Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Shadow of Memories

Til døden skiller oss ad er det noe som heter, vel det gjelder ikke i dette spillet.


Shadow of Memories ble gitt ut i 2002, og er ett puzzle/adventure spill. Spillet handler om gutten Eike Kusch som blir overfalt og drept i starten av spillet av en ukjent morder.

Der er da her hele spillet starter. Igjennom hele spillet, så vil dette skje. Du vil bli drept på alle mulige måter av denne morderen, og av alle forskjellige grunner. Å storyen med spillet er at ja..du skal finne spor til hvem morderen kan være og samtidig unngå drapet som skjedde med deg sist gang. Hvordan kan han klare det sier du? Jo, første gang Eike dør, så møter han på ett "menneske" kaldt Homunculus, han gir Eike en dupeditt som viser seg og være en tidsmaskin.

For hvert kapittel du klarer, så er åpningen så og si en døds scene..du har blitt drept. Å du må dra tilbake i tid for og finne ut på hvilken måte du unngår dette. Uten og spoile for mye, så skal jeg gi dere ett eksempel på hvordan dette fungerer: Eks første drap. Du blir stukket ned med kniv i en ensom bakgate i starten av spillet. Du blir dratt tilbake i tid 30 min før drapet, og oppgaven din blir og løpe rundt i byen og overtale mennesker til og bli med deg og møte opp på "time square" som det som fint heter. Som gjør at på grunn av dette så blir morderen ledet bort fra og drepe deg der på det tidspunktet. Spillet har mange interessange karakterer som gjør at du stadig gjetter på hvem morderen kan være, siden spillet har flere plots som skjer på en og samme tid i hvert kapittel.

Spillets historie er dyp og interessant, så er du glad i en god historie, Så foreslår jeg at du sjekker ut dette spillet. Spillet har masse slutter, og gir også desto større grunn til og spille igjennom det flere ganger, du opplever noe nytt hver gang.

Lydene er creepy og kontrollen er enkel. Er det noe og klage på så er det hvordan skuespillernes stemmer til innbyggerne er, det passer rett og slett ikke inn til omgivelsene, byen viser gammel engelsk by, mens stemmene er grove og amerikanske. Ikke perfekt match

Alt i alt Shadow Of Memories er og anbefale på det sterkeste

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10