Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed: Brotherhood

På tide å dra ut på snikmorder tokt nokk en gang, vi spiller Assassins Creed!

Jeg må nesten bare få ut av systemet at grafikken var en negativ overaskelse. Jeg sier ikke at den er direkte dårlig, men jeg har sett for lite utvikling fra AC2. Stemmeskuespillet er også svakt. Dette kommer egentlig ikke oversaskende på siden den var rett ut elendig i de to forekommende spillene. selve lydkvalliteten er slapt. Jeg lukter latskap i Ubisoft når de gang på gang putter puslete og urealistisk lyd i AC spillene. Irriterene.

Designet er akkurat slik du forventer det. ingen overaskelser, men ikke direkte dårlig. Jeg skulle gjerne sett mer utvikling, når jeg gang på gang føler det som jeg har vert der før. Jeg vil ikke røpe noe serlig av historien, men jeg kan røpe at den verken er engasjerene, nyskapende eller episk. Desverre.
Det beste som kan sies er at ACB byr på flere og dypere sideoppdrag en før. Jeg fårstår ikke så veldig mye, de er dårlig strukturert og lite gjennomtenkte. De burde nok fokusert mer på en bedre og mer lettforståelig hovedhistorie. Skuffende

Når det kommer til kontrolsystemet gjør det meg trist å fortelle deere at serien har tatt et skritt fram, og to tilbake. Jeg merker at jeg blir frustrert når Ezio for hundrende gang ikke gjør det jeg ba ham om. Dette er urealistisk og irriterende og tyder nokk en gang på latskap. En annen ting som gjør meg irritert er at spillet er alt for lett. Alene er de dumme vaktene en tur i parken, men når du i tilleg får et helt nyt system som lar deg kvitte deg med femten stykker på femten sekunder, og du får personelige hjelpere du kan trene opp til å gjøre grovarbeidet for det, blir det en vits. Stilig på pappiret, men funker ikke i prakksis

Spillet er også for kort. En flink og erfaren AC spiller som meg bør ikke bruke mer en ca 8-10 timer. Det er også mye annet å gjøre, men sideoppdragene er ensformige og vanskelig å forstå, og det er ikke så gøy å lete etter flagg i timevis, du vet slike du kan samle på av en eller annen grunn. Det er urealistisk at Ezio kan bære så mange flagg på en gang, å dette burde utviklerene tenkt på. Det fins også en trenings/utfordrings modus der du enten skal drepe folk på forskjellige måter, gjøre forskjellige ting på kortest mulig tid osv... Dette har folk sakt var avhengihetskapende, men jeg syntes det var urealistisk, ensforming, og umulig å utføre med det foreldrede og frustrerende kontrollsystemet.

Jeg vil også snakke litt om multiplayer som er det nye og spennende med AC serien. at den er vanskelig å forstå, med kronglete menyer og vanskelige kontroller. Det er flere forskjellige game-moder, men den eneste jeg synes var ok var den der du skal drepe folk. du får en såkalt ``kontrakt`` der det tydeligvis står at du skal drepe en bestemt person. En eller annen plass er det noen som skal drepe deg også, men hvem det er vet du ikke. Selve ideen er at det skal vere nervepirrende og en ferdighet test. Men det reduseres desverre til en klynge av folk der alle prøver å drepe hverandre. Du kan ikke snu deg uten å få en kniv i trynet, og det skaper forståelig nok mye frustrasjon. Irriterende. Hele ideen er urealistisk og fungerer ikke så godt i spillet.

Alt i alt er ACB ingenting av det jeg trodde det kom til å hvere. Ensformin design og historiestruktur. Foreldret gameplay som byr på mye frustrasjon og noen ganger an ødelakt kontroller. Selve historien henger ikke på greip og er vanskelig å forstå. Lyden er urealistisk og daff, og stemmeskuespillet holder ikke mål. Multiplayer reduseres til meningsløs slakting i en liten klynge. Det beste som kan sies er at bildekvaliteten er på det jevne og det forenklede slåsesystemet ser bra ut, men det redder ikke spillet fra den klassiske: ``Har sett det før`` fella.

Om du vil ha et spennende spil med mange kvalliteter. Prøv Ratchet and Clank. De spillene er fantastiske og er å få kjøpt i en butikk i ditt nærområde, les anmeldelsen min av Ratchet and Clank a crack in time hvis du er i tvil!

Medlemsanmeldelser12
Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10