Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Black Ops

Skrevet av: ftfoi   2011-01-01

Har nå spilt gjennom det første egentlige FPS-spillet jeg noensinne har spilt på Xbox. Har lekt litt i Red Dead Redemption og 50 Cents: BOtS, men dette er mitt første ærlige forsøk på et slikt spill.

La meg først si at jeg ikke er den flinkeste gutten i klassen, derfor har jeg spilt gjennom historien på pinglenivå. Historien er forsåvidt grei nok, men stort sett lot jeg filmene gå og så gjorde jeg det jeg kunne for å unngå å bli drept i oppdragene som fulgte.

Det må sies at oppdragene er varierte. Her er alt fra byer til jungler og arktiske strøk. Fant dessverre ut at noen nivåer ser åpne og fine ut, men utviklerne styrer deg hardt og brutalt til å ta den veien de vil. Greit nok, men litt kjedelig.

Som oppsummering vil jeg si at enspillerdelen er fin, men ikke grensesprengende. Red Dead og Mass Effect har f.eks. mye bedre frihet og/eller historie. Men etter det jeg forstår så er det online-biten som er den viktige, så vi hopper kjapt videre dit.

Online er gøy. Jeg er ikke noe flinkere til å treffe folk her, eller unngå å bli truffet, men det er noe eget med å spille mot andre personer.

Det er hauger av modus, våpen, perks og annet en kan velge mellom. Treyarch skryter av at spillerne nå kan velge fritt i oppsettet ved å kjøpe de våpnene de vil, men de må likevel låses opp ved å gå opp i nivå.

Men jeg tror at med en del trening, øving og lassevis med feiling, så kan COD:BO gi meg ganske så mye underholdning for penga.

Nå trenger jeg bare å finne et par builds som fungerer og et par måneder å trene på, så skal dette bli bra.

Oppdatering 12/1-11:
Har kommet på et par ting til som jeg burde ha nevnt i omtalen min. Blant annet så er brukermanualen helt håpløs.

Som sagt så har ikke jeg spilt noe online tidligere. Så når jeg går inn i spillmenyen og finner ting som Demolition eller Search and Destroy, så ser jeg ut som et spørsmål. Hadde vært fint med en bedre beskrivelse av de forskjellige typene spill og hva som er ideen.

Nå har jeg en god del flere timer bak meg i spillet og har låst opp en del mer, så har funnet ut av det, men akkurat den delen var veldig dårlig.

Medlemsanmeldelser21
Samlet karakter: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10