We are LIVE Streaming

The Evil Within

Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Uncharted: Drake's Fortune

Skrevet av: A to the H   2010-08-03

Når Playstation 3 kom ut, slapp Sony ut en rekke signaturspill som var kun eksklusive for denne plattformen. Blant disse titlene dukket det en mann opp; hans navn er Nathan Drake. Spillet skulle ha mange ulike former for genial bruk av hodebry, frustrasjon og ikke minst actionspekket skytesekvenser. Jeg har funnet ut om de virkelig har klart dette eller ei. Jeg har spilt ''Uncharted: Drake's Fortune''

Nathan Drake - en fullblods barsking - er en skattejeger, og er på ferten av den største gevinsten gjennom tidene. Spillet starter med at han og hans gode hjelper, Sulley, har akkurat fisket opp en stor sarkofag, men det er ikke bare en vanlig kiste. Den inneholder Francis Drake, en av forfedrene til Nathan. Man kan vel si at Nathan gikk i hans fotspor, når Francis også var en berømt skattejeger og oppdagelsesreisende. I sarkofagen ligger det et halskjede og dagboken til Francis. Her står det haugevis med dokumentasjoner, funn og ulike symboler som han hadde oppdaget knappe 400 år tidligere.

Sulley og Nathan har i tillegg fått med seg en journalist på kjøpet - Elena. Hun skal dokumentere hele turen med ett kamera og filme alt som kan ha en binding til skatten. Hun skal så levere filmen til sin oppdragsgiver i journalistbransjen. Spillet starter - som sagt - med sarkofagen. Det som er ulempen med denne scenen er at de må fiske etter den i Stillehavet. Dette resulterer da i blodtørstige og skatte-tørstige pirater. Det er her du lærer deg alle generelle kontroller.

Konseptet og historien er helt fantastisk. I tillegg blir hele historien fortalt i de ulike samtalene i mellom de tre musketerer. Jeg vil personlig si at spillet ikke hadde fortjent karakteren syv, hvis det ikke var for det geniale konseptet som preger spillets gang.

Grafikken er det absolutt beste med hele spillet. Den er laget rett og slett perfekt. Alle de ulike detaljene som flommer over den digitale skjermen, gjør at man får en unik atmosfære. Nærmest hele spillet utspiller seg i jungel. Når man da ser all arbeid som er lagt i detaljene får man virkelig det suget at man er i jungelen. Det som også er utrolig er hvordan detaljene og ansiktsuttrykkene er. Det ser veldig realistisk ut, i hvert fall ved tanke på at spillet kom ut i 2007. Man blir virkelig trollbundet av arbeidet til ''Naughty Dog''.

Det som kan være veldig misledende ved grafikken er at gjennom spillet vil man se mange plattformer og ruiner. Det kan se ut som om man skal klatre opp disse, men det ender opp med et mislykket forsøk. Når man blir forvirret under stressende situasjoner kan det forekomme i død. Dette er ikke et direkte minus, men en liten hake som kan dominere skjebnen til Drake. Litt små grafiske bugs er også temmelig sentralt i grafikken. Det er også misledende og ser ikke særlig pent ut!

Gameplayet har vel mange plusser, men dessverre en del minuser også. Kontrollene funker temmelig bra. Skytescenene har veldig mange positive trekk, man kan gjemme seg bak ulike gjenstander som kan blokkere fiendenes kuler. Under disse sekvensene har rulling og løping en sentral rolle. Dessverre er rullingen slik at når man kommer borti en gjenstand vil Nathan gjemme seg bak den. Rulling er også en fantastisk måte å komme seg fortere unna motstandere og dukke unna kuler, men hvis man gjemmer seg når det skal gå fort unna, mister man veldig mye verdifull tid.

Når man i tillegg får motstandere bak seg og prøver å rulle seg vekk, kan man ende opp med å gjemme seg slik at du blir helt åpen og de får skutt et fint skudd i pannen på deg.

Ellers er kontrollene i klatring og skyting veldig stabile. Det er ikke stivt og flyten er veldig dominerende, noe som er ekstremt viktig i et eksentrisk spill som dette. Klatringen er, som sagt, god, men dessverre så er det slik at man ofte feiltolker hvor Nathan prøver å svinge seg. Det er ofte veldig lett å falle ned fra høye klipper, for så å starte et lite stykke tilbake. Det er her frustrasjonen, man får av spillet, kommer.

Sjangeren i seg selv er ikke akkurat unik. Spillet utspiller seg i tredjepersons skytespill, men man kan si at sjangeren er genuint brukt! Ingen ting å klage på.

Holdbarheten er en positiv og negativ opplevelse. Det er et faktum at spillet er relativt kort, men fantastisk gøy å runde første gangen. Dessverre så er ikke gjenspillingsverdien på det ytterste. Første gang man spiller vil man bli helt fascinert av alt spillet byr på. Man vil elske alt. Andre gangen mister man dog mye av den gleden som utspilte seg første gangen. Første gangen vil man elske vitsene til Drake, de forskjellige kommentarene og det miljøet man spiller i, men andre gangen ler man ikke av vitsene eller kommentarene, alt som er viktig er lett å forutse og ikke minst så er miljøet blitt ekstremt ensporet.

Men, som sagt, første gang er helt genial. Det som synker litt på holdbarhet er også det faktum at man runder det en gang og det er ikke noen onlinedel. Dette er noe ''Uncharted 2: Among Thieves'' prøvde seg på, og som dette spillet også burde hatt. Det ville virkelig gjort spillet litt mindre ensporet og mye mer fantastisk.

Det som skuffer meg litt med spillet er at det blir regelrett litt for mange skytescener. Jeg ville heller ha prøvd på å sette inn litt flere logiske scener. Disse hjernetrimerne i spillet er å knekke ulike koder som er satt opp. Det er mange av dem, men det kunne ha vært enda flere. De er tross alt en liten pause fra de actionfylte skytescenene og det er noe som trengs, ved tanke på hvor mange det er av dem! Jeg må si at dette er noe av det mest genuine som kunne ha blitt gjort. Her får man virkelig en atmosfære av skattejakt rett i fleisen. Det samme gjelder klatrescenene, som også kan være litt slitsomt på grunn av de grafiske bugsene.

Musikken og lyden er helt perfekt laget. Med en gang man setter på spillet og titlescreenen popper opp, kommer det en fantastisk blanding av bongotrommer og orkester musikk. Vakker fiolinbruk er det også. Det er noe sjeldent og unikt med musikken!

Det er også ganske god bruk av musikk inne i spillet, men det er ofte at det kan være litt intens musikk, eller litt for lite musikk. Begge deler ødelegger litt av den vakre stemningen og atmosfæren. Litt synd, egentlig.

Stemmebruket er perfekt. Det kunne ikke ha vært gjort bedre. Stemmen til Drake sitter som et skudd. Manuset er dyktig utført og jeg kan si at jeg er imponert. Eneste som skuffer er at man hører samme frase uansett når man møter motstandere. De skriker ''He's here'' og ikke noe annet. Det er utrolig ensporet og burde vært enten noe annet eller flere kommentarer, spesielt når de har så mange ulike stemmer fra før av!

Lydeffektene er det ikke noe å hakke på. Realistiske lyd fra de ulike våpnene, pluss at de forskjellige typene har eksklusive lyder, noe som er et sjakktrekk fra ''Naughty Dog''. Granater har også veldig realistisk og veiledende lyder som piper raskere når den er på vei til å sprenge. Som sagt, ingen ting å hakke på, helt perfeksjonert til det ytterste.

Konklusjonen min om dette spillet er som følger; et utrolig vellaget spill, som har perfeksjonert sjangeren sin. ''Naughty Dog'' har virkelig utmerket seg selv. Eneste som er at jeg mener at spillet kunne ha vært litt mer terpet. Dette er et must for alle hardcoregamere, eller ps3 eiere

+: Historien er helt fantastisk, utrolig grafikk, gameplayet, musikken og holdbarhet

-: De ulike bugsene, ensporet, gjenspillingsverdien og intens musikk!

Historie: 10/10 - Veldig genialt, kunne ikke vært bedre. Øker veldig mye av den unike atmosfæren!

Grafikk: 9/10 - Nesten perfekt, det er synd at spillet har ulike grafiske bugs som ikke ser så pent ut.

Gameplay: 8/10 - Godt resultat, men kunne virkelig ha vært bedre på rulling.

Lyd: 9/10 - Musikken som ødelegger. Intenst eller borte preger spillet!

Holdbarhet: 7/10 - Første gangen er dette noe unikt. Runder du spillet, så er det ikke mer å gjøre!


9/10 - Uncharted: Drake's Fortune!

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: Venom140
    2010-08-03 12:27
    Dette er garantert din beste anmeldelse hittill ! Jeg digger den.

    Jeg kjente igjen mye fra spillet selv.

    Keep on writing Bro.
     
  • Skrevet av: blyantkvesser
    2010-08-03 14:01
    Jeg ville gitt det 6 eller 7/10 på holdbarhet, men resten er jeg helt enig i! Fantastisk spill, og veldig god anmeldelse!
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-08-03 14:54
    Takk til dere begge!

    Denne anmeldelsen var jeg svært fornøyd med
     
  • Skrevet av: coolandcalm
    2010-08-03 15:30
    brabra, jeg likte ferdigproduktet! naise!
     
  • Skrevet av: Parkour Gamer
    2010-08-03 17:51
    Veldig bra anmeldelse, men her er det en setning jeg synes er litt "dårlig" : "Gameplayet har vel mange plusser, men dessverre en del minuser også. Kontrollene funker temmelig bra. Skytescenene har veldig mange positive trekk, man kan gjemme seg bak ulike gjenstander som kan blokkere fiendenes kuler. "
    Du hopper liksom etter at du sier det om minuser og plusser, helt plutselig sier du at kontrollene funker temmelig bra. Litt lite sammenheng, selvom det handler om kontrollen
     
  • Skrevet av: IamFerb
    2010-08-03 19:31
    Vet du hva? Jeg er rett og slett enig med alle over! Og selv om dette er din beste anmeldelse, så er den ei perfekt!

    For det første ser jeg at du bommer et par ganger på for/får-regelen, men det er berre pirk til 1000! - Så også noen veldig få punkt-feil, og vanlige slurvefeil...

    Ellers ville jeg gjort den delen helt på slutten der du skrive hva som er + og - osv, mer leservennlig! Litt for mye uthevet, mener nå jeg!

    I steden for:

    Historie: 10/10 - Veldig genialt, kunne ikke vært bedre. Øker veldig mye av den unike atmosfæren!

    ville jeg hatt:

    Historie: 10/10 - Veldig genialt, kunne ikke vært bedre. Øker veldig mye av den unike atmosfæren!

    - Det ser mer ryddig ut!

    Ellers er jeg overrasket over at du bruker underoverskrifter... Har selv gått fra det, ved at det får anmeldelsen til å hakke litt, og du har selv sagt at du ikke liker det...

    Men ellers en ulta-epic-strålende-god anmeldelse! Keep it up this way!

     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-08-03 20:20
    Ellers er jeg overrasket over at du bruker underoverskrifter... Har selv gått fra det, ved at det får anmeldelsen til å hakke litt, og du har selv sagt at du ikke liker det...

    Haha, jeg liker det egentlig ikke. Jeg hadde egentlig bare lyst til å prøve det ut siden jeg hadde en del fraser som virkelig burde bli brukt. Like; ''Roll oo, not as bad as Nathan Drake''.

    Altså jeg eksprimiterer litt

    Tror dette vil være den eneste anmeldelsen som jeg kjører underoverskrifer. Dette er faktisk den eneste anmeldelsen min som jeg faktisk tilegnet mest til spill.no enn til Gamereactor siden jeg mottar 20 flere kommentarer der enn her.

    På spill.no er det derimot et must med underoverskrifter

    Takk for kommentarer! : )
     
  • Skrevet av: Tyranus
    2010-08-03 21:12
    Konge anmeldelse!
     
  • Skrevet av: Predator
    2010-08-03 22:49
    Flott anmeldelse dette her. Jeg pleier som oftest å peke ut litt konstruktiv kritikk, men i det siste så finner jeg ikke mye på hver anmeldelse

    Men jeg fant en ting: De setningene i fet skrift som du åpner alle avsnittende med er unødvendige og jeg ville nok synes anmeldelsen var litt mer flytende om jeg ikke hadde blitt stoppet opp etter hvert avsnitt for å lese en simpel setning som ikke gir mye mening. Ellers kan du skrive, og jeg liker anmeldelsene dine godt.
     
  • Skrevet av: shotgunrain12
    2010-08-04 00:12
    Bra anmeldelse AttH
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-08-04 01:18
    Men jeg fant en ting: De setningene i fet skrift som du åpner alle avsnittende med er unødvendige og jeg ville nok synes anmeldelsen var litt mer flytende om jeg ikke hadde blitt stoppet opp etter hvert avsnitt for å lese en simpel setning som ikke gir mye mening. Ellers kan du skrive, og jeg liker anmeldelsene dine godt.

    Les min forrige kommentar; siterer:

    Tror dette vil være den eneste anmeldelsen som jeg kjører underoverskrifer. Dette er faktisk den eneste anmeldelsen min som jeg faktisk tilegnet mest til spill.no enn til Gamereactor siden jeg mottar 20 flere kommentarer der enn her.

    På spill.no er det derimot et must med underoverskrifter
     
  • Skrevet av: Lykkedragen
    2010-08-05 12:04
    Steike for en anmeldelse!

    Jeg er stum....

     
  • Skrevet av: Ursa Minora
    2010-08-08 11:09
    Er enig i det du selv sier: Underoverskrifter ødelegger flyten i ei anmeldelse. Bruker det kun i artikler, men aldri i ei anmeldelse.

    Anmeldelsen i seg selv var finfin!
     
  • Skrevet av: A to the H
    2010-08-08 15:33
    Der var det redigert
     
  • Skrevet av: zatzinki
    2010-08-11 02:27
    Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med konstruktiv kritikk her A to the H. Jeg kan peke ut et par småting, men alt i alt er dette ingenting annet enn en super anmeldelse med god lengde og godt innhold!

    Hvis det var noe jeg ville endret på, så er det all den fete skriften. Jeg ville droppet alt. Føles ryddigere på den måten. Når det gjelder starten på anmeldelsen syntes jeg den var litt stereotypisk Selv er jeg elendig til å skrive ingresser, men en idé er å ta utgangspunkt i hva det spillet du skal anmelde har som er unikt, eller ikke unikt, og så gi en liten pekepinn på hvorfor det er så bra/dårlig. Det er vanskelig å forklare, men håper du forstår. Ellers la jeg merke til at du kanskje ga litt vel gode delkarakterer? 8/10 i holdbarhet for et spill som ikke har gjenspillingsverdi? Bortsett fra dette var det et par tunge setninger, men av den typen som ikke er verdt å nevne
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-08-12 20:51
    DEL 1

    Bra anmeldelse med mye fin info, men jeg fant en del feil som du burde endre på for å få den bedre (samt huske på i framtiden):

    Innledningen var litt rotete: Blant disse titlene dukket det en mann opp; hans navn er Nathan Drake. Spillet skulle ha mange ulike former for genial bruk av hodebry, frustrasjon og ikke minst actionspekket skytesekvenser. Her går du rett over ifra å snakke om mannen Nathan til å snakke om at spillet prøver å være sånn og sånn (med kursiv som får det til å virke som om du ikke syns de greide det i det hele tatt)

    Det andre avsnittet om historien burde forkortes og limes sammen med den første: Hun skal så levere filmen til sin oppdragsgiver i journalistbransjen. Ganske åpenbart egentlig, og ødelegger litt på flyten.

    Spillet starter - som sagt - med sarkofagen. Det som er ulempen med denne scenen er at de må fiske etter den i Stillehavet. Dette resulterer da i blodtørstige og skatte-tørstige pirater. Når du sier at ulempen med denne scenen er piratene høres det ut som om denne scenen ødelegger for spillopplevelsen. Drop heller denne delen og si at dagboken til Francis leder dem inn i den farlige jungelen, men at det er mange andre som også vil ha kloa i skatten, og er villig til å ofre livet til Nathan for å få kloa i den (eller noe lignende).
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-08-12 21:04
    DEL 2

    Du virker også litt forviret igjennom anmeldelsen, og det ser litt ut som om du ikke vet om spillet skal være en 9'er eller 7'er. (Jeg vil personlig si at spillet ikke hadde fortjent karakteren syv, hvis det ikke var for det geniale konseptet som preger spillets gang. to feil her, 1. du ga spillet 9/10, så hvorfor syns du den fortjener en 7'er? 2. "hvis det ikke var for det geniale konseptet" får det til å høres ut som om konseptet er den eneste grunnen til at spillet får en 7/10)

    Grafikken lovpriser du litt vel mye med tanke på at du samtidig mener at grafiske glipper står sentralt i spillet. Ikke helt perfekt med glipper er det vel?

    Gameplayet, denne er det mange som gjør feil på (inkludert de fleste avis-anmeldere for eks. Dagbladet osv.). Man må huske å fortelle hvordan det grunnlegende gameplayet fungerer og vilken sjanger det er i som noe av det første du gjør. For å nevne det som Parkour Gamer allerede har sagt starter du avsnittet om gameplayet ganske så stivt med veldig mange korte ord og punktum i tilegg, så vurder å skrive den om for bedre flyt.

    Viktig! Du har en liten feil med at du stadig vekk bruker de samme ordene igjen og igjen på det samme avsnittet (eks. Fantastisk 2 ganger osv.), så husk å lese igjennom anmeldelsen etter du har skrevet den ferdig og bytt ut alle gjentatte ord for mye bedre flyt.
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-08-12 21:09
    DEL 3

    Holdbarheten er en positiv og negativ opplevelse. Det er et faktum at spillet er relativt kort, men fantastisk gøy å runde første gangen. Å kalle holdbarheten en opplevelse blir litt vel merkelig når det egentlig bare betyr hvor lenge spillet foregår og er morsomt å spille. Og jeg må spørre, relativt kort? Det tok meg over 15 timer å runde det første gangen (ivertfall), så jeg ville ha sagt at det er relativt langt for actionspill å være!

    Det som skuffer meg litt med spillet er at det blir regelrett litt for mange skytescener. Jeg ville heller ha prøvd på å sette inn litt flere logiske scener. Disse settningene var foresten svært gode! De beste settningene i anmeldelsen, og verdt 5 gullstjerner!

    Disse hjernetrimerne i spillet er å knekke ulike koder som er satt opp. Det er mange av dem, men det kunne ha vært enda flere. De er tross alt en liten pause fra de actionfylte skytescenene og det er noe som trengs, ved tanke på hvor mange det er av dem! Jeg må si at dette er noe av det mest genuine som kunne ha blitt gjort. Her derimot går det litt brått ifra ett tema til et annet. Når du først snakker om at du ville ha hatt flere logiske scener og så snakker om hvor kule de logiske scenene er blir det litt merkelig. Du forklarer også egentlig det samme igjen og igjen en del ganger (for mye action, for lite hjærnetrim).
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-08-12 21:14
    DEL 4

    Musikken og lyden er helt perfekt laget. Liten pirkefeil. Det heter komponert i musikksammenheng, ikke laget. Egentlig ikke så mye, ville bare nevne det

    Det er også ganske god bruk av musikk inne i spillet, men det er ofte at det kan være litt intens musikk, eller litt for lite musikk. Begge deler ødelegger litt av den vakre stemningen og atmosfæren. Litt synd, egentlig.... Men, du sa jo at musikken var perfekt i forige avsnitt! Hvordan kan den da være for intens og for mye i bakgrunnen?

    Stemmebruket er perfekt. Det kunne ikke ha vært gjort bedre. Stemmen til Drake sitter som et skudd. Manuset er dyktig utført og jeg kan si at jeg er imponert. Eneste som skuffer er at man hører samme frase uansett når man møter motstandere. De skriker ''He's here'' og ikke noe annet. Det er utrolig ensporet og burde vært enten noe annet eller flere kommentarer, spesielt når de har så mange ulike stemmer fra før av! Stemmeskuespillet heter det, ikke stemmebruket. Nåja. Og helt perfekt (du har brukt det ordet litt vel mye nå om ting som slettes ikke er perfekt) er det jo ikke når skurkene sier det samme igjen og igjen. Delen om lydeffektene var litt småkronglete, men men.
     
  • Skrevet av: Dead Gamer
    2010-08-12 21:17
    DEL 5

    Konklusjonen min om dette spillet er som følger; STOPP! Ikke ødelegg flyten på en slik måte! Skriv heller "Alt i alt". Det høres myyyyye mer proffesjonelt ut, og det får det ikke til å høres ut som om du er sjenert for å ha skrevet denne anmeldelsen.

    Også kunne du ha hatt færre avsnitt, med eks. å blande sammen asvnitt på under 6 linjer med et større avsnitt av nesten samme tema (eks. lydeffekter og musikk i samme avsnitt).

    Så ja, det var vel det meste. Alt i alt en god anmeldelse med fin lengde og som nevner det meste, men du har en del slørvefeil som du kan fikse. Uansett blir du bedre og bedre, og du må ikke gi opp. Øvelse gjør mester!

    ANMELDELSE: 7.5/10
    Informativ, men litt rotete og upolert
     
  • Skrevet av: Espectro
    2010-09-03 16:51
    Del 1:
    Grei anmeldelse dette, men langt fra perfekt.

    Du har skrevet en del anmeldelser nå og det er veldig klart at du har forbedret deg voldsomt siden den første anmeldelsen din. Men de to-tre siste anmeldelsene dine har vært veldig stive og du forbedrer deg ikke noe særlig lenger (hvert fall ikke med denne). Det virker som du har landet i et spor, et spor som gjør anmeldelsene dine ganske kjedelige og statiske, om du skjønner hva jeg mener? Jeg syns rett og slett hele anmeldelsen var skrevet med et kjedelig og veldig kronglete språk med mye feil og tull. Da hjelper det heller ikke at den er så lang som det den er, men det er ikke problemet.

    Som jeg har nevnt over, så liker jeg ikke måten du skriver på og måten flyten i anmeldelsen din er. De mange feilene kan man jo se bort ifra på et vis, men når man hele tiden stopper opp i teksten fordi det er skrevet kronglete, så legger man også mye mer merke til skrivefeilene dine og det kjedelige språket. Sorry.

    Spesielt historiedelen din var kronglete og full av feil. Du skriver: Spillet starter med at han og hans gode hjelper, Sulley, har akkurat fisket opp en stor sarkofag, men det er ikke bare en vanlig kiste. Den setningen var veldig kronglete. Skriv heller: "Spillet starter med at Nathan og hans gode hjelper, Sully, fisker opp en sarkofag, men dette er slettes ikke en vanlig sarkofag.
     
  • Skrevet av: Espectro
    2010-09-03 16:52
    Del 2:
    En annen ting som var litt irriterende er at du skriver sarkofag først, og deretter skriver kiste. Hold deg til en ting, hvis ikke skaper det en liten forvirring, for noen hvert fall. Det er jo teoretisk sett også en kiste og ikke sarkofag i utgangspunktet, så det hadde holdt, men igjen dette er ikke det store problemet, bare en liten bagatell (etter min mening).
    Jeg gidder ikke å gå så voldsomt mer inn på historiedelen din, men om du ser på den selv, så finner du nok en del kronglete setninger du også. Det jeg nevnte er bare en liten del av det.

    Jeg har fra tidelig av sagt at jeg har troa på deg, og selv om jeg virker veldig kritisk og negativ nå, så har jeg fortsatt troa på deg. Du må bare fortsette å skrive mye, fortsette å lese anmeldelser fra proffe, og spørre om råd når du trenger det.

    Anmeldelsen din er ok, og du er god tatt i betraktning etter hvor mange anmeldelser du har skrevet. Du nevner mye om spillet og dekker det meste av det som burde være med i en anmeldelse. Innholdsmessig er anmeldelsen som regel ganske bra.

    Du må bare terpe på de tingene jeg sier, og om du gjør dette, så er jeg sikker på at om to-tre anmeldelser så er resultatet vesentlig bedre. Du har i alle fall min støtte og motivasjon. Lykke til!

    PS: Har sett at du har skrevet en anmeldelse eller to etter denne også. Skal få tatt en titt på det en dag, men når vet jeg ikke. Så jo hvor lang tid det tok før denne kommentaren ble lagt ut.
     
 
Min karakter:9/10
26 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:8.9/10
Info
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
  • 0% Grafikken og lyden
  • 60% Holdbarheten
  • 30% Historien
  • 0% Flerspilleren
  • 10% Enspilleren
  • 0% Kontrollene
  • 0% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte

0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.







0
Surprise!

Surprise!

av Imperial scout

After having been harassed by a certain alien for two missions in a row, I thought I was going to be safe. I was wrong.