Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Assassin's Creed: Brotherhood

Skrevet av: the powned   2010-11-25

På tide å dra ut på snikmorder tokt nokk en gang, vi spiller Assassins Creed!

Jeg må nesten bare få ut av systemet at grafikken var en negativ overaskelse. Jeg sier ikke at den er direkte dårlig, men jeg har sett for lite utvikling fra AC2. Stemmeskuespillet er også svakt. Dette kommer egentlig ikke oversaskende på siden den var rett ut elendig i de to forekommende spillene. selve lydkvalliteten er slapt. Jeg lukter latskap i Ubisoft når de gang på gang putter puslete og urealistisk lyd i AC spillene. Irriterene.

Designet er akkurat slik du forventer det. ingen overaskelser, men ikke direkte dårlig. Jeg skulle gjerne sett mer utvikling, når jeg gang på gang føler det som jeg har vert der før. Jeg vil ikke røpe noe serlig av historien, men jeg kan røpe at den verken er engasjerene, nyskapende eller episk. Desverre.
Det beste som kan sies er at ACB byr på flere og dypere sideoppdrag en før. Jeg fårstår ikke så veldig mye, de er dårlig strukturert og lite gjennomtenkte. De burde nok fokusert mer på en bedre og mer lettforståelig hovedhistorie. Skuffende

Når det kommer til kontrolsystemet gjør det meg trist å fortelle deere at serien har tatt et skritt fram, og to tilbake. Jeg merker at jeg blir frustrert når Ezio for hundrende gang ikke gjør det jeg ba ham om. Dette er urealistisk og irriterende og tyder nokk en gang på latskap. En annen ting som gjør meg irritert er at spillet er alt for lett. Alene er de dumme vaktene en tur i parken, men når du i tilleg får et helt nyt system som lar deg kvitte deg med femten stykker på femten sekunder, og du får personelige hjelpere du kan trene opp til å gjøre grovarbeidet for det, blir det en vits. Stilig på pappiret, men funker ikke i prakksis

Spillet er også for kort. En flink og erfaren AC spiller som meg bør ikke bruke mer en ca 8-10 timer. Det er også mye annet å gjøre, men sideoppdragene er ensformige og vanskelig å forstå, og det er ikke så gøy å lete etter flagg i timevis, du vet slike du kan samle på av en eller annen grunn. Det er urealistisk at Ezio kan bære så mange flagg på en gang, å dette burde utviklerene tenkt på. Det fins også en trenings/utfordrings modus der du enten skal drepe folk på forskjellige måter, gjøre forskjellige ting på kortest mulig tid osv... Dette har folk sakt var avhengihetskapende, men jeg syntes det var urealistisk, ensforming, og umulig å utføre med det foreldrede og frustrerende kontrollsystemet.

Jeg vil også snakke litt om multiplayer som er det nye og spennende med AC serien. at den er vanskelig å forstå, med kronglete menyer og vanskelige kontroller. Det er flere forskjellige game-moder, men den eneste jeg synes var ok var den der du skal drepe folk. du får en såkalt ``kontrakt`` der det tydeligvis står at du skal drepe en bestemt person. En eller annen plass er det noen som skal drepe deg også, men hvem det er vet du ikke. Selve ideen er at det skal vere nervepirrende og en ferdighet test. Men det reduseres desverre til en klynge av folk der alle prøver å drepe hverandre. Du kan ikke snu deg uten å få en kniv i trynet, og det skaper forståelig nok mye frustrasjon. Irriterende. Hele ideen er urealistisk og fungerer ikke så godt i spillet.

Alt i alt er ACB ingenting av det jeg trodde det kom til å hvere. Ensformin design og historiestruktur. Foreldret gameplay som byr på mye frustrasjon og noen ganger an ødelakt kontroller. Selve historien henger ikke på greip og er vanskelig å forstå. Lyden er urealistisk og daff, og stemmeskuespillet holder ikke mål. Multiplayer reduseres til meningsløs slakting i en liten klynge. Det beste som kan sies er at bildekvaliteten er på det jevne og det forenklede slåsesystemet ser bra ut, men det redder ikke spillet fra den klassiske: ``Har sett det før`` fella.

Om du vil ha et spennende spil med mange kvalliteter. Prøv Ratchet and Clank. De spillene er fantastiske og er å få kjøpt i en butikk i ditt nærområde, les anmeldelsen min av Ratchet and Clank a crack in time hvis du er i tvil!

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: CrEngarde
    2010-11-25 00:34
    bare stikk fra forumet og stopp og samennligne roc med alt annet.

    Lagt til 2010-11-25 00:35:
    Og. Ratchet And Clank eer myyyeeeee mindre realistisk en ac / acb
     
  • Skrevet av: Brage C
    2010-11-25 00:52
    Du begynner å forklare deg mye bedre! Dette liker vi! Dessverre er mange av argumentene dine ufattelige og tåpelige, dette spillet fortjener ikke 3/10. Må bare innrømme det. Og slutt med snakket ditt om Ratchet & Clank, det virker i grunn ikke som om du er helt klar til å bevege deg vekk fra barne-spill-fasen. Hvis du ikke liker disse voksne spillene, ikke spill dem.

    Spill Ratchet & Clank. Spill Sly. Spill hva enn du liker. Ikke disse voldelige "urealistiske" spillene med 18-års aldersgrense.

    Men for å holde det kort, du skrev lenger denne gangen, du hadde bedre struktur, men for å være oppriktig ærlig er det faktisk karakteren og visse tidligere nevnte feil som trekker ned.

    Og jeg vet at du troller. Men i tilfelle dette er din virkelige grammatiske status, ta en titt på tipsene mine.
     
  • Skrevet av: dark samus nemesis
    2010-11-25 01:11
    Du vet at grunnen til at mange spill faktisk får 18-års grense er at de er til en viss grad realistiske, og faktisk KAN påvirke de svaksinnede?

    Håper du fikk med deg realistiske. Men tatt i befattning anmeldelsene dine, så betyr ikke det så mye for deg når det gjelder slike spill. Si meg, leser du i det hele tatt kommentarene folk skriver i anmeldelsene dine? Får ikke intrykk av det, siden du neppe tar til deg den kritikken du får.
     
  • Skrevet av: MationMac
    2010-11-25 07:29
    Tror jeg ser et mønster i anmeldelsene hans. Alle 18+ er urealistiske og får 2-3/10?
     
  • Skrevet av: Soraki
    2010-11-25 08:25
    Ut fra denne anmeldelsen kan jeg bare dra konklusjonen at du er for dum til å forstå deg på spillet, når du påstår at menyene er kronglete og klager på at Ezio umulig kan bære så mange flagg.

    Dette er en useriøs anmeldelse som egentlig ikke har livets rett.
     
  • Skrevet av: jules94
    2010-11-25 08:50
    Jeg elsker anmeldelsene dine og er helt enig med karakterene, 3/10 er helt riktig for et så elendig spill som acb. Jeg er også enig med at Ratchet and Clank er mye bedre *SARKASM*
     
  • Skrevet av: Nattens kriger
    2010-11-25 09:59
    They see me trollin, they hatin!!!!
     
  • Skrevet av: NoNamesLeft
    2010-11-25 11:00
    Meget bra anmeldelse, du skriver lett og ledig og understreker dine poeng. Ikke hør på hva de andre trollene sier, fortsett med anmeldelsene dine. Det du sier er solid, og jeg kan si meg enig på alle måter. Ratchet and Clank er også utrolig mye bedre enn AS: B.
     
  • Skrevet av: Kembokombo
    2010-11-25 13:28
    Please, jeg er fan av R&C så slutt å nevne R&C i alle sammenhenger. Det virker nemlig som du nærmest gjør narr av det også.

    Ps. Spill ER urealistiske.
     
  • Skrevet av: raybalong
    2010-11-25 14:35
    du har fått lengre troll andmeldelser! hurra!
     
  • Skrevet av: Sommerstad97
    2010-11-25 14:52
    Årets troll!
     
  • Skrevet av: Creteck
    2010-11-25 15:41
    ok nå har du gått for langt, først Black ops, så Red dead redemption og nå Assassins creed.

    begynner og tro du er en annen på forumet som bare plager !!!
     
  • Skrevet av: masterno
    2010-11-25 16:25
    La han få mene det han vil. Han ga det ikke 1/10 for det fortjener det ivertfall ikke. men dette er et spill som er totalt overvurdert. grafikken suger men allikevell så får den 9/10 overalt. historien suger, handlingen suger, gameplayet er middelmådig.
     
  • Skrevet av: Kålroten
    2010-11-25 17:31
    Nice, du fikk alle på kroken. Folk her på GR ser ikke ut til å være vant til trolls!
     
  • Skrevet av: Lykkedragen
    2010-11-26 09:09
    Hahahahahaha! Genialt!

    Umulig å bære så mange flagg..heheheheheHEHEHEHE...

    ROFLOL!!
     
  • Skrevet av: hansleonard
    2010-11-26 10:48
    eh.. vet ikke helt hva jeg skal si.. Det er ikke meningen at det skal være så utrolig realistisk. Det er et spill om et hemmelig snikmorder samfunn som jakter på magiske gjenstander lagt igjen av en utrolig avansert romvesenrase som var guder på jorden i oldtiden.. Hvor realistisk er det meningen at det skal være med det utgangspunktet?

    Mange av argumentene dine fører ingen sted og er ganske usakelige. Jeg vil også få sagt at campaignen i Brotherhood er en av de mest lett forståelige jeg har spilt på lenge. Det er gå dit drep det og alt som du kan ha lyst til å vite om bakgrunnen er lett tilgjengelig som lesestoff hvis du bare leter gjennom den forenklede menyen.

    Hvis du ikke klarer å se sammenhengen og syns dette er rotete synd jeg du bør holde deg til spill som ratchet and clank hvor historien ikke har noe særlig å si, for da er du dessverre ikke voksen nok til å forstå spill som dette som er basert mye på oppbygning av historie, og det er historien som driver spillet fremover.

    Ellers er det en grei anmeldelse for all del.
     
  • Skrevet av: Osten1992
    2010-11-29 14:40
    @Kålroten Kanskje fordi dette er et noelunde seriøst spillforum. andre tulleforums regler (dere vet hvilke jeg mener) synes jeg hører hjemme der og ikke her.
    hvis dette er en "kødde"annmeldelse så skjerp deg.
    hvis ikke håper jeg du lærer betydningen av urealistisk
     
  • Skrevet av: Filimonki
    2010-11-30 13:40
    Idiot. 3/10, hvordan i helvete kan du skrive noe sånt?
     
  • Skrevet av: albaga
    2010-12-04 21:13
    3/10 hvordan er det mulig! Detter er feil!
     
  • Skrevet av: Pretenddrango
    2010-12-07 19:48
    Dette trollet er en grafikkhore
     
  • Skrevet av: penol8
    2010-12-14 18:33
    Jeg skal ikke hakke ned på det du syns om spillet, alle har jo sin egen mening.
    Men jeg syns du er litt urimelig, hvem gir et spill som ACB 3 av 10?
    Og det med flagg greia, jeg er temmelig sikker på at Ratchet ikke greier å holde på alle de skruene og boltene han samler på han heller.
     
  • Skrevet av: dark bob
    2010-12-21 22:45
    men Ratchet og Clank er realistisk
     
  • Skrevet av: baltre
    2010-12-22 20:33
    Du er trolig den mest ekkle personen jeg vet om til dags dato! å gi assassins creed en 3'er er latterlig stygt!!

    jeg må legge til at det er en grunn til at spillet har en 18 års aldersgrense.. ja, historien er komplisert. det er derfor man må være litt eldre en det du er for å skjønne historien.
     
  • Skrevet av: Venom140
    2010-12-28 22:04
    Det er en ting som er å trolle, men du troller med stil
     
  • Skrevet av: Darmadon
    2010-12-28 22:55
    Jeg tror du må slå opp ordet realisme så snarest som mulig.

    Historien er ikke realistisk? Den er mye mer realistisk enn ratchet and clank noensinne vil være.

    For å være ærlig, nesten alle av argumentene dine er tåpelige. At et så bra spill som AC:B får 3/10 mens Ratchet and Clank får 10/10 er urealistisk.

    EDIT: En ting til, at Ezio ikke gjør det du vil har ikke en effings ting med realisme å gjøre.
     
  • Skrevet av: Tommykrem
    2011-01-27 20:40
    Ezio: You condemn what you do not understand!
     
  • Skrevet av: Venom140
    2011-02-07 18:33
    Det er heller ikke mulig å samle så mange bolter som Ratchet har i buksa si
     
  • Skrevet av: djani
    2011-02-07 22:47
    Wow.
    På de fleste punktene hvor du kritiserer spillet, er det du, som spiller, som har feilet.
    Spillet har 18+ aldersgrense.
    Dette er ikke bare på grunn av blod, men aldersgrensen blir også basert på selve innholdet og hvor vanskelig det kan være å forstå.

    Historien er Assassin's Creed er veldig kompleks, og du må følge med hvis du ikke vil falle helt av - Igjen, opp til spilleren, siden måten historien blir fremstilt på, IKKE er vanskelig å forstå. Det er bare en del å ta hånd om, ikke verre enn det.

    Grafikken er ikke direkte dårlig, men jeg er absolutt enig i at få ting ble forbedret.

    Kontrollsystemet er muligens litt foreldet, men fungerer absolutt, til tross for noen få tilbakefall.

    Kontrollen online er.. Tja. IDENTISK til den i hovedspillet, så jeg ser ikke det problemet.

    Alt i alt - Som en anmeldelse er dette helt greit, men selve kritikken her er i grunn idiotisk.

    Åja; R&C = For 6+ år.
    Altså, AC:B er (Nuvell, beregnet) for 3 ganger eldre folk enn det der.
    Så, er det lettere å forstå?
    Det burde si seg selv.
     
  • Skrevet av: skwado
    2011-04-09 14:28
    Du har mange skrivefeil i reviwene dine...
    Er det med vilje ?
     
  • Skrevet av: mattibergz
    2011-09-04 18:48
    xD
     
  • Skrevet av: BobBilly
    2011-12-15 15:28
    Jeg gadd ikke lese andmeldelsen din da jeg så NOKK. Ærlig talt. NOKK. To k-er. Hva er i veien med deg. Følg med i norsk timene.

    Hvorfor 3/10, du trekker ned hele gjennomsnittet. Assassin's Creed Brotherhood er utrolig bra (Med unntak av hestene)
    Ikke skriv flere andmeldelser (vær så snill).
     
  • Skrevet av: Billy Bob
    2012-01-04 17:53
    Du overrassker meg. Alt er ikke feil, og negativt.
     
 
Min karakter:3/10
11 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:7.9/10
Info
  • Format:
    PC, PS3, Xbox 360, Mac
  • Sjanger:
    Action
  • Utvikler:
    Ubisoft
  • Utgiver:
    Ubisoft
  • Antall spillere:
    1
  • Utgis:
    17 mars 2011
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 1% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 12% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 2% Hyrule Warriors
  • 2% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 1% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 2% Alien: Isolation
  • 19% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 4% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 3% Driveclub
  • 5% Dragon Age: Inquisition
  • 4% The Evil Within
  • 2% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 3% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 8% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 1% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 4% Halo: The Master Chief Collection
  • 12% Far Cry 4
  • 3% Project CARS
  • 3% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 10% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte




0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

av Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




1
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

av Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

av P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

av JitterEye

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

av tha_imaschi

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

av kalabalik

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/

BETA +