LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Call of Duty: Black Ops

      Black ops har nå hvert ute i ett par uker og da synes jeg at det er på plass og skrive en anmeldelse av spillet. Dette er altså det syvende spillet i serien og dette har satt tydelige spor i både gameplay og originalitet.

      Selv om mange synes dette spillet er helt "over the top" bra, mener jeg noe annet. Black ops er ingenting annet enn ett resirkulert Mw2. Gameplayet er så og si identisk og de ubalanserte våpnene alle har klaget på er tilbake i ny form.

      Irritasjonen starter allerede med en gang spillet starter. Hva er greia med denne flashy, epileptiske startup screenen? Huffamei.

      Historien er relativt dårlig da de prøver seg på en ny vinkling, den er vanskelig og følge med på og da den er kanskje en smule underholdende og spille gjennom. Blir dette knust av den overveldende forvirringen som ligger tykt over campaignen. Du blir kastet fra scene til scene, uten noen forvarsel.

      Det ene sekundet er du i cuba, og plutselig rømmer du fra ett fengsel i russland. Du skjønner hva jeg mener, det er frustrerende og det setter på en måte spillelysten ned ett par hakk. Campaignen virker nesten som bare ett par kjappe runder med team deathmatch, bare med ett par mer komplekse objectives.

      Over til multiplayeren, mange forguder denne delen av spillet. Det er 50 levler og jobbe seg opp gjennom, men da du altså har nådd makslevel har du mulighet til og aktivere en såkalt prestige mode. Du blir da satt ned til level 1, du får da ett nytt emblem og etter hvert kan du låse opp flere custom klasser til bruk. Dette gjentar seg 10 ganger. Multiplayeren i seg selv er veldig ubalansert, jeg sitter her med kontrollen i handa og føler frustrasjonen bobler opp når jeg blir nedslaktet gang på gang med biler og hunder. Killstreaks i dette spillet er nemlig ekstremt ubalansert og irriterende. Noen av dem er virkelig fair, slik som spy plane og turret. De er ikke over the top, og det er ikke akkurat dårlige heller. Men de fleste andre er bare frustrerende og langvarige. Og hvis jeg kan si det selv, overpowered som bare det. Mye av problemene i Mw2 ligger fortsatt i dette spillet. Slik som Noobtube blant annet. I world at war var disse problemene ikkeeksisterende.
      B.O Mp er ekstremt ubalansert og føles som ett uferdig spill. Det er pretty much en identisk kopi av Mw2 bare med ny skin. Treyarch sin strategi fungerer åpenbart.

      Men, spillet er da ikke helt uten lyspunkter. Multiplayeren kan være underholdende til tider, det forutsetter at de du spiller mot er sportslige av seg.

      Sjangeren er gammel, spillet er resirkulert, grafikken er relativt dårlig. Multiplayer er ubalansert, campaignen er hakkete og vanskelig og følge med på. Alt i alt, black ops er utvilsomt årets skuffelse.

      Medlemsanmeldelser21
      Samlet karakter: 7.4/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10