LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Resident Evil 5

      Skrevet av: iloona   2010-11-15

      I resident evil 5 følger du helten fra serien, Chris Redfield og hans nye partner Sheva Alomar og deres oppdrag i Afrika. 10% av spillet handler vel om det de er sendt ut for å gjøre, mens resten handler om å finne Chris's "døde" partner, Jill Valentine! Historien i segselv er spennende, men spillet byr mye på gjentagelser. Du kommer til et sted med mange majinier også er det en "Boss Majini" der som er enda sterkere enn de andre, sån går det stort sett hele veien.

      Som en fan av Resident Evil serien må jeg si at dette spillet var en stor skuffelse, og hvordan noen trangsynte folk kan få seg til å si at dette spillet rydder opp i historien, irriterer meg... Men som et spill i segselv vil jeg si det er ganske gjennomført, nydelig grafikk og tøft gameplay. Men ikke veldig Resident Evil.
      Resident evil serien har fallt dypt! Akkurat som Silent Hill serien.
      Resident Evil 5 drar historien ( som startet med at en gruppe med politifolk skulle lete etter deres forsvunne Bravo Team og endte opp i en gigantisk herregård med x antall zombier ) alt for langt. Særlig dette med Wesker, de har gjort han om fra en mystisk mann som gjemte seg i skyggene, til en tegneserie skurk som skal ta over verden, Tror neppe dette med the "wesker children" var planlagt fra første spill og fram til RE4. De skulle fortsatt der Code Veronica endte, og tenkt mer på fansen og hva de vil ha. Vet det er viktig og ta hensyn til alle, men de kunne gjort mer for å glede fansen.
      Det er så mange ting vi som er fan av serien vil ha, vi vil vite hva Jill og Carlos gjorde etter RE3 (har spilt umbrella chronicles, men det ga ingen svar ). Vil vite hvordan Jill møtte Chris etter RE3. Også vil vi se Steve Burnside igjen! Hva gjorde Wesker med han? Er han i live...? Ville se mer av Claire og Chris sammen.

      Re4 var vel på en måte en grei vri, greit de gikk vekk fra det gamle, men historien var ok, en liten sidehistorie vekk fra den orginale var ok, men RE5 ødela alt.... Til og med Dead Aim sin historie er lettere å godta.

      Men som spill i segselv er RE5 awesome! Liker Gameplayet og historien kunne vært bra, om det var en ny ogrinal tittel og ikke Resident Evil.

      Mercenaries mode er å anbefale!

      Medlemsanmeldelser9
      Samlet karakter: 8.8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10