Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Uncharted 2: Among Thieves

Skrevet av: albaga   2010-12-05

Enkelig visste jeg ingenting om ucharted,men da jeg så en del reklamer av den og gamereactors anmeldelse kjøpte jeg den.

HISTORIE:
ok,dette spillet handler om Nathan drake som følger marco polos fotspor.Han må prøve å få tak i cintemani-steinen å ødelegge den. Eventyret bringer han til himalaya,i et tog,i et museum og i et sted som heter shambala.Han har med seg noen følgesvenner:chloe og harry flynn,men dessvere viste det seg at flynn var ond å prøvde å lure drake.Underveis møter han Elena og sullivan,hans gamle venner.

ACTION OG GRAFFIK:
Vis dere vil ha action er dette det perfekte spille for det! f.eks når drake skal i en ishule så breker plutselig isen og han holder på å falle. Det skjer veldig mange ting uventet,og det er det som er så bra med det her spille! Også er det jo graffiken da,som er den beste graffiken på ps3(som jeg synes) Vannet,skogen,isen,byene,pistolene,helikopterne og pesonene ser så ekte ut! Du får ikke så bra graffik på andre spill.

LYDEN OG FLERSPILLERDELEN(CO-OP)
Lyden er også god når du spiller,Når du går på vann og hører andre skyter er det spennende å høre på faktisk. Det som også er kult er at i mens du går eller skyter så snakker drake å chloe sammen. Drake har også god humor som er gøy å høre på. Jeg var også omponert over online delen! Den var ikke noe å se i uncharted 1, men i 2ern har Naughty Dog klart å lage en flerspillerdel. Vell flerspillerdelen har jo team deathmatch,dominate,samarbeids arena,flag også er det baner der 3 spiller kan samarbeide helt opp til skatten. Også kan du jo stoppe tiden,altså ta bilder spole o.s.v.

KONKLUSJON:Alt i alt er uncharted 2:among thieves et spill som alle ps3 eiere bude kjøpe. Et fantastisk Action\eventyr Spill. Spille er kanskje litt kort,men det er verdt det du kommer til å ha det gøy fra start til slutt.

Karakteristikk:
Graffik:10\10
Lyd 9\10
Holdbarhet:8\10
Gameplay:8\10

+: Fantastisk grafikk,god lyd,spennende eventyr,god flerspillerdel og gode omgivelser.

-: Litt kort,flerspillerdelen kunne ha vært bedre og kanskje flere våpen boosters.

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10