Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Black Ops

Skrevet av: ArnulfA   2010-11-25

Call of duty: Black Ops, som jeg fra nå av vil refferere til som RAMSACK, er noe av den verste oppfølgeren noen sinne.

RAMSACK er seriemessig oppfølgeren til COD:MW 2, et spill jeg mislikte enormt. Kanskje mer enn RAMSACK. Jeg kjøpte det i stor forventing av å få et fantastisk spill, så feil kan man ta. Jeg ble med i free for all, jeg ble tubet av en kjernekar, jeg døde. Jeg gråt. Jeg hater MW2.

Jeg må inrømme, at jeg liker et spill i Call of duty serien. Et spill, som faktisk er så bra, at det sprang alle mine forventninger. Call of Duty: World at war. Dette var et så balansert og herlig spill, at... Jeg skal lage et review av dette senere. Det kommer.

Egentlig ser jeg på RAMSACK som den offisielle oppfølgeren til World at War. Siden det fåregår i den kalde krigen, Ettermattene til annen verdenskrig. Dette var en av grunnene til at jeg gledet meg så enormt til RAMSACK, og dette var en av grunnene til at jeg ble så kollosalt skuffet.

Men!, la oss komme til det faktiske gameplayet. La oss si at du tar en råtten bæsj, og utgir dette produktet. Så lager du et nytt produkt, som ikke gjør annet enn og forsterke alt det onde med denne råttene bæsjen, og utgir dette!, HVA ER DET DE TENKER PÅ!?
RAMSACK er den verste ubalanserte jævelskapen jeg har vært borte i på utallige år!
Nye spill burde se tilbake til stjernespill som; Kirby´s airide, og plukke opp inspirasjon fra fortidens herskere! Campaignen er en sammensetning av skyting, dårlig AI, og mer skyting. Onlinedelen er sammensatt av biler og død, ubalanse og mer død, irritasjon og selvskadingstendenser.

Overall så synes jeg dette var et fantastisk dårlig spill. Et spill så dårlig at det revolusjonerer spillverden. Dette er MW2, som var et tilsvarende dårlig spill, pluss noen nye våpen, fjernstyrte biler og crossbows, en ny tittel og voilaaa!!

Nei Activision, dette ble pokker meg for dumt. Skjerp dere.

Medlemsanmeldelser21
Samlet karakter: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10