Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrevet av: Roasted Espen   2010-11-23

Rett og slett, et genialt spill av Infinity Ward.

For meg som elsker kjappe bevegelser, sniping og run 'n gun er dette det beste spillet som er laget for meg!

Gameplayet utrolig genialt. Man har ingen delays og alt er konstant, sammenliknet med Bad Company serien hvor man har ganske sakte gameplay.

Siden 09.11.2007 har dette spillet revolusjonert sniping og FPS spill generelt. Spillet har gitt YouTube tonnevis med sniper videoer. Og hvorfor?

Jo, fordi dette spillet gav deg muligheten til å kunne rushe med en sniper i hendene og fortsatt drepe alt som kommer i din vei. Enten ved å quickscope, eller noscope. Begge deler funker overraskende bra! Og det er derfor jeg liker det så godt.

Spillet har jo også sine downs. Og da tenker jeg på småting som perksene "juggernaut" og "martyrdom". Men jeg føler ikke at dette er grunnlag for å gi spillet en lavere karakter.

Beste FPS gjennom tidene vil jeg si. Multiplayer som nesten, bare nesten, aldri tar slutt, en ganske så kul singleplayer.

You made it, Infinity Ward!

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: jules94
    2010-11-23 13:37
    Når du skriver anmeldelser kan du tenke på kvalitet og ikke kvantitet, bedre å ha en lang bra anmeldelse enn en kort anmeldelse. men du får fram poenget og det er bra
     
  • Skrevet av: Brage C
    2010-11-23 23:12
    Dette var spillet som tok Call of Duty-serien til et helt nytt nivå. Multiplayeren i dette spillet er en klassiker, og var starten på en æra med herlige online-opplevelser.

    Anmeldelsen tar hovedpunktene i det korteste, og jeg anbefaler sterkt å sette deg ned og bestemme deg for å skrive litt lenger neste gang. Da får du bedre plass til å forklare litt bedre.

    Lykke til!
     
  • Skrevet av: Parkour Gamer
    2010-11-24 20:03
    Du burde skrive både lengre og mer utfyldende 25% av anmeldelsen handlet om sniping

    Lurt å ha med delkarakterer, og bruk bold skrift i inneledningen.

    Skriv <b?> (Det du vil skrive) </b?> (Fjern ?), så får du bold skrift. Ser bra ut på innledningen og konkluksonen. Gå på profila til Dead Gamer, han er kjent for å være veldig flink når det gjelder anmeldelser, og på profilen hans er det en rekke blogger som forteller hvordan du bør skrive anmeldelser

    Ellers en ok anmeldelse, kunne nesten ha vært en sånn man leser i avisa. Altså kort og forklarende
     
  • Skrevet av: jwalker12
    2010-12-09 14:52
    Joda, var vel en grei anmeldelse dette. Selve anmeldelsen var bra og du fikk med hva du likte om spillet i korte trekk. Kanskje litt for korte trekk?

    Du kunne godt hatt en litt lengre anmeldelse og kanskje nevnt hvordan story-linen er. Ellers var det litt mye om sniping. En anmeldelse skal jo ha med din personlige mening, men hadde vært bra med litt info om selve spillet. Hva handler stor-linen om? Er lydene realistiske? Hvordan er spillets grafikk?

    Ellers virker det som om du kan skrive bra. Om du retter på disse tingene og adder et par små ting så kan dette bli bra!
     
 
Min karakter:10/10
59 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:9.1/10
Info
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 1% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 12% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 2% Hyrule Warriors
  • 2% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 1% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 2% Alien: Isolation
  • 18% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 4% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 3% Driveclub
  • 5% Dragon Age: Inquisition
  • 4% The Evil Within
  • 2% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 3% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 8% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 1% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 4% Halo: The Master Chief Collection
  • 12% Far Cry 4
  • 3% Project CARS
  • 3% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 10% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte




0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

av Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




1
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

av Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

av P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

av JitterEye

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

av tha_imaschi

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

av kalabalik

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/

BETA +