitt ett problem i mushroom kingdom så kommer bowser og prøver å slakte mario og luigi og kiddnappe peach men så sluker han alle der pga. av att den soppen gjør sånn at han plutselig begynner å dra in all lufta
det var allt om historien men jeg har ett lite tips: når du skal ta vacum trykk x+y istenden for bare x da blir det 10 ganger lettere :)

nå til musikken: det er veldig lite å si her musikken er bra thats it.

holdbarheten: den er ganske bra fordi jeg brukte 40 timer på å få lv.40 på alle men viss du er litt liten så spiller du ikke så mye hver dag så da kan du gått kjøpe dette spillet.

så til sluttkaraktern.
8/10 i grafikk
9/10 i lyd
9/10 i gameplay
10/10 i holdbarhet
det blir da til sammen 9/10 i følge meg

+ er det er langt og det er morsomt
- er dårlig dybde
men det beste øyeblikk er når du slakter siste boss :) (denne anmeldelsen ble redigert pga av en fyr kommenterte du merker sikkert ikke forskjellen men det gjør ikke noe)

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10