Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Black Ops

Dagen er kommet, ventetiden er over. Det er tid for å spille Black Ops.

Spillet introduseres av en veldig hyperaktiv og irriterende tittelskjerm. De syntes hvist det var en god ide å sende masse klipp på skjermen samtidig. Irriterende. deretter blir du sent rett inn i en historie som ikke henger på greip. eller gir mening. Jeg skjønner ingenting! det ene øyeblikket er du i jungelen, mens i det neste på snødekte fjell. Jeg synes dette er urealistisk og dumt.

Jeg må også si at grafikken skuffer på alle punkter. Både bildekvaliteten og designet er dårlig, og virker veldig u-inspirert. Lydkvaliteten er på sitt beste OK. Det der mye puslete gevær lyd i spillet, og det er jo så gamle våpen! historien foregår jo i vår tid!

Den kunstige intelligensen til både fiender og lagkamerater er elendig. De er dumme som brød hele gjengen. Musikken er også upassende BTW og det er urealistisk at man ikke må starte hele banen på nytt når man dør. Jeg blir forvirret.
Spillet er også for kort. Hvis du ikke er helt NOOB bør du klare å komme deg igjennom single-player delen innen ca. 4-6 timer. Dette tyder på latskap.

En annen modus er zombie modus. Jeg kan med hånden på hjertet si at de kjedeligste minuttene i mitt liv, var de jeg gadd å bruke på denne modusen. Grafikken suger her også, og det er urealistisk at det er med zombier. KJEDELIG!

Men til slutt har vi mulltiplayer. Her skuffer spillet noe til de grader. Banene er elendige, våpnene suger, det nye pengesystemet som lar deg kjøpe ting er vanskelig å forstå og jeg dør hele tide. Jeg kan dessverre ikke si noe om spawning-systemet fordi jeg bare spiller SD slik at man ikke spawner. at man kommer tilbake etter man er dø urealistisk.

Alt i alt er Black Ops et skuffende spill. Grafikken er elendig, designet er smakløst, dårlig stemmeskuespill, men OK lydefekkter på alt utenom våpnene, urealistisk zommbidel som både er kjedelig og lett. For kort historie som ikke gir mening, og en forvirrende og vanskelig mulltiplayer del som ikke gir mening.

Bedre lykke neste gang, men prøv Ratchet and Clank istedet. Det er bra spill det!

Medlemsanmeldelser21
Samlet karakter: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10